reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
sylwia.m - wypnij wszystkie kable, podlacz jeszcze raz niech zrobi TEST. Jak dalej nie zobaczy to znaczy (chyba), ze wasze wejscie antenowe jest zle skrecone. Najlepiej jest zrobic je od nowa. Sprawdz tez wejscie przy satelicie bo moze wiatr je poluzowal. Nasza znojoma tez tak miala tylko ze ona dzwonila przez tydzien i sie dodzwonic nie mogla:-D:-D:-D(pamietaj, ze jak nie masz dodatkowej oplaty to odbieranie telewizji za granica jest nielegalne:no:) Jak potrzebujesz pomocy to jestesmy dzisiaj w Bradford ok 15.30

MARTA84-NIE NO ZARTUJE,no prawie wszystkie:-Dno i adresik prosimy do niedojedziemy:-D:-Da godzina to moze 11???albo 11.30??my tak zawsze jakos sie spotykamy:-)
HALINKA666-wekdz sobie w strone www.upmystreet.co.uk i tam wpisz swoj postcode i pokaze Ci najblizsze szkoly i tam sa procenty i jak sa najwyzsze ,te szkoly sa dobre:-)a jeszcze mozesz wejsc w dana szkole i tam wejsc w OFSTED i jest opis tej szkoly sprzadzony przez education center czy kogos takiego:tak:

Marta 84 nie zawracaj sobie tam głowy sałatką my przywieziemy coś słodkiego i będzie Ok.tylko kawkę zaserwujesz i będziemy szczęśliwe:tak::-);-).To czyli mamy byc o 11???Sylwia.m to ja czekam na adres i numer tel.od Ciebie:tak: i napisz mi o której mam byc pod domem u Ciebie :tak:.Ale nakręciłam :-D:-D.

reklama
Do góry