reklama
mojadzidzia
Fanka BB :)
ampar3 to prawda,mozemy nawet urzadzic zawody na brzuchy poki co to tylko ja na tym forum jeszcze nie mam maluszka i w pewnych kwestiach nie wiedzialam co powiedziec tak ze teraz bedzie mi latwiej :-)
aniteczka1981
mama Ali i Niko..
no to dzięki dziewczynki za pomoc..to ja muszę tam uderzyć jak najszybciej
no dokladnie takze jesli obliczyli nam dokladnie terminy i zadne z naszych malenstw nie wykreci nam numeru spotkamy sie , dobrze wiedziec ze jest ktos taki kto bedzie przechodzil podobne etapy, na pewno bedziemy w kontakcie
kasia8118
Aniteczka ja też mam mieszkanie z Accentu i jestem bardzo zadowolona :-).Ale Ampar ma racje nie każdy ma szczęście dostac szybko znam ludzi co czekają po dwa lata .No wszystko też zależy jakie sobie wybieżesz dzielnice czym gorsze tym większa szansa na propozycjie wolnego mieszkania.Ale moim zdaniem nie warto brac byle czego i pózniej się zamieniac bo te mieszkania są prawie zawsze do generalnego remontu i nie warto dwa razy inwestowac.Takie jest moje zdanie.
kasia8118
ana098 witaj :-):-):-).
mojadzidzia
ana098 szczegolnie pomocne przy pierwszej ciazy jak sie nie jest do konca pewnym co do niektorych rzeczy,co prawda wszystki kobitki przechodza ten etaproznie ale zawsze razniej miec kogos ;-)
doris78 czy moglabys mi wyslac numer do tej fryzjerki z parkside rd? moja mamusia chce sobie zrobic jakies pasemeczka wkrotce a ta mariola strasznie zawsze zajeta
doris78 czy moglabys mi wyslac numer do tej fryzjerki z parkside rd? moja mamusia chce sobie zrobic jakies pasemeczka wkrotce a ta mariola strasznie zawsze zajeta
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
ANA098-witaj na forum:-):-):-)no i ty tez bedziesz miala dziewczynkeoj faktycznie passa na te dziewczynki
ANITECZKA-ale dzisiaj accent to nr 1 w rozmowachwlasnie na ten temat z Roksana rozmawialam
Ja tez mam mieszkanie z ACCENTU i faktycznie,kto sie do nich zglosil zraz dostal,z moich znajomych wiec polecam:-):-):-)
ANITECZKA-ale dzisiaj accent to nr 1 w rozmowachwlasnie na ten temat z Roksana rozmawialam
Ja tez mam mieszkanie z ACCENTU i faktycznie,kto sie do nich zglosil zraz dostal,z moich znajomych wiec polecam:-):-):-)
reklama
kasia8118
Oj Doris78 czas się brac do roboty;-).Jak się postarasz to urodzisz jeszcze w tym roku.
Podziel się: