reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Witajcie dziewczyny kolejna nowa osoba ktora sie troche zagubila na tych forach ale powoli dochodze do siebie wszedzie pelno informacji blogow a tu prosze dziewczyny ktore całkiem nie daleko od siebie mieszkaja
marta84 dzieki za namiary na stronke zagladalam tu wczesniej ale nigdy na forum nie wchodzilam, może za dużo emocji wczesniej było
w kazdym razie jestem I pozdrawiam Was wszystkie:-)

reklama
yyyyy dziewczynki nie nadążam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D
pozdrawiam nowe kobitki:-)
ale pogoda dzisiaj lipna..wiatrzysko cholerne:crazy:
dziewczyny słyszałyście może o takiej agencji ACCENT na bd5..ponoć załatwiają mieszkania z councilu..:baffled:i to w ciągu krótkiego czasu..
wujek google mi znajduje ale linki otwierają jakieś inne strony i nie wiem na jakiej zasadzie to działa..tzn.ta agencja:happy::happy::happy:dzisiaj mi znajoma mówiła,że w taki sposób jej rodzice mieszkanie dostali:tak:
jak coś wiecie to dajcie znać:confused:
mojadzidzia- Nadia-piękne imię,moja ciocia się tak nazywa ale już to chyba kiedyś pisałam:baffled:
kasiaj.-czyli już po wszystkim? teraz najlepsze przed Tobą..sprzątanie i układanie:-D:-D
a gdzie dziewczyny pozostałe?:-)
monika-jak tam się czujesz..nic się nie odzywasz..

Hej
Kasiaj- no to najgorsze masz juz za soba;-) Oby wam sie dobrze mieszkalo:tak:
Kasia8118- szymon sie bawil 4 godziny:szok: I dzisiaj przed przedszkolem tez:szok:
agnieszkaUK, yowka, ana098- witam na forum, piszcie duzo :tak:
Marta84- ja bym chetnie przyjechala ale bede juz w polsce:-(- bede nastepnym razem:tak:
Doris78- a ja wlasnie zaczelam labe:-D:-D:tak:
Nefretete- wysle ci wiadomosc wieczorem;-)
mojadzidzia- mi tez sie podoba Nadia:tak:
Aniteczka- musisz wziac od nich aplikacje , wypelnic i odeslac. Dolaczona maja liste i mozesz wybrac dzielnice ktore cie interesuja:tak: Ich biuro jest prawie w centrum

Pogoda rzeczywiscie paskudna a szymon oczywiscie ma alergie na folie przeciwdeszczowa wiec biegiem wracalismy do domu
dajcie znac ile osob bedzie w niedziele to pojdziemy z Arturem pol godziny wczesniej zamowic stolik bo nie mozna robic rezerwacji i znowu bedzie trzeba czekac godzine :wściekła/y::wściekła/y:

Nie no takich agencji jest wiecej i one wszystkie wlasnie maja councilowskie chaty. Ale czy szybko daja to nie wiem bo ja sie zapisalam chyba w lipcu i mi powiedzieli ze min rok- ale to tez zalezy jakie dzielnice sobie wybierzesz;-)

witaj ana098 wiem od marty84 ze rodzimy mniej wiecej w tym samym terminie i obydwie oczekujemy na dziewczynke wiec jest nas juz 3 :-) sylwia.m rowniez zapewne sama by ci o tym napisala ale dzisiaj jest na wyjezdzie :tak:

ahaaaaa:blink: ale to chyba się nie płaci co? znaczy za znalezienie?
widziałam u znajomej dzisiaj ta formę i się zdziwiłam,bo myślałam,że takie rzeczy to w urzędzie się składa i trzeba dłuuuugo czekać..a tu mama znajomej miała po miesiącu a jej koleżanka mająca dzieci dostała po 2 tygodniach:confused: dlatego się tak podpytuję,bo nie wiem o co chodzi z tą agencją

reklama
aniteczka1981 oczywiscie za znalezienie mieszkania nic sie nie placi,wynajmujesz od nich mieszkanie na zasadach agencyjnych ale sa duzo tansze,moi znajomi ktorzy skorzystali z accentu rowniez sa bardzo zadowoleni-dostali bardzo ladne flaty i tez nie czekali dlugo

Do góry