reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

doris78milo ze pytasz o mnie:-) u mnie dalej nie za fajnie a wczoraj juz sie dobilam calkiem,uswiadomilam sobie ze my to mamy pecha z mezem.pojechalismy do weilfield z mezem w sprawie pracy(bylo ogloszenie w job centre).remi wszedl do recepcji i minal sie z jednym facetem.i co sie okazalo.remi rozmawiaz z szefem firmy o prace a ten mu mowi ze wlasnie dal ta robote temu gosciowi co remi sie z nim minal w drzwiach.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja zlozylam aplikacje do Hallmarku.jak sie uda to bede pracowac 7dni w tygodniu.mam wielka nadzieje.a pozatym ok.nikolka zdrowa,kupilismy jej nowy fotelik do auta,w koncu jezdzi przodem:-):-).nikolka gada jak najeta,ciagle slysze TATA i TATA a jak mowie do niej mama to i tak mowi TATA:-:)-D
dzis piekna pogoda wiec wybiore sie do parku z mala,wcoraj po weikfield bylismy cala rodzinka na spacerku trochew sie zrelaksowac.nikoilka cieszyla sie jak szalona,wiec nie ma co siedziec w domku jak cieplutko na dworzu.trzeba korzystac, bo w angliii pogoda zmiennna,dzis cieplo a jutro snieg:-D:-D:-D

reklama
Witam i Ja!
Popieram pogoda piekna chyba dzisiaj bedzie.
Ja własnie sie szykuje bo idzemy zaniesc aplikacje do Accentu ponoc jak sie zaniesie osobiscie to od razu umawiaj na intervev.

AgnieszkaUK- gdzie składałas aplikacje w samym hallmaru ale na którym bd?9, czy 4?
Ja pracowąłam kiedys na bd9 i jak osatnio ich pytałąm o prace dokładnie rpzedwczoraj to poiwedzieli z emoze za 4 tyg cos ruszy. A za 4 tyg to ja bd w PL:/.

Wypoczywajcie laseczki i kporzystajcie z pieknej pogody!:-D;-)

Ampar- odp na wiad;-):tak::-D

bozena m skladam aplikacje na bd9,wczesniej jakis tydzien temu zarejstrowalam sie w internecie w agencjii a we wtorek bylam w hallmarku pisac testy.oczywiscie byly banalne:-)takze mam nadzieje ze cos sie dla mnie znajdzie:-):-)

AgnieszkaUK Ja się wybieram do Patsona, i taka pogoda to mogłabym się gdzieś przejść ale chyba za daleko mieszkamy od siebie. Co Ty na to żeby się gdzieś spotkać powiedzmy po drodze :-D:baffled:
BożenaM Ty uważaj z tym i pracami nad następnym potomkiem, bo ostatnio sufity spadają :-D:-D:-D Pamiętajcie nie efektownie tylko efektywnie ;-);-);-)
A inny życzę miłego dnia. :rofl2:

HEJ
:-D Roksana widze ze humor dopisuje:-D
Doris ale ty msz dobrze ,dzis rodzice,wczoraj siostra,tego bardzo mi brak:-(
Agnieszko , Dobrze ze Nikolka jest taka pocieszna:tak:potrafi poprawic humor
Bozena posłuchaj rad kolezanki Roksanny i do dzieła:-Dproblem pracy z głowy

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki:-)
aleeee piękna pogoda:tak:
ja się dzisiaj zabieram za porządki bo veny dostałam...
rybka się już odmraża na obiad:-p
agnieszkaUK-widzę,że dalej kiepsko z tą pracą dla Twojego męża:-(
a jeżeli chodzi o spacerki to może są jakieś chętne na kulki na bd9?:-)
ja się wybieram także może ktoś dołączy?:tak::tak::tak:może po niedzieli?
moja Alicja ma już ferie od soboty więc tak czy tak idę:-):-):-)
roksana-dzięki za fotki:-) ojjjj Łukaszowi pasuje taki mały brzdąc:-D:-D:-D
nefretete-cholerka te ranne ptaszki mnie wykończą....

Niko mi dzisiaj scenę zrobił o 4 nad ranem...zjadł ..pielucha sucha a on w krzyk..płacz..:eek::eek::eek: oczy na zapałki,bo pobudził wszystkich..jakby bawić się chciał:confused:
ząbek mu 7 wychodzi(dwojka górna) i wogóle jak wsciękniety cały czas..:crazy:
kupę to mamy od 3 dni 3 razy dziennie..:baffled::eek::szok::tak:
aż mu się dupka odparzyła:-(
ehhhh dobrze,że mam mamę,bo bym nie wyrobiła ostatnio:happy:
Ala do szkoły..ladwo ją mogę dobudzić z rana,w międzyczasie śniadanie dla wszystkich..a to jajko a to to a to tamto..a to makijaż;-)..póżniej droga do szkoły..obiad..ooo właśnie a jak w międzyczasie siądę na forum,to już wogóle czas leci jak cholera:eek::eek::eek:
no nic starczy moich wywodów...dziewczynki piszcie co z kulkami?:-)

reklama
Do góry