agnieszkaUK
Fanka BB :)
doris78milo ze pytasz o mnie:-) u mnie dalej nie za fajnie a wczoraj juz sie dobilam calkiem,uswiadomilam sobie ze my to mamy pecha z mezem.pojechalismy do weilfield z mezem w sprawie pracy(bylo ogloszenie w job centre).remi wszedl do recepcji i minal sie z jednym facetem.i co sie okazalo.remi rozmawiaz z szefem firmy o prace a ten mu mowi ze wlasnie dal ta robote temu gosciowi co remi sie z nim minal w drzwiach. a ja zlozylam aplikacje do Hallmarku.jak sie uda to bede pracowac 7dni w tygodniu.mam wielka nadzieje.a pozatym ok.nikolka zdrowa,kupilismy jej nowy fotelik do auta,w koncu jezdzi przodem:-):-).nikolka gada jak najeta,ciagle slysze TATA i TATA a jak mowie do niej mama to i tak mowi TATA:--D
dzis piekna pogoda wiec wybiore sie do parku z mala,wcoraj po weikfield bylismy cala rodzinka na spacerku trochew sie zrelaksowac.nikoilka cieszyla sie jak szalona,wiec nie ma co siedziec w domku jak cieplutko na dworzu.trzeba korzystac, bo w angliii pogoda zmiennna,dzis cieplo a jutro snieg
dzis piekna pogoda wiec wybiore sie do parku z mala,wcoraj po weikfield bylismy cala rodzinka na spacerku trochew sie zrelaksowac.nikoilka cieszyla sie jak szalona,wiec nie ma co siedziec w domku jak cieplutko na dworzu.trzeba korzystac, bo w angliii pogoda zmiennna,dzis cieplo a jutro snieg