reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Aniteczka- nie placi sie i nie wymagaja tez bonda z tego co wiem. A te znajome to rzeczywiscie farciary:tak:
mojadzidzia- ale bedziecie mialy o czym plotkowac na spotkaniach we trojke:-D:-D:-D

reklama
ampar3 to prawda,mozemy nawet urzadzic zawody na brzuchy :-D:-D:-D poki co to tylko ja na tym forum jeszcze nie mam maluszka i w pewnych kwestiach nie wiedzialam co powiedziec tak ze teraz bedzie mi latwiej :-)

:tak::tak::tak:no dokladnie takze jesli obliczyli nam dokladnie terminy i zadne z naszych malenstw nie wykreci nam numeru spotkamy sie , dobrze wiedziec ze jest ktos taki kto bedzie przechodzil podobne etapy, na pewno bedziemy w kontakcie:-D

Aniteczka ja też mam mieszkanie z Accentu i jestem bardzo zadowolona :tak::-).Ale Ampar ma racje nie każdy ma szczęście dostac szybko znam ludzi co czekają po dwa lata :tak:.No wszystko też zależy jakie sobie wybieżesz dzielnice czym gorsze tym większa szansa na propozycjie wolnego mieszkania:tak:.Ale moim zdaniem nie warto brac byle czego :no: i pózniej się zamieniac bo te mieszkania są prawie zawsze do generalnego remontu i nie warto dwa razy inwestowac:no:.Takie jest moje zdanie.

kasia8118 dziekuje slicznie za mile powitanie pozdrawiam Was jeszcze raz wszystkie a teraz uciekam bo czas do pracy :( na szczescie nie daleko i nie jest jeszcze ciezko:)

ana098 szczegolnie pomocne przy pierwszej ciazy jak sie nie jest do konca pewnym co do niektorych rzeczy,co prawda wszystki kobitki przechodza ten etaproznie ale zawsze razniej miec kogos :tak:;-)
doris78 czy moglabys mi wyslac numer do tej fryzjerki z parkside rd? moja mamusia chce sobie zrobic jakies pasemeczka wkrotce a ta mariola strasznie zawsze zajeta :sorry2:

ANA098-witaj na forum:-):-):-)no i ty tez bedziesz miala dziewczynke:-D:-D:-D:-Doj faktycznie passa na te dziewczynki:-D:-D:-D
ANITECZKA-ale dzisiaj accent to nr 1 w rozmowach:-D:-Dwlasnie na ten temat z Roksana rozmawialam:tak:
Ja tez mam mieszkanie z ACCENTU i faktycznie,kto sie do nich zglosil zraz dostal,z moich znajomych wiec polecam:-):-):-)

reklama
Do góry