reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

ROKSANA-ja do tego parku tez w sumie mam niedaleko,znaczy sie piechota to ama daleko,ale autem nie:-)
KATIN-a co u Was jutro w szkole jest???bo nie zrozumialam:baffled:

reklama
Roksanna siedze w domu ,ale Natalia chodzi juz do szkoly, Hubert do przedzkola od 12.30 do 15 wiec przed za bardzo mi sie nie oplaca,na weekendy owszem i wolnym od szkoly.:tak:

No wlasnie jak beda niedlugo ferie to odrazu sie umawiamy:-):-)ja tez w sumie tak mam dzien do kitu..:baffled:Jak Kube zaprowadze do szkoly,potem mi Dawid spi miedzy 11-1 albo czasem do 2 ,a potem po Kubusia na 3 :baffled::baffled::baffled:

KATIN-aha,,, u Kubusia nie ma takiego dnia:no:a u Was w szkole jest taki dzien ,przed swietami wielkanocnymi,ze dzieci ubieraja takie kapelusze-przyozdabiaja je roznymi takimi switecznymi dekoracjami - i jest konkurs na najladniejszy??

Kasia8118 jak to n aprzecenie jest wszystko i nic:baffled: Pisałam już, że nic specjalnego:sorry2::blink:

Kasia.j tak sobie przed chwilą o was myślałam:-) Pisałaś, że czekacie na internet i to cos dłgo trwa. Jakbyś chciała to my mamy taki modem do interentu bezprzewodowego, którego narazie nie używamy. Możemy wam pożyczyc, wystarczy naładowac:tak:

Doris a ty nie na angielskim???:confused::confused:

Ja robie dzisiaj łomlety na kolację i przygotowałam tyle ciasta, że chyba przez tydzien będziemy to dojadac:baffled::angry::wściekła/y:

hmmm...
100lat dla Kacperka

kasia8118jeszcze raz gratuluje

mojadzidzia jeśli szukasz prywatnych landlordów w Wakefield to są trzy miejsca gdzie wisza ogłoszenia 1. niedaleko revenue jest sklep prowadzony przez (chyba) pakistańczyka z polskim jedzeniem; 2. w okolicach rynku jest sklep ruskich; 3. na Westgate też jest sklep na którym zawsze było pełno ogłoszeń... ja wynajmowałam ze znajomymi chate od jednego ciapatego na marsland st. tylko cholercia nie mam do niego numeru. jezeli chcesz moge podac ci adres i lokatorow mozesz sie spytac o numer. pamietam ze mial sporo chat, a jak on nie bedzie mial to może Ci dać namiary do swojego kuzyna ktory tez wynajmuje chaty. ;-)

No ja już wolna:tak: dzisiaj Krystian poszedł odrobine wcześniej spac niz zwykle bo zdenerwował mnie zalał mi całą podłoge w łazience jak się mył :crazy:.Wyszłam na momencik z łazienki wracam a tam pełno wody:dry:.

reklama
Do góry