reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny:-):-):-)
U mnie tez moj maly lobuz spi:-)a ja powinnam sie wziac za mycie podlog ale mi sie nie chce:no:wypralam firany juz i starsznie sie zmeczylam:tak::tak::-D
KATIN-ja tam u Ciebie zadnego linka nie widzialam:-Di tylko dwa suwaczki:tak:
A jakie sobie buciki kupilas??
YOWKA- zdrowka dla Was:-)no i napisz jak tam Szymek je:tak:
JSTYSIAK-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA AMELKI:-):-)

reklama
doris78 nie widzuialas bo nie zdazylas,przez chwile nie bylo suwaczow,tylko jakis link ,ale juz nic nie cuduje:-D Buty takie typowa angielskie, czulenka na plaskim,a jak je zobaczyl moj maz to tylko sie zapytaj czy ja w tym bede chodzic:szok: i szok Ja tez nie mogla sie przekonac do takich butow,ale tu wszystkie dziewczyny chodza w takich i co raz bardziej mi sie podobaja:tak:

Dziewczyny a jak spedzacie swieta.Tu czy moze wyjazdo PL.Ja zostaje tutaj,zawsze ktos do nas przyjezdz z Polski,teraz byla kolej tesciow ,ale nie bardzo moga ,bo tesc kilka tygodni temu spodl ze schodow i jeszcz nie doszedl do siebie.Moze uda nam sie namowic znajomych ktozy mieszkaja w Walli zeby nas odwiedzili:blink:

Witam:-).Właśnie dostałam szału bo napisałam posta coś mi się w dusiło i dupa:wściekła/y:.Sylwia.m ja się wcale nie obijam :no: wczoraj nie było z kim pisac a dzisiaj miałam wychodne z rana i niedawno wróciliśmy:tak:.Katin ja też długo nie mogłam się przekonac do angielskiej mody ale zauważyłam ostatnio że coraz częściej coś tu kupuje więc jeszcze trochę i wmieszam się w tłum:tak::-D.No najbardziej to denerwują mnie ich buty :wściekła/y:.justysiak wszystkiego naj naj dla Amelki:tak::-).I szybko przeprowadzaj się na Bd2 co będę miała towarzystwo :-).Co do świąt Wielkanocnych to ja będę w Polsce razem z małym a mąż zostaje tu na miejscu:-(.

Hej
Wreszcie troche czasu no to pisze. Majka juz doszla do stanu normalnosci:-D Chyba po tym szczepieniu byla taka nieznosna albo przesilenie wiosenne:-D Witam Wszystkie nowe kolezanki.
sylwia.m - czekam na Was z niecierpliwoscia :tak::tak::tak:
katin -my spedzanmy swieta tutaqj. Zawsze mozemy sie zgadac na swiecenie jajec razem z innymi:-)

katin-czy za te przedszkole co twoj maly chodzi na 2,5 godziny to trzeba placic bo ja to sie nie orjentuje w tych sprawach a znaiomi mi twierdza ze trzeba placic a chcialabym zeby od wrzesnia moj maly poszedl do takiej szkoly bedzie mial juz 4 lata

Dziewczyny kto sie do mnie jutro wybiera i o ktorej:confused:
Blagam tylko nie o 7 rano :sorry2:
Zapraszam tez nowe kolezanki:tak:
justysiak - ja tez zycze wszystkiego co najlepsze Twojej Amelce.

katin -czy za te przedszkole co twoj maly chodzi na 2.5 godziny trzeba placic bo moi znajomi twierdza ze tak a ja sie nie orjentuje w tych sprawach a chcialabym od wrzesnia zebymoj Kubus poszedl do przedszkola bedzie mial juz 4 lata

reklama
MARTA84-no my sie wszystkie prawie do Ciebie wybieramy:-)tylko jeszcze nie wiemy gdzie :-D:-D:-D
KATIN-my tutaj zawsze spedzamy swieta,bo moi rodzice sa tutaj:-)wiec nie mamy potrzeby jechac do Polski:tak:
HALINKA666-moj Kuba tutaj chodzil do przedszkola przy szkole jak mial 3 lata i nic nie placilam:tak:i tak jest kazdej szkole:tak:

Do góry