reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasia 10kilo to chyba minimum co można przytyc licząc wagę dziecka, łożyska i wód płodowych więc kochana daj sobie upust i pozwól na przytycie trochę więcej:-)

Oj a j kurde dzisiaj zapomnialam o angielskim:szok::szok::szok::crazy::crazy::crazy::crazy:ocknelam sie dopiero jak bylo po 18 tej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie przyzwyczajona jestem jeszcze:tak:ale widze ze juz kolezanki naskarzyly:-D:-p:-p:-pale to dobrze,zawsze to jakis kopniak w tylek:-D:-D
HALINKA666-chyba faktycznie sie zle tutaj robi z praca:-(przykro mi ,ze twojego meza zwolnini,napewno cos znajdzie niedlugo,tzrymam kciuki:tak:
KASIA8118-juz wozek licytowalas:-D:-Doj faktycznie z Ciebie wariatka:-D:-D:-D
ROKSANA-NO to juz wiem mniej wiecej gdzie mieszkasz,wiem gdzie ten park i fitness:-)spoko jakos sie spikniemy:-D:-D

hej kobitki:-)
tak czytam i czytam już ze 20 minut..cholera,ja jestem zabiegana przez ostatnie dni ale już po niedzieli się opanuję,bo ile można:rofl2::rofl2::rofl2:..
kasia8118-gratuluję!!!:-):-):-) i trzymam kciuki za panienkę..
halinka666,agnieszkaUK-jakoś napewno się ułoży..
.cholerny kryzys:angry::angry::angry:
sylwiam.-dzięki za pomoc..:tak::tak::tak:zamelduję się jakieś 2 tygodnie;-);-);-)
a w ciąży przybrałam na wadze: z córcią całe 8 kilo,z synkiem całe 6 kilo..czyli w sumie schudłam,bo po porodzie ważyłam mniej niż przed zajściem:happy::happy::happy:
no ale ja mam spory zapas..więc pewnie dlatego:confused:
doris-nie kupiłam jeszcze tego kubeczka ze slomką,bo zapomniałam:sorry2:ale już próbowałam mu dać taki soczek z kartonika ze słomką i udało mu się napić,wiec dobry pomysł z tym piciem w taki sposób:tak:;-)
nefretete101-szybkiego powrotu to zdrowia:tak::tak::tak:

Kasia8118 - wielkie gratulacje!!!!!

Doris - oj nieladnie! ominelo Cie dzis niezle wytezanie mozgow, byla ta kobitka na lekcji, i caly czas gadalismy o pracy :baffled: a ja juz wieki nie pracuje i musialam caly czas cos wymyslac, myslalam, ze mi sie mozg zagotuje.....

Sylwia - sprzecicho do netu mamy, brakuje nam tylko kabla po ktorym by do nas przychodzil z tego cholernego slupa co stoi po drugiej sronie ulicy, niestety musi wisiec 5,5m nad ulica a nasz domek jest za niski i jest problem..... :baffled: narazie Ci z BT mysla co tu wykombinowac, zajmuje im to juz kilka dni.... :dry:

Witam dziewczynki z rana.
Doris Strasznie się uśmiałam z tego, że zapomniałaś. No cóż jedna zasypia na 18.30 druga zapomina. A ja kiedyś wbiłam sobie do głowy że mam angielski na 18.30 chociaż mam na 18 i tak sobie beztrosko siedziała. Dopiero mój Lukasz, trzeźwo myślący, przypomniał mi godzinę.
Kasia8118 Jakieś 22 kilogramy temu :-D:-D:-D, a było to 3 lata temu, wszystkich katowałam że jestem gruba. Chociaż ważyłam 52 kg. A teraz wszystkich próbuje uświadamiać że przecież nie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
KasiaJ My też mieliśmy wizytacje, jakieś 2 tygodnie temu n angielskim.

Hej witam z rana.Ale jestem przymulona chyba jeszcze wskoczę do łóżka poleżec:tak:.Doris78 ja też dostałam dzisiaj zaproszenie od tego pana do towarzystwa:tak::-D no niczego sobie :tak::-pale że mu nie wstyd :szok:.

reklama
Hej ,ten pan z NS, jest naprawde ok:tak: pokazalam swojemu,i poprosilam zeby juz nigdy mnie nie denerwowal ,bo w kazdej chwili moge zmienic towarzystwo:-D

Do góry