reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

kasia8118 ja rowniez na poczatku sprawdzalam wiele kalkulatorow i byly spore rozbieznosci miedzy nimi a w dodatku scan pokazal jeszcze inny wiek ciazy-jedyne co sie zgadzalo to termin porodu :baffled: teraz juz o tym nie mysle,ale po pierwszym scanie kierowalam sie wiekiem wlasnie odczytanym z raportu bo wydaje mi sie najbardziej rzetelny Wiem jakie jest to wazne w pierwszych miesiacach ale przyjmij moze sredni wiek z tych kalkulatorow i odliczaj sama w kalendarzu,ja bynakmniej tak zrobilam :blink:
Cholera my mamy kolejne zmartwienie na glowie-musimy znalezc mieszkanie!!! I to w przeciagu 2-3 tygodni normalnie masakra jakas z tymi prywatnymi landlordami :wściekła/y::no:

reklama
Kasia8118 ja tez oczywiscie dolaczam do gratulacji,:happy: Roksanna1 ten par jest bliskom czasem tam bywam:tak: jutro szlone glowy,bedzie kolorowo i smiesznie w szkolach:-D

mojadzidzia wspominalas o wyprowadzeniu sie troszke dalej,to juz teraz bedziesz chcial szukac tam,czy jeszcze w Bradford

Ostatnia edycja:
Marta84 a wy do tego Bolton Abbey to chcecie jechac na piknik ?A kto jeszcze z wami jedzie jeśli można spytac?Bo tak się cały czas zastanawiam czy też nie dołączyc do was z chłopakami:confused:.

katin no wlasnie w tym problem ze nie wiem,wydaje mi sie ze jest to zbyt krotki okres zeby znalezc mieszkanie w wakefield szczegolnie ze ja nie mam samochodu i ciezko mi cos samej zalatwic a Shaz pracuje po 12godzin :baffled: moja mama powiedziala ze mozemy razem cos znalezc na pol roku wobec tego bedziemy mieli wiecej czasu zeby sie rozgladnac za porzadnym mieszkaniem a nie brac co popadnie no i chyba ma racje,czekam az S wroci z pracu zeby moc z nim przedyskutowac :confused:

Kasia w tym drugim pokazało ci że jeste s w 7 tygodniu bo to tak jest:tak: skończyłas 6 i zaczęłaś siódmy:tak: Ja dzisiaj skończyłam 25 tygodni i zaczełam 26:tak: Jedni liczą skończone tygodnie a inni rozpoczęte:-p

ja byłam własnie w matalanie bo niby przeceny:baffled: ogólnie nic ciekawego nie było. Kupiłam tylko kilka rzeczy dla maluchów. Spodnie i bluzę dla Marcela i dwie pary śpiochów dla Oliwii. Marcel też miał swój wkład w wyprawkę dla siostry bo wyniósł jednego kapcia:szok::-D:-D
Aaaa i pościel dla nas kupiłam:tak:

kasia8118 oczywiscie to nie jest sekret dlaczego chcemy sie wyprowadzic z Bradford :-D otoz S pracuje w Wakefield i codziennie robi ok 50mil pomijajac koszty paliwa zajmuje to duzo czasu,szczegolnie powroty w korkach wobec czego nie ma go w domu ok 16godzin :-(

Katin no to super, będę miała z kim chodzić na spacery!!! Tylko ja nie pamiętam, Ty siedzisz w domu czy pracujesz?? Z rana chodzisz do parku czy po południu. Ja jeżeli już bywam to około 11-12.;-)

reklama
mojadzidzia no to faktycznie przerąbane tak daleko dojeżdżac do pracy tym bardziej że pracuje po 12godzin:tak:.Sylwia.m kurcze tak blisko mam do Matalana a wieki tam nie byłam:no:.A co jest w przecenie:confused:?Mój mały właśnie modli się nad tostem :crazy:.

Do góry