reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej dziewczyny ja tylko sie przywiatac chcialam bo zaraz spadam na spacer.
kasia8118 - GRATULACJE!!! widze, ze ciezarne zarazaja trzeba uwazac:-D:-D:-D to jestes podbnie jak Gosia(ta co u mnie wczoraj byla):-)
Aha dziewczyny a moze same z dziecmi sie wybierzecie sie do Bolton???

KASIA8118-no pewnie ze przyjelam:-)moze sie kiedys przydac:-D:-D:-Djeszcze Januszowi pkazalm kto mnie zaprasza:-D:-D:-Dnie zartuje ,nie przyjelam:no:Jeszcze az tak mi nie odbilo:-D:-D:-D

SylwiaM -KURTKA fajna:tak:

kasia8118 nic dziwnego że wczoraj mówiłaś że chciałabyś jeszcze w tym roku :-):-):-):-):-)Gratulacje.

marta84 ja w sobotę nie mogę, Adaś rano do polskiej szkoły, a popołudniu jedziemy oglądać domek:-):-):-) W Bolton byliśmy 2 razy super miejsce ale na farmę nie dotarliśmy. Większość czasu spędziliśmy na stacji bo to był dzień Thomasa a Adaś był akurat jego wielkim fanem

doris78 do tej pory lezalam na dworze z ksiazka Dzisiaj juz czuje sie lepiej,chodzenie nie sprawia mi problemu tylko przy gwaltowniejszych ruchach czuje jeszcze niewielki bol ale pewnie do jutra przejdzie :tak:

Kasia 8118 :-) :-):-)Gratulacjeeeeeee....:):-):-):-)strasznie się cieszę :tak::tak::tak:Ja również mam nadzieję ze dziewczynka
Monika dla Ciebie również Wielkie Gratulacje:-):-):-)
Cieszę sie ze spotkanko u Marty sie udło,tylko żałuję ze mnie nie było, ale cóż moze innym razem;-)
U mnie zakupy w toku ,został tylko piekarnik i płyta:tak::tak::tak:
Jeja wy taki super wypad planujecie na weekend a ja w pracy buuuuuuuu..:-:)-:)-(
Mojadzidzia ;Głowa do góry wszystko będzie dobrze:-):-):-)

Kasia8118 :szok::szok::szok: Wow co za wiadomość. Wczoraj rozmawiałyśmy i nic się nie przyznałaś:-D:-D:-D:-D. Powodzonka
Katin Tak to ten park, a ten meczet chyba dalej robią. A co masz blisko??
AgnieszkaUK my już trochę zwiedziliśmy Anglii pociągiem. Jak tylko pogoda dopisywała i Ł. miał wole to wybywaliśmy. Mati się nawet podobała jazda pociągiem.
Ułoży się Wam zobaczysz. Dopiero zaczął.
Doris Ty to wszystko zauważysz, nic nie umknie Twojej uwadze;-)

reklama
Dziewczyny dzięki za gratulacje :-):tak:.My poszliśmy dzisiaj na spacer bez wózka z piłką bo mały się uparł:sorry2: no i spacer nie był zbyt długi bo wiecznie chciał na opa a mi było niewygodnie trzymając jego i piłkę jednocześnie :baffled:.A co do pogody to zdecydowanie zimniej dzisiaj niż wczoraj dobrze że chociaż nie było wiatru:tak:.Marta84 no faktycznie ta koleżanka co była wczoraj na spotkaniu(przepraszam nie pamiętam imienia)to jest w ciąży coś jak ja około 7 tygodnia:tak:.Fajnie moze się zapisze do nas to będziemy mogły sobie razem czekac na dzidziusie :tak:.A wiesz na kiedy ona ma termin?Bo ja zapomniałam się spytac:blink:.Sylwia.m sprawdzałam te 2 linki i według tego pierwszego to jestem 6 tydzien w ciązy a w tym drugim wychodzi mi tak jak na BB że to już 7 tydzień:confused::baffled:.justysiak dzięki serdeczne za telefon:-).

Do góry