reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
no to i ja oddam swoj glos na forum:-)
mam na imie agnieszka i jestem mama 9miesiecznej nikolki.mala rosnie jak na drozdzach,wlasnie zaczela raczkowac-jest wszedzie:-D a ile przy tym smiechu:-D
ze takie male serduszko moze dac tyle szczescia hihihi:laugh2:

Cześć Dziewczyny

ana098, agnieszkauk, yowka witajcie na forum

kasia.j masz fajnie że już w domku. My dopiero szukamy. Ciekawe co z tego wyniknie.:szok:

marta84 ja też chętnie Ciebie odwiedzę. Jestem zmotoryzwoana więc kogoś mogę zabrać:-):-):-)

Co do niedzielnego obiadu to jeszcze nie wiem.

MARTA84-no to niezla grupka Ci sie zwali na glowe:-D:-D:-D:-D
KASIA8118-oj kusi mnie kusi,tymbardziej jak sylwia urodzi to sie napatrze:-D:-D:-D:-Djakbym miala nianie to bym odrazu wziela sie do roboty:-D:-D
Ale jestem tak dobra kolezanka i juz mam dwojke dzieci wiec, daje CI PIERWSZENSTWO :)))))
AGNIESZKAUK-a dlugo tutaj juz jestes??widze mieszkasz na bd 9 a gdzies kolo lister parku??? No i faktycznie jak dziecko raczkuje,pierwszy zabek jak wychodzi a potem jak zaczyna chodzic sa to niezapomniane chwile:-):-):-)
ANA089-A gdzie Ty pracujesz??jesli mozna spytac

Ostatnia edycja:
AGNIESZKAUK-a dlugo tutaj juz jestes??widze mieszkasz na bd 9 a gdzies kolo lister parku??? No i faktycznie jak dziecko raczkuje,pierwszy zabek jak wychodzi a potem jak zaczyna chodzic sa to niezapomniane chwile:-):-)

jezeli pytasz ile jestem w bradford to 3lata a na forum od dzis rana:-)
nikolka pomarudzila i poszla spac-spi o ostatniej chorobie(wszystko przez zabka) strasznie dlugo.-a niech odpoczywa:-)

00000002.jpg

Maja z prababcia

00000007.jpg

z wujkiem Bartkiem i wujkiem Wiktorem

agnieszkaUK-ja mieszkam na bd9 :-)achhhh te ząbki:-Da i mój synuś jeszcze raczkuje a niedawno zaczął:rofl2::rofl2::rofl2:
4muchy-haaaaaaalou:-);-)nooo dawno Cię niebyło
kasia8118,doris-no to mnie podbudowałyście na maxa..jutro zasuwam po forme do Accenta
marta84-fotka się nie wyświetla:no::no::no:

Witam wszystkie nowe dziewczyny. Trochę dziś dołączyło.
Trochę się pogubiłam, co komu.
Mojadzidzia wiem że to było kilka stron do tyłu (no ale tak dziś produkujecie 10 stron:szok::szok::szok:). Imię naprawdę piękne. I powiem Ci że masz szczęście. Ze mną się wszyscy kłócili że krzywdę robię dziecku dając na imię Matylda. Jak sobie przypomnę jakie były awantury. Jak można kobiecie w ciąży powiedzieć, że brzydkie imię dla dziecka wybrała? Poza tym ja całe życie myślałam że mam imię może nie czysto rosyjskie ale z tamtych stron (Oksana) ale jak przyjechałam tutaj to się dowiedziałam się inaczej. :-D:-D:-D:-D:-D
Marta84 a gdzie są zdjęcia? Prababci? Wuja Bartka i wuja Wojtka?:-D:-D:-D:-D:-D
AgnieszkaUK Ja też pamiętam jak mnie to rozczulało, jak uczyła sie stać, raczkować. Oczywiście na każdym etapie rozwoju sa takie rzeczy ale te momenty szczególnie mi zapadły w pamięć.
4muchy chyba nie możesz się po tych wakacjach wdrożyć. Mało się udzielasz;-);-);-). A jak chcesz możesz mnie zabrać. Tylko nie wiem co na to Marta84:confused::confused::confused::confused:
Aniteczka ja się chyba w środę albo w czwartek wybieram do Accentu bo też juz planuję i mi tak schodzi. Myślałam że Ci mówiłam wcześniej bo byłam już w Brunelu. I tak tego systemu jeszcze trochę nie łapię.
Doris78 A co to za fryzjerka???? A Mariola to co to za fryzjerka???
Ulcia Ty lepiej zajrzyj do nas bo potem nie nadrobisz zaległości. A tak swoją droga, gdzie Ty jesteś? Byłaś w niedzielę w tym Lister Parku? A może w tym tygodniu się wybierzemy. Mój pracuje ja sama.?????

Ostatnia edycja:
reklama
roksana1 to prawda ze kobiecie w ciazy nie powinno sie mowic nieprzyjemnych rzeczy WOGOLE powinna jakas ustawa na to byc :tak: przejmujemy sie wszystkim z podwojna sila
mariola to fryzjerka ktora przyjmuje klientow u siebie w domu na oak lane kolo lister parku a doris78 z siostra chodza do takiej ktora mieszka zaraz kolo mnie-o czym nie wiedzialam-i sa bardzo zadowolone i ona przychodzi bezposrednoi do domu klienta to chyba nawet lepiej :sorry2:

Do góry