reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

KasiaJ- ja jeszcz enie wymiekłam, w sumie to dopiero "wskoczyłam" na neta:)ale widze, że chyab zostałysmy same:).A TY to zawsze tak wieczorkiem siedzis?!

Kasia8118- wypoczywaj w PL, niebawem i Ja tam polece wypoczywać i szlaec na weselichu:).:-):-)

Ampar - wysłąlam ci waid z adresem na priva.:tak:

reklama
Dzień Dobry w bardzo mało słoneczny poranek. Dzieci właśnie kończą śniadanie a witam się pyszną kawką

Załączniki

• Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg
    Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg
    3,9 KB · Wyświetleń: 43
Dziendobry

Alez mnie dzis glowa boli :-(

BozenaM - nie, nie zawsze, wczoraj akurat tak wyszlo, bo moj swoimi biurowymi sprawami sie zajmowal, to ja buszowalam po necie

4 muchy - kawka wyglada rewelacyjnie, szkoda tylko ze ja nie pijam

Witam!
4muchy- kawusia wyglada na pyszna.Ja włąsnie tez wypiłam.Mąly w przedszkolu a aja sie biore za sprztaanie:/, nie lubie ale co....:tak:
Dzisiaj pytalam w przedszkou czy jest mozliosc posłana malego an iwecej godzin, jest ale msuze szybko sie zgłosic z forma bo jest 45 chetnych.Mam nadzieje ze sie załapiemy.A i to jest nieplatne!Jezeli dzieci maja przed wrzesniem 4 latka!

Dzien dobry:-)
Kawa naprawde super i jeszcze tak podana,mniam:tak:
Bozena kiedy wesele?;-)ja bawie sie w lipcu u brata:-D
Moi chłopcy własnie pojechali do kontroli. Stwierdzilismy ze zostaje w domu.poniewaz Hubert,mniej panikuje jak mnie nie ma, przy samym Dawidzie nie robi takich scen.Choc teraz ma prawo bo naprwde boli:-(

Czesc dziewczyny:-):-)ja juz 3 razy podchody robie zeby posta napisac,bo mi Dawid caly czas plakal:-(cos mu jest:sorry:ma biegunke i rano mial temperature,moze go brzuch boli:sorry:teraz juz spi wiec mama czas:tak:

A ja wlasnie doczytlam to pismo z banku ,no i tam jest napisane ze jak zlozylam wniosek o nowy pin,to juz wlasnie powinnam go dostac .No ale ja jak czytalam akurat ten wyraz ominelam :)))))oj boze,boze ....
A tak wogole sie doczytalam ,ze jest taka mozliwosc ze moge zmienic sobie pin w bankomacie,tez tak jest u was w bankach?/

Oj dziewczyny widze ze dzisiaj kacyk meczy:-D:-Dale mi smaka narobilyscie na jakis trunek:tak:
MOJADZIDZIA-no to faktycznie poczatek nie ciekawy na nowym mieszkaniu jest:-(
KASIA8118-szczesliwej podrozy wam zycze i udanego wypoczynku,no i moze wrocisz z nowina cco tam nosisz w brzuszku:tak:

Ostatnia edycja:
doris78 odnosnie zmiany pinu w bankomacie-tutaj jest to standardowa usluga,tak samo jak mozesz wydrukowac sobie wyciag z konta w bankomacie :tak: masz racje poczatek bardzo nieciekawy mam nadzieje ze dalej juz bedzie lepiej :sorry:

reklama
U mnie pieknie sloneczko swieci :-) Jest super cieplutko. Popralam posciel i wywiesilam w ogrodzie. I zaraz zmykamy do szkoly z Kubusiem.

Katin - a kiedy urodzil sie Twoj synek? Bo moj Kuba 26 stycznia.

Do góry