reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
ja to jak zaczowana na tym formu siedze.normalnie tak mnie wciagnelo,ze stracilam rachube czasu.
mam nadzieje,ze Nikolka przespi noc i zabi nie beda jej juz dokuczac,bo przeciez ile dziecko maze sie meczyc,a ja nie moge dawac jej caly czas syropkow:-):-)

Doris78 - poiwem Ci tak ja zawszew Pl robilam zelowe bo po 1. bardziej mi sie podobaja sa jakby bardziej naturalne a po 2 jak moja iora maial zawsze karyl i zreszta dziewczyny w rpacy teraz tez to zawsze jakis poblem moze zalezy od karyl nie wiem:no:A żelowe jak ja robie i inne to norlamnie naklejasz pisa i poklrywsz go żelem który pozniej utwardasz wkładjaac reke do lampy.Mojj mamie robilam tydzien temu jako 1 osobie i poki co ma nawet nie mozemy ich scignac jak na 1 raz spoko wiec jak ktos ci bd robil zelowe to wazne zeby dokładnie wtedy powinny sie mać!Kolezance z pracy robilam dizisja mail oakzje 2 dzien pracowac w nich poki co jeszcze sa.ALe to juz sma musisz ocenic jakie sie tobie podobaja.Poatrz na necie jak nie ams zgdzie i porównaj.;-)

Doris78- ja wlasnie zakladam w polsce:tak: Zawsze nosilam zelowe i to bez przerwy przez 7 lat:szok: Teraz tylko mialam przerwe przy szymonie:tak: Akrylowych nie polecam:no: A chcialabym jechac w srode;-) bo jestem ze wszystkim w lesie
Agnieszkauk- super zdjecie w podpisie;-)- sprobuj z zelem na dziasla- nam bardzo pomagal
Kasia8118- wiedzialam ze nie wytrzymasz:-D:-D:-p

Boze marta leniu idz szykuj reszte:wściekła/y:

Witam serdecznie po długimmmmm weekendzie:-)
Cały weekend zabiegany,to rodzinka,impreza i do tego praca.ale dałam rade a co...
Torcik wyszedł zamaszyty ,az sama byłam w szoku:tak:ale czego sie nie robi dla dziecka....chciłam wam wkleic pare fotek ale niestety jeszcze nie opanowałam tego forum:no:
Poczyniliśmy takze z misiem pierwsze zakupy do naszego domku podłogi i gładzie juz mamy,reszte jak na razie zostawiem w rekach mężusia:tak::tak::tak:
Dziewczyny organizujecie jakies spotkanko w tym tyg:-pBo ja sie chetnie pisze:-)
Tylko niestety odpada mi jutro ,bo ide z mała na szczepienie:-:)-:)-(
Nic ide popracowc nad suwaczkiem i moze uda mi sie wkleic pare fotek;-)

Ja tez witam wszystkich.Pogoda troszke nam sie zepsula,ale nie narzekam,bo czsami byla gorzej i to przez dluuuugi czas.Wczorajszy dzien do poznej godziny na spacerkach i zaliczylismy wszystkie place zabaw w kolo.Ale madra mamusia w nowych butach:angry:i dzis nie moge wlozyc zadnych takie mam odciski:no: JSTYSIAK ja tez siedze i szkole sie w wlejaniu,i zobacz same zalety w tym forum.ile zeczy sie nauczymy:tak:A mieszkanie ktore rematyjesz to kupilas ,czy dostalas.My jakis czas przymiezalismy sie do kupna,ale teraz to juz sami nie wiemy co robic:sorry2:

reklama
katin- dostaliśmy:-),bo na kupno to nas niebyło stać ,a teraz to na zaden kredyt nie mamy szans:-(a z tymi suwaczkami to jeszcze kombinuje moze cos z tego bedzie;-)

Do góry