reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

kasia8118 ja rowniez na poczatku sprawdzalam wiele kalkulatorow i byly spore rozbieznosci miedzy nimi a w dodatku scan pokazal jeszcze inny wiek ciazy-jedyne co sie zgadzalo to termin porodu :baffled: teraz juz o tym nie mysle,ale po pierwszym scanie kierowalam sie wiekiem wlasnie odczytanym z raportu bo wydaje mi sie najbardziej rzetelny Wiem jakie jest to wazne w pierwszych miesiacach ale przyjmij moze sredni wiek z tych kalkulatorow i odliczaj sama w kalendarzu,ja bynakmniej tak zrobilam :blink:
Cholera my mamy kolejne zmartwienie na glowie-musimy znalezc mieszkanie!!! I to w przeciagu 2-3 tygodni normalnie masakra jakas z tymi prywatnymi landlordami :wściekła/y::no:

reklama
Kasia8118 ja tez oczywiscie dolaczam do gratulacji,:happy: Roksanna1 ten par jest bliskom czasem tam bywam:tak: jutro szlone glowy,bedzie kolorowo i smiesznie w szkolach:-D

mojadzidzia wspominalas o wyprowadzeniu sie troszke dalej,to juz teraz bedziesz chcial szukac tam,czy jeszcze w Bradford

Ostatnia edycja:
Marta84 a wy do tego Bolton Abbey to chcecie jechac na piknik ?A kto jeszcze z wami jedzie jeśli można spytac?Bo tak się cały czas zastanawiam czy też nie dołączyc do was z chłopakami:confused:.

katin no wlasnie w tym problem ze nie wiem,wydaje mi sie ze jest to zbyt krotki okres zeby znalezc mieszkanie w wakefield szczegolnie ze ja nie mam samochodu i ciezko mi cos samej zalatwic a Shaz pracuje po 12godzin :baffled: moja mama powiedziala ze mozemy razem cos znalezc na pol roku wobec tego bedziemy mieli wiecej czasu zeby sie rozgladnac za porzadnym mieszkaniem a nie brac co popadnie no i chyba ma racje,czekam az S wroci z pracu zeby moc z nim przedyskutowac :confused:

Kasia w tym drugim pokazało ci że jeste s w 7 tygodniu bo to tak jest:tak: skończyłas 6 i zaczęłaś siódmy:tak: Ja dzisiaj skończyłam 25 tygodni i zaczełam 26:tak: Jedni liczą skończone tygodnie a inni rozpoczęte:-p

ja byłam własnie w matalanie bo niby przeceny:baffled: ogólnie nic ciekawego nie było. Kupiłam tylko kilka rzeczy dla maluchów. Spodnie i bluzę dla Marcela i dwie pary śpiochów dla Oliwii. Marcel też miał swój wkład w wyprawkę dla siostry bo wyniósł jednego kapcia:szok::-D:-D
Aaaa i pościel dla nas kupiłam:tak:

kasia8118 oczywiscie to nie jest sekret dlaczego chcemy sie wyprowadzic z Bradford :-D otoz S pracuje w Wakefield i codziennie robi ok 50mil pomijajac koszty paliwa zajmuje to duzo czasu,szczegolnie powroty w korkach wobec czego nie ma go w domu ok 16godzin :-(

Katin no to super, będę miała z kim chodzić na spacery!!! Tylko ja nie pamiętam, Ty siedzisz w domu czy pracujesz?? Z rana chodzisz do parku czy po południu. Ja jeżeli już bywam to około 11-12.;-)

reklama
mojadzidzia no to faktycznie przerąbane tak daleko dojeżdżac do pracy tym bardziej że pracuje po 12godzin:tak:.Sylwia.m kurcze tak blisko mam do Matalana a wieki tam nie byłam:no:.A co jest w przecenie:confused:?Mój mały właśnie modli się nad tostem :crazy:.

Do góry