reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasia 10kilo to chyba minimum co można przytyc licząc wagę dziecka, łożyska i wód płodowych więc kochana daj sobie upust i pozwól na przytycie trochę więcej:-)

Oj a j kurde dzisiaj zapomnialam o angielskim:szok::szok::szok::crazy::crazy::crazy::crazy:ocknelam sie dopiero jak bylo po 18 tej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie przyzwyczajona jestem jeszcze:tak:ale widze ze juz kolezanki naskarzyly:-D:-p:-p:-pale to dobrze,zawsze to jakis kopniak w tylek:-D:-D
HALINKA666-chyba faktycznie sie zle tutaj robi z praca:-(przykro mi ,ze twojego meza zwolnini,napewno cos znajdzie niedlugo,tzrymam kciuki:tak:
KASIA8118-juz wozek licytowalas:-D:-Doj faktycznie z Ciebie wariatka:-D:-D:-D
ROKSANA-NO to juz wiem mniej wiecej gdzie mieszkasz,wiem gdzie ten park i fitness:-)spoko jakos sie spikniemy:-D:-D

hej kobitki:-)
tak czytam i czytam już ze 20 minut..cholera,ja jestem zabiegana przez ostatnie dni ale już po niedzieli się opanuję,bo ile można:rofl2::rofl2::rofl2:..
kasia8118-gratuluję!!!:-):-):-) i trzymam kciuki za panienkę..
halinka666,agnieszkaUK-jakoś napewno się ułoży..
.cholerny kryzys:angry::angry::angry:
sylwiam.-dzięki za pomoc..:tak::tak::tak:zamelduję się jakieś 2 tygodnie;-);-);-)
a w ciąży przybrałam na wadze: z córcią całe 8 kilo,z synkiem całe 6 kilo..czyli w sumie schudłam,bo po porodzie ważyłam mniej niż przed zajściem:happy::happy::happy:
no ale ja mam spory zapas..więc pewnie dlatego:confused:
doris-nie kupiłam jeszcze tego kubeczka ze slomką,bo zapomniałam:sorry2:ale już próbowałam mu dać taki soczek z kartonika ze słomką i udało mu się napić,wiec dobry pomysł z tym piciem w taki sposób:tak:;-)
nefretete101-szybkiego powrotu to zdrowia:tak::tak::tak:

Kasia8118 - wielkie gratulacje!!!!!

Doris - oj nieladnie! ominelo Cie dzis niezle wytezanie mozgow, byla ta kobitka na lekcji, i caly czas gadalismy o pracy :baffled: a ja juz wieki nie pracuje i musialam caly czas cos wymyslac, myslalam, ze mi sie mozg zagotuje.....

Sylwia - sprzecicho do netu mamy, brakuje nam tylko kabla po ktorym by do nas przychodzil z tego cholernego slupa co stoi po drugiej sronie ulicy, niestety musi wisiec 5,5m nad ulica a nasz domek jest za niski i jest problem..... :baffled: narazie Ci z BT mysla co tu wykombinowac, zajmuje im to juz kilka dni.... :dry:

Witam dziewczynki z rana.
Doris Strasznie się uśmiałam z tego, że zapomniałaś. No cóż jedna zasypia na 18.30 druga zapomina. A ja kiedyś wbiłam sobie do głowy że mam angielski na 18.30 chociaż mam na 18 i tak sobie beztrosko siedziała. Dopiero mój Lukasz, trzeźwo myślący, przypomniał mi godzinę.
Kasia8118 Jakieś 22 kilogramy temu :-D:-D:-D, a było to 3 lata temu, wszystkich katowałam że jestem gruba. Chociaż ważyłam 52 kg. A teraz wszystkich próbuje uświadamiać że przecież nie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
KasiaJ My też mieliśmy wizytacje, jakieś 2 tygodnie temu n angielskim.

Hej witam z rana.Ale jestem przymulona chyba jeszcze wskoczę do łóżka poleżec:tak:.Doris78 ja też dostałam dzisiaj zaproszenie od tego pana do towarzystwa:tak::-D no niczego sobie :tak::-pale że mu nie wstyd :szok:.

reklama
Hej ,ten pan z NS, jest naprawde ok:tak: pokazalam swojemu,i poprosilam zeby juz nigdy mnie nie denerwowal ,bo w kazdej chwili moge zmienic towarzystwo:-D

Do góry