reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Halinka666,mysle ze jezeli bedzie mial juz 4 lata do moga przydzielic malego do grupy na 6 godz,ja mieszkam na bd5 i moje dzieci chodza do ST.JOSEPH jest to szkola katolica ,ja jestem bardzo zadowolona ,jest kilka osob w szkole ktore mowia po polsku,wiesz sproboj jeszcze w tym roku zapisac synka , jezeli jest miejsce to zaczalby od 2,5 godz. wiem ze dziecia jest lepij jak ida na pocztek na kilka godzin ,oczywiscie za darmo :-) Sylwia m ja jak mialam problem to dzwonilam do Polski do polsatu i kazali mi wyciagnac karte ,przeczyscic ja i wlozyc ponownie :tak: i pomogla doris78,ale masz fajnie moi rodzice byli u mnie przez miesiac,i jezeli znalazlabym wtedy prace to moze tez by zostali,ale byl to akurat martwy sezon(styczen)

reklama
Marta84, Kain chciałam zrobic to co radziłyście ale okazało się, że teraz to już zupełnie kaput:-:)-( Dekoder podłączony do prądu a wogóle nie działa:-(
Marta84 czy Twój mąż zajmuje sie tym??? A ile taka usługa może kosztowac???

sylwia.m -Moj maz ogolnie zajmuje sie wyzwaniami:-D:-D:-D to nic nie kosztuje. tylko nie wiem czy damy rade podjecac, ale przeslij mi tel. i adres. Moze to jest kabel zasilajacy jak cos to wezme nasz i sprawdzimy. No ale jak pisalam wczesniej nie obiecuje.

sylwia.m dzisiaj mialam wizyte w BRI odnosnie prolaktyny,ale nic nowego sie nie dowiedzialam a z badaniami trzeba czekac az przestane karmic piersia :szok::szok: do tej pory moze samo sie unormuje... na glukoze test mam 7kwietnia,rowniez rano i juz sie zastanawiam jak ja wytrzymam bez jedzonka????
katin widze ze juz sobie poradzilas z tymi nieszczesnymi suwaczkami,ja tez mialam duuuzy problem na poczatku :tak:

Tak mi się teraz przypomniało Doris78 jak pytałaś się wczoraj o tipsy.Ja w Polsce zawsze miałam akryle i byłam bardzo zadowolona co do żeli to nie wiem bo nie miałam ale większosc dziewczyn co znam to chwali:tak:;-).Też ostatnio mnie kusi żeby założyc:baffled::tak:.Mnóstwo dziewczyn przysyłało mi ostatnio zaproszenia przez naszą klase jak chcesz to mogę Ci podac pare osób co robi takie cudeńka ale nie znam ich osobiście więc nikogo konkretnego Ci nie polece :no:.

reklama
Hej
Ja przyszlam sie pozegnac na 10 dni ( chyba ze uda mi sie od tesciow cos skrobnac)
Sylwiam- my ostatnio musielismy zabrac dekoder do naprawy i potem moja mama nam wysylala- nie dalo rady nic zrobic na miejscu:-( A co do prezentow to ja juz mialam cala liste dla ciebie zrobiona , no ale jak chcesz jeden to ok;-)
Marta84- ja na pewno bede jechala z jajami bo wiem ze dla szymcia to bedzie frajda. Tylko gdzie mozna kupic taki koszyczek do swiecenia:dry:
jstysiak- fajnie ze imprezka sie udala i cala reszta jakos tez sie ulozyla no i zyczenia dla Amelki:tak:
katin- ja juz tez sie przekonalam do tych baletek i nawet bardzo je polubilam:tak:a na swieta zostajemy tutaj :tak:
mojadzidzia- a ten test na glukoze to standard? Bo w harrogate to ja musialam niezle nazmyslac zeby mi go zrobili:baffled:

Dobra spadam. Do za 10 dni:tak:

Do góry