reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
no to i ja oddam swoj glos na forum:-)
mam na imie agnieszka i jestem mama 9miesiecznej nikolki.mala rosnie jak na drozdzach,wlasnie zaczela raczkowac-jest wszedzie:-D a ile przy tym smiechu:-D
ze takie male serduszko moze dac tyle szczescia hihihi:laugh2:

Cześć Dziewczyny

ana098, agnieszkauk, yowka witajcie na forum

kasia.j masz fajnie że już w domku. My dopiero szukamy. Ciekawe co z tego wyniknie.:szok:

marta84 ja też chętnie Ciebie odwiedzę. Jestem zmotoryzwoana więc kogoś mogę zabrać:-):-):-)

Co do niedzielnego obiadu to jeszcze nie wiem.

MARTA84-no to niezla grupka Ci sie zwali na glowe:-D:-D:-D:-D
KASIA8118-oj kusi mnie kusi,tymbardziej jak sylwia urodzi to sie napatrze:-D:-D:-D:-Djakbym miala nianie to bym odrazu wziela sie do roboty:-D:-D
Ale jestem tak dobra kolezanka i juz mam dwojke dzieci wiec, daje CI PIERWSZENSTWO :)))))
AGNIESZKAUK-a dlugo tutaj juz jestes??widze mieszkasz na bd 9 a gdzies kolo lister parku??? No i faktycznie jak dziecko raczkuje,pierwszy zabek jak wychodzi a potem jak zaczyna chodzic sa to niezapomniane chwile:-):-):-)
ANA089-A gdzie Ty pracujesz??jesli mozna spytac

Ostatnia edycja:
AGNIESZKAUK-a dlugo tutaj juz jestes??widze mieszkasz na bd 9 a gdzies kolo lister parku??? No i faktycznie jak dziecko raczkuje,pierwszy zabek jak wychodzi a potem jak zaczyna chodzic sa to niezapomniane chwile:-):-)

jezeli pytasz ile jestem w bradford to 3lata a na forum od dzis rana:-)
nikolka pomarudzila i poszla spac-spi o ostatniej chorobie(wszystko przez zabka) strasznie dlugo.-a niech odpoczywa:-)

00000002.jpg

Maja z prababcia

00000007.jpg

z wujkiem Bartkiem i wujkiem Wiktorem

agnieszkaUK-ja mieszkam na bd9 :-)achhhh te ząbki:-Da i mój synuś jeszcze raczkuje a niedawno zaczął:rofl2::rofl2::rofl2:
4muchy-haaaaaaalou:-);-)nooo dawno Cię niebyło
kasia8118,doris-no to mnie podbudowałyście na maxa..jutro zasuwam po forme do Accenta
marta84-fotka się nie wyświetla:no::no::no:

Witam wszystkie nowe dziewczyny. Trochę dziś dołączyło.
Trochę się pogubiłam, co komu.
Mojadzidzia wiem że to było kilka stron do tyłu (no ale tak dziś produkujecie 10 stron:szok::szok::szok:). Imię naprawdę piękne. I powiem Ci że masz szczęście. Ze mną się wszyscy kłócili że krzywdę robię dziecku dając na imię Matylda. Jak sobie przypomnę jakie były awantury. Jak można kobiecie w ciąży powiedzieć, że brzydkie imię dla dziecka wybrała? Poza tym ja całe życie myślałam że mam imię może nie czysto rosyjskie ale z tamtych stron (Oksana) ale jak przyjechałam tutaj to się dowiedziałam się inaczej. :-D:-D:-D:-D:-D
Marta84 a gdzie są zdjęcia? Prababci? Wuja Bartka i wuja Wojtka?:-D:-D:-D:-D:-D
AgnieszkaUK Ja też pamiętam jak mnie to rozczulało, jak uczyła sie stać, raczkować. Oczywiście na każdym etapie rozwoju sa takie rzeczy ale te momenty szczególnie mi zapadły w pamięć.
4muchy chyba nie możesz się po tych wakacjach wdrożyć. Mało się udzielasz;-);-);-). A jak chcesz możesz mnie zabrać. Tylko nie wiem co na to Marta84:confused::confused::confused::confused:
Aniteczka ja się chyba w środę albo w czwartek wybieram do Accentu bo też juz planuję i mi tak schodzi. Myślałam że Ci mówiłam wcześniej bo byłam już w Brunelu. I tak tego systemu jeszcze trochę nie łapię.
Doris78 A co to za fryzjerka???? A Mariola to co to za fryzjerka???
Ulcia Ty lepiej zajrzyj do nas bo potem nie nadrobisz zaległości. A tak swoją droga, gdzie Ty jesteś? Byłaś w niedzielę w tym Lister Parku? A może w tym tygodniu się wybierzemy. Mój pracuje ja sama.?????

Ostatnia edycja:
reklama
roksana1 to prawda ze kobiecie w ciazy nie powinno sie mowic nieprzyjemnych rzeczy WOGOLE powinna jakas ustawa na to byc :tak: przejmujemy sie wszystkim z podwojna sila
mariola to fryzjerka ktora przyjmuje klientow u siebie w domu na oak lane kolo lister parku a doris78 z siostra chodza do takiej ktora mieszka zaraz kolo mnie-o czym nie wiedzialam-i sa bardzo zadowolone i ona przychodzi bezposrednoi do domu klienta to chyba nawet lepiej :sorry2:

Do góry