reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Doris jest tak samo,jeszcze cierpi strasznie bola GO stawy,jest to prawdopodobnie zakazenie krwi,od tej infekcji krtani:-( jest to bardzo długie leczenie koło 6 tygodni:-( wiesz D wrocil wczoraj bardzo pozno ze szpitala i dlatego dzis mi wszystko konkretnie opisał.Musimi uwazac na mocz i co drugi dzien jezdzic do kontroli.Nie jest to zakazne, wiec jezeli juz dojdzie do siebie ,choc troszke ,zaprszam na kawke,bo sama zwarjuje:rofl2:
POZDROW SYLWIE bidula:-D
jak mozesz to napisz co pisałas na wniosku do accenta,jakie powody,bo tam chyba trzebo nasciemniac

reklama
KATIN-ja w sumie nie nie zlozylam wkoncu tej aplikacjii do accenta,ale mialam juz wypisana forme.Ja bylam zarejestrowana w homehunterze i przez internet sie zabidowalam na to mieszkanie i potem oni juz do nas zadzwonili:-)
A Sylwia no biedna,bo mi pozyczyla taki bezprzewodowy internet,bo moj sie popsul a teraz sama nie ma:-D:-D:-D
No i zdrowka zycze dla Hubercika:-)

Hej wieczorkiem
Maly padl- hurrrrrrrrrrrra:tak::-) mam wolny wieczor, mam wolny wieczor:-)
Kasia8118- no to zes dala czadu:szok: Jeszcze raz powodzenia na lotnisku przede wszystkim i wracaj grubsza;-)
Roksanna1- a mloda to ktory palec ci pokazuje, co:-D:-D:-D:-D

Doris78- zakupy udane:-D:-D:-D:-D A my mamy w barclays i pin zawsze ten sam a zmienialam karte juz z 6 razy:tak:
Nefretete- sie ma:-p;-)
halinka666- w takim razie rzeczywiscie potrzebne ci ploty:tak:;-)
Bozenam- widzialam kasi pazurki i tez chce:tak:- dogadamy sie prywatnie. Jak mozesz to wyslij mi adres a ja sprawdze jak daleko do ciebie od mojego malza

Hmmmmmm co tu robic???? Tyle wolnego czasu:-D:-D

AMPAR-a czemu ty zmienialas az 6 razy karte:szok::szok::szok:nam teraz wlasnie 3 dopiero przyszla:-)
Janusz byl w banku i sie okazalo ze mamy ten sam pin:-p:-p:-p:-pnie wiem jak ja to przeczytalam ,sama sobie jakos pewnie dopisalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale wiem ze wczesniej napewno nam pin nowy przysylali:-)dlatego teraz bylam pewna ze tez tak bedzie:-)oj ja gula:-D:-D

doris78- kiedys nam ktos zrobil zakupy z konta na 100f:wściekła/y: i od tego czasu jak tylko nie jestem pewna jakiejs transakcji to od razu anuluje karte:tak: No widzisz i moglas jeszcze maselko do buleczki dokupic:-D:-D:-D

ja chyba tez sobie zrobie pazurki... wkoncu lampe sobie kupiłam to trzeba przetestować;-) tylko musze poczekac do weekendu zeby D zają sie Alexem:baffled: to bedzie ciezkie przezycie dla obydwu:-D:-D:-D młody zawsze ojcu wymaluje z bani albo skopie po jajkach, a pozniej jest ryk... oczywiscie to D płacze że ma dosyć:-D:-D:-D

doris78 oj to juz czuje jak jutro na zakupach zaszalejesz:-D;-)
a z Sylwi to dobra siostr Tobie modem dała a sama nie ma;-):-)

kasia8118 mnie w ciazy tez nosiło:-D potrafilam 2 razy dziennie do miasta lecieć:szok::-)

AMPAR-dlatego my mamy dwa konta,jedno wlasnie w barclay z ktorego robi sie rozne przelewy i na tym koncie zawsze jest malo kaski,a drugie oszczednosciowe:tak:Bo faktycznie jest strach z tymi kontami,juz nieraz slyszlam jak komus jakies pieniadze zniknely :-(
Oj to widze ze wszystkie zaraz beda milay piekne paznokcie:-D

Oj biedna Sylwia
Wiecie co jak ja będę składać formę do accentu, to nie będę musiała ściemniać. Myszy mi grasują po domu. Na razie są pod podłogą, ale słyszę że się zbliżają
Doris to Ty może nie rezygnuj z tego angielskiego, bo kto wie co przeczytasz na jakimś tam rachunku;-):-D:-D:-D. A ja bloga nie piszę, tylko nie wiedziałam gdzie mam zamieścić info jakieś i na BB napisałam (fakt na blogu)
Ampar3 całe szczęście wskazującego.:-D:-D

reklama
Do góry