reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Halinka666 strasznie mi przykro. A te ostatnie przypadki dają do myślenia, że jednak nie dzieje się za dobrze.
Kasia8118 nie denerwuj się na swojego łobuziaka, szkoda zdrowia. A teraz Ci nie wolno :-D:-D:-D. A dzieciaki to miewają głupie pomysły, to fakt.Dzisiaj w parku spotkałam tatę z dziewczynka. I ten tata stwierdziła że jego dziecko im starsze to wpada na głupsze pomysły :szok::-D
Katin no szkoda że w tygodniu nie chodzisz do parku ale mój czasem pracuje w weekendy i czasem też zaglądam w sobotę albo w neidzielę. Chyba znajdziemy sposobność.
Doris A ja to słyszałam że zdezerterowałaś z angielskiego:-D:-D:-D. Spotkałam przez chwilę 4muchy i mi naskarżyła:-D:-D:-D. A ja dziś byłam na lekcji sama, nikt nie przyszedł, a po mnie grupa jest nastepna i dziewczyna też sama. Także nie Ty jedna;-);-);-).
I wiesz co skoro masz niedaleko do horton parku to masz też blisko do mnie:happy::happy::happy:, od parku do mnie to już tylko 2 minuty samochodem, bo na pieszo to ja ide chyba około 15:-:)-:)-(, ale nic to , to wszystko dla zdrowia. Wiesz jakbyś sie kiedyś nudziła to ....:tak::tak::tak::tak:
Aniteczka a Ty gdzie jesteś, zabiegana, bo nawet na gg Cie nei widzę.
Sylwia wstyd się przyznać ale nie wiem jak się robi omlety, zawsze improwizuje.

Doris78 u Natalki w szkole nie ma takiego dnia:no: Roksanna1 chodze do parku w tygodniu ale kolo 16,musi byc bardzo cieplo ,i raczej jest to juz wiosna albo latem,bo teraz o tej godzinie to juz raczej robi sie zimno:tak:poczekamy na pogode to napewno sie spotkamy,

Katin fitness masz tam bliziutko, fajnie. Kiedyś jak będzie cieplutko to się możemy umówić.

Chyba się już żegnam na dziś. Miłych snów.

Katin no z tym ze mogę jesc to tak nie do końca:confused:.Wiesz jak jest łatwo się tyje ale trudno się pozniej pozbyc zbędnych kilogramów :tak:.Trochę mam tendencje do tycia więc staram się jesc z głową ale czasem sobie trzeba zaszalec:tak:;-).Ja się tylko modle żebym nie utyła więcej niż z Krystianem w ciąży :tak:.Oj będzie trudno:baffled:.

reklama
Kasia a ile przytyłas z Krystianem??

Halinka666, AgnieszkaUK współczuję:-( i mocno trzymam kciuki żeby wasi mężowie szybko coś znaleźli:-)

Do góry