reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

doris78milo ze pytasz o mnie:-) u mnie dalej nie za fajnie a wczoraj juz sie dobilam calkiem,uswiadomilam sobie ze my to mamy pecha z mezem.pojechalismy do weilfield z mezem w sprawie pracy(bylo ogloszenie w job centre).remi wszedl do recepcji i minal sie z jednym facetem.i co sie okazalo.remi rozmawiaz z szefem firmy o prace a ten mu mowi ze wlasnie dal ta robote temu gosciowi co remi sie z nim minal w drzwiach.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja zlozylam aplikacje do Hallmarku.jak sie uda to bede pracowac 7dni w tygodniu.mam wielka nadzieje.a pozatym ok.nikolka zdrowa,kupilismy jej nowy fotelik do auta,w koncu jezdzi przodem:-):-).nikolka gada jak najeta,ciagle slysze TATA i TATA a jak mowie do niej mama to i tak mowi TATA:-:)-D
dzis piekna pogoda wiec wybiore sie do parku z mala,wcoraj po weikfield bylismy cala rodzinka na spacerku trochew sie zrelaksowac.nikoilka cieszyla sie jak szalona,wiec nie ma co siedziec w domku jak cieplutko na dworzu.trzeba korzystac, bo w angliii pogoda zmiennna,dzis cieplo a jutro snieg:-D:-D:-D

reklama
Witam i Ja!
Popieram pogoda piekna chyba dzisiaj bedzie.
Ja własnie sie szykuje bo idzemy zaniesc aplikacje do Accentu ponoc jak sie zaniesie osobiscie to od razu umawiaj na intervev.

AgnieszkaUK- gdzie składałas aplikacje w samym hallmaru ale na którym bd?9, czy 4?
Ja pracowąłam kiedys na bd9 i jak osatnio ich pytałąm o prace dokładnie rpzedwczoraj to poiwedzieli z emoze za 4 tyg cos ruszy. A za 4 tyg to ja bd w PL:/.

Wypoczywajcie laseczki i kporzystajcie z pieknej pogody!:-D;-)

Ampar- odp na wiad;-):tak::-D

bozena m skladam aplikacje na bd9,wczesniej jakis tydzien temu zarejstrowalam sie w internecie w agencjii a we wtorek bylam w hallmarku pisac testy.oczywiscie byly banalne:-)takze mam nadzieje ze cos sie dla mnie znajdzie:-):-)

AgnieszkaUK Ja się wybieram do Patsona, i taka pogoda to mogłabym się gdzieś przejść ale chyba za daleko mieszkamy od siebie. Co Ty na to żeby się gdzieś spotkać powiedzmy po drodze :-D:baffled:
BożenaM Ty uważaj z tym i pracami nad następnym potomkiem, bo ostatnio sufity spadają :-D:-D:-D Pamiętajcie nie efektownie tylko efektywnie ;-);-);-)
A inny życzę miłego dnia. :rofl2:

HEJ
:-D Roksana widze ze humor dopisuje:-D
Doris ale ty msz dobrze ,dzis rodzice,wczoraj siostra,tego bardzo mi brak:-(
Agnieszko , Dobrze ze Nikolka jest taka pocieszna:tak:potrafi poprawic humor
Bozena posłuchaj rad kolezanki Roksanny i do dzieła:-Dproblem pracy z głowy

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki:-)
aleeee piękna pogoda:tak:
ja się dzisiaj zabieram za porządki bo veny dostałam...
rybka się już odmraża na obiad:-p
agnieszkaUK-widzę,że dalej kiepsko z tą pracą dla Twojego męża:-(
a jeżeli chodzi o spacerki to może są jakieś chętne na kulki na bd9?:-)
ja się wybieram także może ktoś dołączy?:tak::tak::tak:może po niedzieli?
moja Alicja ma już ferie od soboty więc tak czy tak idę:-):-):-)
roksana-dzięki za fotki:-) ojjjj Łukaszowi pasuje taki mały brzdąc:-D:-D:-D
nefretete-cholerka te ranne ptaszki mnie wykończą....

Niko mi dzisiaj scenę zrobił o 4 nad ranem...zjadł ..pielucha sucha a on w krzyk..płacz..:eek::eek::eek: oczy na zapałki,bo pobudził wszystkich..jakby bawić się chciał:confused:
ząbek mu 7 wychodzi(dwojka górna) i wogóle jak wsciękniety cały czas..:crazy:
kupę to mamy od 3 dni 3 razy dziennie..:baffled::eek::szok::tak:
aż mu się dupka odparzyła:-(
ehhhh dobrze,że mam mamę,bo bym nie wyrobiła ostatnio:happy:
Ala do szkoły..ladwo ją mogę dobudzić z rana,w międzyczasie śniadanie dla wszystkich..a to jajko a to to a to tamto..a to makijaż;-)..póżniej droga do szkoły..obiad..ooo właśnie a jak w międzyczasie siądę na forum,to już wogóle czas leci jak cholera:eek::eek::eek:
no nic starczy moich wywodów...dziewczynki piszcie co z kulkami?:-)

reklama
Do góry