reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

czesc wszystkim!
tylko przywitac sie chcialam bo szykuje sie na wizyte do lekarza wiec po powrocie cos skrobne :tak:
katin odnosnie spotkania-to ja oczywiscie bardzo chetnie :-):-):-)

reklama
jstysia,no wlasnie z tymim kredytami to teraz roznie bywa ,a i chyba nawet strach:blink: bo co bedzie jak i nas kryzys dopadnie:szok: wiec dalej bedziemy czekac moze cos sie trafi , i my cos dostaniemy

Witam:-):-)

Marcel właśnie poszedł spac. Myślę, że ja też pójdę uciąc sobie drzemkę zaraz bo normalnie padam na twarz i oczy mi się kleją:sorry2:

Mojadzidzia do położnej idziesz czy do innego?? Dostałaś już termin na glukozę? Ja idę 27 marca:baffled: na szczęście na 9 rano więc może nie padnę im tam z głodu:baffled:

Katin widac, że kombinujesz ciągle w podpisie bo Ci jeden suwaczek zaginął:-D ooooo już się znalazł:-)

Yowka dużo zdrówka dla Szymonka:-)

Kasia.j Ty chyba już rozpakowałaś się:confused: więc koniec obijania i melduj się tutaj:-D

marta84 hop hop:-) nie chcesz już nas jutro??

Ampar no to nara:-D:-D:-D A tak poważnie to udanego wyjazdu. Pamiętaj że nie musisz mi przywozic dużo prezentów, wystarczy jeden:-p:-D:rofl2:

Kasia8118 co tam??:-) Obijasz się coś ostatnio:tak::baffled::sorry2:

Ja się zbieram żeby do tego polsatu zadzwonic ale coś zebrac się nie mogę:baffled:

reklama
Ja juz nic nie kabinuje,:rofl2:tylko chyba ladnie sie usmiechne do mojejdzidzi i ktoregos dnia ,moze sie zgodzi i mi wszystko pokaze:happy:ale jestem zielona

Do góry