reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

A ja jestem zakupowo uziemniona:baffled::baffled::baffled:Karte nam juz zablokowali ,bo stracila waznosc,nowa przyslali juz ,ale jeszcze pinu nie ma:baffled::baffled:rano poszlam na zakupy i starczylo mi kasy tylko na bulki i na 2 banany:crazy:

reklama
KATIN-na szczescie mam troche jedzenia w lodowce i wczoraj kupilam chleb:-Dwiec z glodu nie umrzemy:-D:-D
Potem J pojedzie do banku,najwyzej cos wyciagnie osobiscie:tak:
NEFRETETE- wmy mamy w Barclays,a tam jak daj karte nowa to i nowy pin jest, na tej kartce co przyszla karta,pisalo ze powinnam juz wczesniej dosatac pin,ja czekalam bo myslalm ze poprostu przyjdzie potem a tutaj nic:wściekła/y:

Moj maz tez mial tak, że karta przyszła nowa a
PIN ten sam........sprawdz raz moze sie uda:);-)
A ja znowu musze do mista wracac, bo kupilam malemu w ciemno spodnie na to weselicho co jedziemy a one króciutkie przed kostki:):-D:-D,zapomnialam ze dzieci rosna a nie stoja w miejscu:).
A na zewnatrz nie jest tak źle:tak:;-)

Witam wiem ze za czesto nie udzielam sie na forum ale u mnie jak zwykle choroba ciagle chodzimy po lekarzach ,ostatnio maly mial szczepienie MMR po tym szczepieniu dosta strasznej goraczki ale naszczescie wszystko bylo dobrze a teraz znowu chory katarek ,kaszel jak foczka a do tego zarazilam sie od niego nie mam sily na nic straszny bol gardla i zatkany nos a jutro moje pierwsze usg a ja juz jestem w 19 tyg z jednej strony nie moge sie doczekac z drugiej bardzo sie boje ze dopiero teraz mi robia powinno byc juz drugie .Mam nadzieje ze zaczne czesciej udzielac sie na forum za daleko mi do was zeby sie spotkac moze chociaz tak bede mogla porozmawiac z kims .

reklama
katin jednak mi nie odcieli internetu :-p wczoraj nawet nie sprawdzalam bo bylam pewna ze juz nie mam a tu prosze-taka niespodzianka,chociaz z drugiej strony to wolalabym nowa umowe zaczac bo w tej chwili placimy ł18 za najslabsza predkosc:baffled:

Do góry