reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witajcie dziewczyny kolejna nowa osoba ktora sie troche zagubila na tych forach ale powoli dochodze do siebie wszedzie pelno informacji blogow a tu prosze dziewczyny ktore całkiem nie daleko od siebie mieszkaja
marta84 dzieki za namiary na stronke zagladalam tu wczesniej ale nigdy na forum nie wchodzilam, może za dużo emocji wczesniej było
w kazdym razie jestem I pozdrawiam Was wszystkie:-)

reklama
yyyyy dziewczynki nie nadążam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D
pozdrawiam nowe kobitki:-)
ale pogoda dzisiaj lipna..wiatrzysko cholerne:crazy:
dziewczyny słyszałyście może o takiej agencji ACCENT na bd5..ponoć załatwiają mieszkania z councilu..:baffled:i to w ciągu krótkiego czasu..
wujek google mi znajduje ale linki otwierają jakieś inne strony i nie wiem na jakiej zasadzie to działa..tzn.ta agencja:happy::happy::happy:dzisiaj mi znajoma mówiła,że w taki sposób jej rodzice mieszkanie dostali:tak:
jak coś wiecie to dajcie znać:confused:
mojadzidzia- Nadia-piękne imię,moja ciocia się tak nazywa ale już to chyba kiedyś pisałam:baffled:
kasiaj.-czyli już po wszystkim? teraz najlepsze przed Tobą..sprzątanie i układanie:-D:-D
a gdzie dziewczyny pozostałe?:-)
monika-jak tam się czujesz..nic się nie odzywasz..

Hej
Kasiaj- no to najgorsze masz juz za soba;-) Oby wam sie dobrze mieszkalo:tak:
Kasia8118- szymon sie bawil 4 godziny:szok: I dzisiaj przed przedszkolem tez:szok:
agnieszkaUK, yowka, ana098- witam na forum, piszcie duzo :tak:
Marta84- ja bym chetnie przyjechala ale bede juz w polsce:-(- bede nastepnym razem:tak:
Doris78- a ja wlasnie zaczelam labe:-D:-D:tak:
Nefretete- wysle ci wiadomosc wieczorem;-)
mojadzidzia- mi tez sie podoba Nadia:tak:
Aniteczka- musisz wziac od nich aplikacje , wypelnic i odeslac. Dolaczona maja liste i mozesz wybrac dzielnice ktore cie interesuja:tak: Ich biuro jest prawie w centrum

Pogoda rzeczywiscie paskudna a szymon oczywiscie ma alergie na folie przeciwdeszczowa wiec biegiem wracalismy do domu
dajcie znac ile osob bedzie w niedziele to pojdziemy z Arturem pol godziny wczesniej zamowic stolik bo nie mozna robic rezerwacji i znowu bedzie trzeba czekac godzine :wściekła/y::wściekła/y:

Nie no takich agencji jest wiecej i one wszystkie wlasnie maja councilowskie chaty. Ale czy szybko daja to nie wiem bo ja sie zapisalam chyba w lipcu i mi powiedzieli ze min rok- ale to tez zalezy jakie dzielnice sobie wybierzesz;-)

witaj ana098 wiem od marty84 ze rodzimy mniej wiecej w tym samym terminie i obydwie oczekujemy na dziewczynke wiec jest nas juz 3 :-) sylwia.m rowniez zapewne sama by ci o tym napisala ale dzisiaj jest na wyjezdzie :tak:

ahaaaaa:blink: ale to chyba się nie płaci co? znaczy za znalezienie?
widziałam u znajomej dzisiaj ta formę i się zdziwiłam,bo myślałam,że takie rzeczy to w urzędzie się składa i trzeba dłuuuugo czekać..a tu mama znajomej miała po miesiącu a jej koleżanka mająca dzieci dostała po 2 tygodniach:confused: dlatego się tak podpytuję,bo nie wiem o co chodzi z tą agencją

reklama
aniteczka1981 oczywiscie za znalezienie mieszkania nic sie nie placi,wynajmujesz od nich mieszkanie na zasadach agencyjnych ale sa duzo tansze,moi znajomi ktorzy skorzystali z accentu rowniez sa bardzo zadowoleni-dostali bardzo ladne flaty i tez nie czekali dlugo

Do góry