reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

ROksanna1 - no to jak tylko 40 min to jak bd gdzies w okolicy na spceku to zapraszam!
A ja "ucze sie" angielskiego, włansie dzisiaj zrobilma sobie z kolezaka wagary.Naszykowalam sie do szkoły poszlam na przytsanek a ona pisze ze nie idzie to dosżłam do wniosku ze po co ja tam sama;-):-Di tak worcilam do domu.ALe chyab tak mailao byc zaczynam jakis bolesci rzucha dostawać:/:no:nie wiem czy nie nawabilam sie jakeigos czegos w zoładku:baffled::angry:bo te moje nerwy tutaj osatnimi zcasy.......obym sie myliła:/

reklama
Roksanna1 - możliwe, że moja kumpela mi numer wywineła i poslza a mi napisala ze nie idzie:-D:-D, ale ja i tak kiepsko sie czuje kobiece dolegliwości:):baffled:ALe mój maz dzisiaj stwierdził po co ams zsie tak meczyc moze to bedzie ostatnia w tym roku kobieca dolegliwosc?!!:-D:-D:-D:-D

A co tutaj taka cisza dzisiaj?!

Bozena widzisz jakiego masz mezulka,ale ma całkowita racje:tak:duza przerwa miedzy dziecmi :no:jest niedobra.Teraz to przerabiam
Doris jak tam gril?,ja jeszcze w tym roku nie zaliczyłam kiełbaski,ale juz mam smaka:-p Jak Dawidek?
Na swieta zotalismy zaproszeni przez znajomych z Walli,wiec jezeli Hubercik dojdzie do siebie ,to juz w sobate rano ruszamy:tak:
Dzis po kotroli jest ok,choc bardzo cierpi:-( nadal bardzo Go boli:-(
MIŁEGO WIECZORKA ZYCZE

My juz po grillu:-)oj dawno nie jadlam takiej kielbaski:-)ale juz wieczorkiem zimno bylo,zreszta to dopiero kwiecien:eek:
KATIN-Dawid jakby lepiej,spal w dzien 3,5 h i jak wstal to juz lepiej wygladal,potem jak wrocilismy ze szkoly z Kuba to nawet dietetyczny obiadek swoj zjadl,ale potem jak pojechalismy do Sylwii to odrazu mu apetyt wrocil:-)zjadl 2 gofry i 1.5 kielbasy:szok::szok:no a potem.....wiadomo co zrobil:-D:-D:-D

ROKSANA-ja tak bede na 1.30 na swieceniu:-)

Ja tez jeszcze nie wiem, o ktorej bedziemy swiecic. Na pewno cala rodzinka, ale to zalezy od pogody. Jak bedzie slonecznie, to pewnie z rana pojdziemy, zeby potem sobie na jakas wycieczke pojechac.

BozenaM - no prosze, prosze, to owocnych sukcesow zycze :tak:

Doris - jak grill sie udal? co dobrego Sylwia zrobila? my znow idziemy do sasiadow w sobote, po swietach pewnie bedzie nasza kolej

My dzis spedzilismy sporo czasu na powietrzu i teraz dzieciaczki grzecznie zasnely, tzn Macius, a Kubus zasypia. Ja chyba tez dzis wczesniej pojde spac, bo wczorajszych baletach jakas niewyspana jestem :baffled:

Ja tez wieczor na dworze spedzilam. Ta pogoda jest cudowna, czlowiek nasycic sie nie moze, tylko na dworze by wystawal;-)
Doris78- zazdroszcze grila:-p:-p:-p:-p:-p I super ze bedziesz szla tak po 13 ja bardzo chetna jestem bo rano szymus ma urodzinki kolegi:tak:
Sylwiam- zapros mnie na grila- ja cos upichce:-p:-p:-p;-)
katin- super ze z synkiem juz lepiej:tak:
bozenam- masz wiadomosc;-)
halinka666- gratuluje synka- a o kube sie nie martw potem bedzie sie cieszyl;-)

Chce herbatki a maz usypia a u mnie podloga skrzypi i jestem uziemiona:crazy:

ampar3 ja tez mam 'podlogowy problem' tyle ze u mnie to wyglada znacznie gorzej bo 2tygodnie moja mama wypoczywa po nockach a nastepne 2moj S i tak na zmiane wiec staram sie chodzic na paluszkach przez caly tydzien i zawsze z utesknieniem czekam na weekend :-D

reklama
Czesc:-):-)
NEFRETETE-widze ze Twoj Alex to tez ranny ptaszek:-)

Ale dzisiaj zapowiada sie tez ladny dzien:-)My planujemy w poniedzialek swiateczny gdzies na wycieczke pojechac i lwasnie nie wiemy gdzie:baffled:moze polecicie jakies fajne miejsce:tak:no i zeby nie bylo w sumie daleko:-D
Ja kade dzisiaj do rodzicow wiec mnie nie bedzie caly dzien:tak:

AGNIESZKA UK-co tam u Ciebie ,ostatnio cos ucichlas:-(
ULCIA-a Ty tez cos nas zaniedbujesz:-(jak tam egzaminy>>

YOWKA-a Ty juz przeprowadzona???masz juz internet??
JASMINA-a Ty co sie nie odzywasz mialas pisac i co??:-(

Do góry