reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

U mnie tez piknie, pranie wisi juz:tak: posprztane,jeszcze jakis szybki obiadek i wolne;-)
Kasia j Hubercik urodziłsie 3 stycznia , wic tez rowiesnicy:tak: widze ze tylko brakuje na forum dziewczynki koło 10 lat,bo tyle ma juz moja Natalcia:tak:
Doris cos strasznego pogoda piekna a nasze dzieciaki zaczynaja chorowac,:-(moze jak wstanie ,bedze juz lepiej

reklama
KATIN-no mam nadzieje,ze mu przejdzie,moze przespi chorobe:-Dbo spi juz ponad dwie godziny,a pogody mi szkoda bo jak ma biegunke to bez sensu wychodzic ...ach jakbym miala ogrod to co innego:-(

Katin - mpoj Marcel jest z 23 lipca!
Do przedszkola chodzi narazie na te 2,5 godz na TONG STREET ST,colubus Catholic School.W własnie chchemy an 6 godz Go zapisac od wrzesnia bo juz bd mial skonczone 4 lata.A poiwedziano nam, że jest tylko mozliwosc dla 45 dzieci ajest znacznie wiecej. Mamy zcekac na decyzje do maja, ale powinno byc ok. kobitea POLKA w recepcji poiwdziala, że dlatego ze juz do nich chodzi i był ochrzczony.BO maja w kolejce czesc dzieci ktore czekaja tez na chrzest!
A weselicho w PL mamy 25 kwietnia.A lecimy 22.Mały bedzie maila długo holideya bo od 8 kwietnia do 20 ma ferie pojdzie na 2 dni i leciemy do PL na 9 dni:-D:-D
W pistaek ajda na farme juz taki podniecony dzisiaj bo ogladali film co bedzie tam do zwiedzania:D;-):-D

Chciałam się z Wami przywitać. Pogoda nie wygląda na ładną ale jest taki upał że szok. Dzięki Kasia8118, dobrze pożyczyłaś pogody. Miłego wypoczynku Ci życzę i rodzinnych świąt. :-D:-D:-D
Ja już wróciłam z play grupy i właśnie mi się przypomniało że któraś pytała, gdzie to jest. Przepraszam że zapomniałam wcześniej. To jest na BD8. Na Washington street, w przedszkolu, super miejsce. Ale teraz znowu będzie przerwa bo ferie. Coś tam organizują w ferie. Całe szczęście po południu :-D:-D:tak:
Doris ja mam takie prowizoryczne podwórko, 3 na 3, ale jest i Mati właśni dziś urzęduje. Tylko nauczyła się otwierać furtkę, już sobie nie mogę tak spokojnie kawki pić.:-(
Mojadzidzia Zajedzie teraz ludowo. ale "Złe miłego początki"

Wczoraj ja już uciekłam a Wy się rozkręcałyście :-D:-D:-D

ROKSANA-JESLI moge sie wtracic w pytanie ktore zadalas Bozenie:-)to z tym zapisywaniem zalezy od szkoly,jezeli jest bardzo dobra to juz sa zapisy jak dzieci maja pare miesiecy:tak:

Bo ja jeszcze nie mam metryki chrztu, z resztą przyznam szczerze, że nie wiem czy szkoła o której myślę dla Mati ma przedszkole. Jak będę miała w łapce metrykę to się tam wybiorę. Zapisywałam ją do tego przedszkola gdzie chodzimy na play grupę. Też dobre rozwiązanie tylko dalej niż ta szkoła. Jakieś 10 minut:-D:-D

Roksanna1- to ja pyatałm, gdzie to jest bo chchial z WAMi isc!!:baffled::angry::-D:-D
A co do przedszkola na 2,5 to my Go zapisalismy do KAtolickiego to musielismy zceklać na wolne miejsce bo jest tam zazwyczaj bardzo duzo chetynych.Naszczescie czekalismy tylko z 1,5 miesiaca i zwolnilo sie ale na rano a my chchielismy popoludniu.Tak weic chodzi na rano od 8.45-11.15 myslam ze edzie problem z jego wstawaniem ale poki co to z moim:-D:-D.Ale teraz zapisalismy GO na 6 godz a to dopiero rozpocznie jak cos we wrzesniu a juz peło dzieci zapisanych tak wiec, jak Doris wspomniala zalezy gdzie i ile chtnych:).
U ans piekan pogoda ze na górze w domu mam pomyte z "głupoty" wszystkie okna, zostały tylko na dole zcyli ok.5:no:;-).ALe to moze jutro:)

BożenaM to ja Cie strasznie przepraszam, ale jak nadrabiam te zaległości to potem zapominam co komu. Dziś mi się przypomniało:eek::eek::eek:. W piątek przed feriami jeszcze idziemy. Na 13 do 15. Tobie by pasowało BD8:confused::confused::confused: Poza tym w ferie też organizują coś dla dzieci. Ja z Tynią się zapisałam na ten pierwszy tydzień. Spotkanie są też od 13.30 do 15.30. Ostatnio tam nie chodziłam, bo było bardzo, bardzo dużo osób i nas dzielili na 2 grupy i do innych pokoi dawali. Ale dziś poszłyśmy wcześnie rano żeby nikt mnie nigdzie nie przenosił. :-D:-D:-DZorganizowali dziś pokoik gdzie dzieci malowały :baffled: palcami i nie tylko, bo bluzkami też i spodniami. Ja mam to szczęście że moja się nie ubrudziła. Choć byłam przerażona, bo miała białe spodnie i fartuszka nie chciala założyć:happy::happy: Także jeszcze raz Cie bardzo przepraszam.
Co do pogody, to faktycznie taka nastraja do sprzątania i wietrzenia. Chociaż u mnie zimno jak pierun :-D:-D w domu (zimniej niż na dworzu).
Wracając do tego przedszkola dla mojej małej. My dopiero teraz skończyłysmy dwa latka. Może będę miała to szczęście że się uda załatwić. Z resztą dziwne to jest wszystko, bo przecież może się przeprowadzimy:baffled::baffled::baffled: i wtedy co?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wlasnie skonczylam troche czyscic autko, bo jutro z sasiadka na playgrupe jedziemy i wstyd straszny, zeby takim syfem jechac :zawstydzona/y:
U mnie tez dzis okna myli, takze mi zostalo umycie ich tylko od srodka.

Zaraz zmykam po mlodego do szkoly. Obiecalam mu, ze na nogach dzis bedziemy wracac. Jak ja wypcham wozek pod ta straszna gore :szok: raz juz szlam i jakos nie pale sie by isc ponownie :baffled:

Roksanna - jak sie przeprowadzisz to wtedy przepiszesz do innej szkoly :tak:

Do góry