reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny:-):-):-)
U mnie tez moj maly lobuz spi:-)a ja powinnam sie wziac za mycie podlog ale mi sie nie chce:no:wypralam firany juz i starsznie sie zmeczylam:tak::tak::-D
KATIN-ja tam u Ciebie zadnego linka nie widzialam:-Di tylko dwa suwaczki:tak:
A jakie sobie buciki kupilas??
YOWKA- zdrowka dla Was:-)no i napisz jak tam Szymek je:tak:
JSTYSIAK-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA AMELKI:-):-)

reklama
doris78 nie widzuialas bo nie zdazylas,przez chwile nie bylo suwaczow,tylko jakis link ,ale juz nic nie cuduje:-D Buty takie typowa angielskie, czulenka na plaskim,a jak je zobaczyl moj maz to tylko sie zapytaj czy ja w tym bede chodzic:szok: i szok Ja tez nie mogla sie przekonac do takich butow,ale tu wszystkie dziewczyny chodza w takich i co raz bardziej mi sie podobaja:tak:

Dziewczyny a jak spedzacie swieta.Tu czy moze wyjazdo PL.Ja zostaje tutaj,zawsze ktos do nas przyjezdz z Polski,teraz byla kolej tesciow ,ale nie bardzo moga ,bo tesc kilka tygodni temu spodl ze schodow i jeszcz nie doszedl do siebie.Moze uda nam sie namowic znajomych ktozy mieszkaja w Walli zeby nas odwiedzili:blink:

Witam:-).Właśnie dostałam szału bo napisałam posta coś mi się w dusiło i dupa:wściekła/y:.Sylwia.m ja się wcale nie obijam :no: wczoraj nie było z kim pisac a dzisiaj miałam wychodne z rana i niedawno wróciliśmy:tak:.Katin ja też długo nie mogłam się przekonac do angielskiej mody ale zauważyłam ostatnio że coraz częściej coś tu kupuje więc jeszcze trochę i wmieszam się w tłum:tak::-D.No najbardziej to denerwują mnie ich buty :wściekła/y:.justysiak wszystkiego naj naj dla Amelki:tak::-).I szybko przeprowadzaj się na Bd2 co będę miała towarzystwo :-).Co do świąt Wielkanocnych to ja będę w Polsce razem z małym a mąż zostaje tu na miejscu:-(.

Hej
Wreszcie troche czasu no to pisze. Majka juz doszla do stanu normalnosci:-D Chyba po tym szczepieniu byla taka nieznosna albo przesilenie wiosenne:-D Witam Wszystkie nowe kolezanki.
sylwia.m - czekam na Was z niecierpliwoscia :tak::tak::tak:
katin -my spedzanmy swieta tutaqj. Zawsze mozemy sie zgadac na swiecenie jajec razem z innymi:-)

katin-czy za te przedszkole co twoj maly chodzi na 2,5 godziny to trzeba placic bo ja to sie nie orjentuje w tych sprawach a znaiomi mi twierdza ze trzeba placic a chcialabym zeby od wrzesnia moj maly poszedl do takiej szkoly bedzie mial juz 4 lata

Dziewczyny kto sie do mnie jutro wybiera i o ktorej:confused:
Blagam tylko nie o 7 rano :sorry2:
Zapraszam tez nowe kolezanki:tak:
justysiak - ja tez zycze wszystkiego co najlepsze Twojej Amelce.

katin -czy za te przedszkole co twoj maly chodzi na 2.5 godziny trzeba placic bo moi znajomi twierdza ze tak a ja sie nie orjentuje w tych sprawach a chcialabym od wrzesnia zebymoj Kubus poszedl do przedszkola bedzie mial juz 4 lata

reklama
MARTA84-no my sie wszystkie prawie do Ciebie wybieramy:-)tylko jeszcze nie wiemy gdzie :-D:-D:-D
KATIN-my tutaj zawsze spedzamy swieta,bo moi rodzice sa tutaj:-)wiec nie mamy potrzeby jechac do Polski:tak:
HALINKA666-moj Kuba tutaj chodzil do przedszkola przy szkole jak mial 3 lata i nic nie placilam:tak:i tak jest kazdej szkole:tak:

Do góry