reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

kasia8118 to juz maly ciagnie cie na spacerek chyba mu sie to jajeczko przysnilo skoro wolla z samego rana hihihih:laugh2: jak idzie jeszcze ktoras na play grupe to fajnie wkonc was poznam osobiscie:-):-):-)

reklama
Kasia8118 oglądałam pogodę niedawno i miła pogodynka mówiła że zapowiada się dużo słońca. Także czerp, kochana, czerp garściami.

A ja mam do Was takie pytanie. Wiem że to trochę późno już. W zeszłym roku zbierałam na Mati operacje za pomocą fundacji "Rozszczepowe marzenia". W tym roku też jest jeszcze tak możliwość. Może jest ktoś kto nie wie co zrobić ze swoim 1%. Oczywiście mówię tu o rodzinach z Polski raczej :-)

Witam i JA!
Widze, że w przeciwienstwie do wczoraj dzisiaj lepsza frekfencja:-)
Ja juz myslama ze z małym ok, bo nie goraczkował i przestał kaszleć, a tu dzisiaj cała noc sie znowu dusił naszczescie bez goraczki.
Wreszcie udało mi sie umówic do lekarza ale dopiero na 17:-(no ale lepsze to niz wogole.
Pozatym szykuje sie do agencji, oby ni nadarmo:-D:-D
A gdzie idziecie na ta play grupe?!i o której jezeli nie mailabym daleko chetnie dolacze.

Kasia8118 moja dziś (bo tak charakterystycznie palca podnosi) pokazała palca, wspomniała "koko" , ja na nią spojrzałam. Zamilkła. Nawet:-D:-D nie musiałam mówić nie.
Jeśli chodzi o tą fundację to muszę podać więcej szczegółów, tylko znajdę.:-):-)

reklama
Witam dziewczyny
Widze ze w dobrych nastrojach,to super:tak:
oleska,super ze udało sie z mieszkaniem,ale ci zazdroszcze tego uzadzania
justysiak,doris dzieki za dobre słowo_Okazało sie ze to nie jest zadne uczulenie,ani nic zakaznego,jeszcze nie wiedza,podejrzewali nerki.,opuchlizna na nogach prawdopodobnie,od mocnej infekcji krtani. porobili mu wszystkie badania,doli jakis lek do ustnie,a do domu nic,tylko tyle ze mam opserwowac mocz i kał.Jutro do kontroli. doris kapelusz pierwsza klasa

Do góry