reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam ponownie
Dziekuje bardzo...bardzo....za zyczonka dla Amelki:-):-):-)
Jak wstanie to przekaze,ona do tej pory nie może dojśc do siebie po tym weekendzie:-D:-D:-D
Kasia 8118 Zaczekaj jeszcze miesiąc,a jeszcze bedziesz miała nas dosyć:-p
Marta 84 przepraszam ale zapomiałam ze jutro u Ciebie jest spotkanko:-(może innym razem uda nam sie spotkać.;-)
Ampar3 Życze spokojnej i bezpiecznej podróży.Wykorzystaj urlopik w pełni;-)wracaj do nas piekna i wypczeta;-)

ampar3 z tego co wiem to ten test jest robiony kazdej kobiecie ok 26t.c
spokojnej i bezpiecznej podrozy ci zycze,leniu**** i wypoczywaj na maxa no i trzymaj sie cieplutko ;-)
jstysiak wszystkiego naj... naj... dla Amelci
monika1213 tobie rowniez zycze wszystkiego dobrego,wracaj do nas z Kacperkiem w pelni zadowolona z przebiegu porodu,mam nadzieje ze otocza cie dobra opieka ;-)

Kasia8118 z tego co ja wyczytałam na tej stronce co Monika kiedyś dała to carboot koło lotniska rusza 30.03:tak: czyli już niedługo:-)

Monika1213 powodzenia:-)

Ampar wszystkie ciężarne mają tutaj test na glukozę:tak: sami przysyłają list, nie trzeba się upominac:-)

Hej!
My juz po play grupie, gosciach, spanku i teraz szykujemy obiadek hehe
Monia Powodzenia kochaniutka!

Ja dzis probowalam cos wskurac w sprawie domu socjalnego ale niestety nic sie nie udalo szczerze to juz mam dosc czekania.

I jak szykuje sie jakies spotkanko w tym tyg?

Oleska jutro spotykamy się u Marty84:-)

A ja przed chwilą właśnie poznałam Martę84 osobiście:tak: I męża również:-)
Próbowali coś zdziałac z moim polsatem:-)
Bardzo fajni:tak: a córeczke mają śliczną.

Marta84 jeszcze raz dziękuję za pomoc:-)

nareszcie witam panie
jstysiak-wszystkiego naj naj naj dla corci:-)
marta84-moze i ja wpadne na spotkanko:-)jezeli oczywiscie znajdzie sie miejsce dla mnie i nikolki:-p.tylko musze z mezem pogadac,bo jutro musimy jechac do job centre.moj maz stracil prace-dopadl nas kryzys-:-:)-:)-:)-:)-( nie ma roboty dla niego-jest kierowca.no a jutro musi sie zarejstrowac jako bezrobotny. tyle problemow,ze az mi sie ryczec chce.glupie zycie.jak nie znajdzie roboty w tym miesiacu no gora w nastepnym to bedziemy musieli zmienic mieszkanie:-:)-:)-(. chyba pojde i wezme aplikacje z accentu.musze tylko zdobyc adres.

reklama
Do góry