reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
mojadzidzia moze i masz racje ale ja teraz jestem w takim stresie ze nawet o tym nie pomyslalam moj dostal wymowienie z pracy ,wrescie ciaza ,ciagle ktos u nas choruje a ja na dodatek jakos dziwnie przechodze ta ciaze .Pierwsza byla inna bylo wszystko dobrze itd a tu nawet nie raz sie zastanawiam czy ja czuje ruchy dziecka ci lekarze mnie przerazaja .

Wiecie ci u mnie na blogu napisałam wszystkie dane dotyczące tej fundacji i jak ewentualnie to zrobić. :-):-):-)
Nie będę musiała wszystkim tłumaczyć po kolei :-):-):-)
W razie jakichkolwiek pytań, odpowiem najlepiej jak potrafię. :-D:-D
A my dziś z Tynią i wiki pół dnia robiłyśmy krokiety i pierogi. Tzn Tynia robiła a ja chwaliłam jak to jej się robota pali w rękach. :szok::szok::-D:-D
Tynia i wiki Łukasz powiedział że pyszne
Halinka666 współczuje, chyba nie ma nic gorszego niż drżeć o dziecko.
Mojadzidzia a Ty już się przeprowadziłaś?
Doris jak jesteś głodna to zapraszam na pierogi i krokiety:-D:-D:-D a gdzie jest Twoja siostra? Wszystko w porządku?

A my niedawno wrocilismy z małym od lekarza.Naszczescie to tylko zwykle rpzeziebienie powinno lada chwilka przejsc:)
Ale kazano nam uwazac bo panuje ospa:baffled:Mam nadzieje ze do wyjazdu do PL nas ominie szerokił łukiem:).

Halinka- wszystko bd ok. Bądź dobrej mysli.
Dziewczyny jak któras ma mieszkanko z Accentu to jak jak z aplikacja dostalam wykaz domów jakie maja to jest tylko to naprawde?!
Jak tak to ja bede chyba wieki zcekala na 2 pokojowe w Bradford:-(Jutro wysyłam aplikacje ale zastanaiwam sie czy w takim wypadku jest sens?!

Dziewczyny ja tylko wpadłam się zameldowac że jestem już w domku.Wyszłam dzisiaj z domu pare minut po 13 a 18 wróciłam:szok::tak:.Jestem wykończona idę odpocząc :tak:.Pogoda cudowna :-):-):-).Halinka666 trzymaj się kochana będzie dobrze:tak:;-).

Bozenko to dobrze ze to tylko przeziebienie,o ktore teraz nieproblem,a kiedy wyjazd do pl.
Roksanna,no to robiłyscie smaka:-p
Halinka666 głowa do gory,u wszystkich teraz choroby,a dziedzius po prosty moze spokojny:tak:
Ja tez mam pytanie z zwiasku z mieszkaniami, ktoras z was ma mieszkanie przez Homehunter ? nie wiem jakie sa tam szanse.

reklama
Czesc z wieczorka:-):-):-)
Sylwia sie nie odzywa bo nie internetu:-p:-pi juz wariuje :-D:-D:-D
ROKSANA-A gdzie ty piszesz ten blog??daj stronke:-)oj a o tych pierogach i krokietach moglas dac wczesniej znaka ,to bym sie pojawila napewno:tak:
BOZENA M-tam nie ma wszystkich mieszkan,bo my mamy na bd 12 a tam na tej aplikacji chyba nie ma:no:
HALINKA666-ja tez mam niedaleko bd5:-)no i zdrowka dla was wszystkich:tak:no i udzielaj sie czesciej:tak::tak:
MOJA DZIDZIA-a Ty juz przeprowadzona jestes?/
KATIN-JAK dzisiaj Hubercik??

Do góry