reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

No nareszcie dzidzia poszła spać:-p
roksanna1 -Ja tez musiala bym pogadać z rodzinką.Jak cos to sie zgłosze:tak:a mieszkanko jak mieszkanko,Kolezanka ma podejś jesze raz ,moze tym razem pani znajdzie coś tańszego:sorry:
Sylwia.M ,Marta84,AgnieszkaUK;Co tak ucichłyscie :-(
Katin macie jakieś wieści:confused:
Dobra ja uciekam sie szykować.buziki

reklama
Mama z Polski podaje mi dzis torbe z prezetami od zajaczka..Polska wedline ,swojskie jajeczka,i takie tam.a duuuuzo tego i wiecie ze kierowca autobusy , wzioł tylko 20 zł ,za przewoz:tak:

Ostatnia edycja:
Katin Pisałyśmy w tym samym momencie;-) Super ze wszystko oki.
Doris Kapelusz Rewelacja .Widze ze mamusia sie wkreciła ;-)ma sie tą fantazje:-p
Kasia 8118 Pogoda jak pogoda ,ale wiatru i słońca brak:-(

Kastin no to twoja mama to niezła czarodziejka ja ponad 2 lata temu jak wysyłałam paczki mężowi z Polski autokarami to kierowcy chcieli od 100 do nawet do 150zł jak paczka była jakaś bardzo duża:szok:.

Czesc dziewczyny:-)Na dworzu jest fajnie,nie ma wiatru i slonca ale jest fajnie,tak spokojnie:-)
ROKSANA-ja tez przekaze rodzince:tak:
KATIN-no to wogole dobrze ze go przebadali:tak:a jak nogi??dalej ma spuchniete??Ale to nawet nie wiedzialm ze nogi moga spuchnac,przy ostrej infekcjii krtani:sorry:oj warto wiedziec
A skarzyl sie na bol gardla??
I faktycznie twoja mama musi miec jakies chody u tym kierowcow,bo ja wiem jak moja ciotka wysylal kuzynkiw zawsze placila 100:tak:

Kasia, sinbad ,tylko zawsze płacil duzo,a teraz tak sie trafiło,moja mama bedac u nas stwierdziła ze tu nie ma co jesc:-D:-D , i stara sie , co jakis czas nam cos podac
Doris on od małego choruje mi na krtan,troszke boli,ale raczej jest bardzo suchy kaszel ,szczegolnie w nocy(szczekanie psa)ale teraz bylo troszke inaczej.bardziej martwi mnie teraz ta wysypka ,czerwoe plamki zaczeły sie rozlewac,no ale wynuiki wszystki sa dobre,wiecie jak to matka siedze i martwie sie , tylko szukam w internecie,co to moze byc:-(

reklama
Do góry