reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

doris78 mi sie od razu to imie spodobalo jak tylko przez przypadek je wymowilam S tez stwierdzil ze b.ladne tylko moja mama mowi ze takie ruskie :-D pewnie sie przyzwyczai :blink:
yowka rzeczywiscie ladne mieszkanie i cena jaka niska :tak:

reklama
Bardzo niska jak na 3 bed....tylko 415 f. i ladne mieszkanie i dzielnica spokojna...same plusy.A ta agencja ma wiekszosc fajnych mieszkan..no i bez grzybow.

A ja bardzo lubie rosyjskie imiona..Nadieżda..Nadia...Nadusia..byl taki okres w moim zyciu , ze chcialam isc na filologie rosyjską:) ..wybralam jednak inna profesje:)

moj nick Yowka tez powiazany z imieniem rosyjskim Yowa..Yowanka:)..kiedys tak mnie nazywal moj bardzo dobry znajomy:) i zostalo.;-)

ja szczerze mowiac nie wiedzialam ze to rosyjskie imie dopoki nie sprawdzilam znaczenia,wcale mi to nie przeszkadza skad to imie sie wywodzi bo bardzo mi sie podoba i mam nadzieje ze moja coreczka w przyszlosci nie bedzie miala do mnie zalu :-D:-D:-D

Mieszkanie bradzo fajne no i faktycznie tanie,jak na 3 sypialnie:-):-):-)ale ten salon wielki:-DNefretete powiedz Dominikowi ze bedzie mial miejsce na perkusje dla Alexa:-D:-D:-D

reklama
Do góry