reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Aniteczka- nie placi sie i nie wymagaja tez bonda z tego co wiem. A te znajome to rzeczywiscie farciary:tak:
mojadzidzia- ale bedziecie mialy o czym plotkowac na spotkaniach we trojke:-D:-D:-D

reklama
ampar3 to prawda,mozemy nawet urzadzic zawody na brzuchy :-D:-D:-D poki co to tylko ja na tym forum jeszcze nie mam maluszka i w pewnych kwestiach nie wiedzialam co powiedziec tak ze teraz bedzie mi latwiej :-)

:tak::tak::tak:no dokladnie takze jesli obliczyli nam dokladnie terminy i zadne z naszych malenstw nie wykreci nam numeru spotkamy sie , dobrze wiedziec ze jest ktos taki kto bedzie przechodzil podobne etapy, na pewno bedziemy w kontakcie:-D

Aniteczka ja też mam mieszkanie z Accentu i jestem bardzo zadowolona :tak::-).Ale Ampar ma racje nie każdy ma szczęście dostac szybko znam ludzi co czekają po dwa lata :tak:.No wszystko też zależy jakie sobie wybieżesz dzielnice czym gorsze tym większa szansa na propozycjie wolnego mieszkania:tak:.Ale moim zdaniem nie warto brac byle czego :no: i pózniej się zamieniac bo te mieszkania są prawie zawsze do generalnego remontu i nie warto dwa razy inwestowac:no:.Takie jest moje zdanie.

kasia8118 dziekuje slicznie za mile powitanie pozdrawiam Was jeszcze raz wszystkie a teraz uciekam bo czas do pracy :( na szczescie nie daleko i nie jest jeszcze ciezko:)

ana098 szczegolnie pomocne przy pierwszej ciazy jak sie nie jest do konca pewnym co do niektorych rzeczy,co prawda wszystki kobitki przechodza ten etaproznie ale zawsze razniej miec kogos :tak:;-)
doris78 czy moglabys mi wyslac numer do tej fryzjerki z parkside rd? moja mamusia chce sobie zrobic jakies pasemeczka wkrotce a ta mariola strasznie zawsze zajeta :sorry2:

ANA098-witaj na forum:-):-):-)no i ty tez bedziesz miala dziewczynke:-D:-D:-D:-Doj faktycznie passa na te dziewczynki:-D:-D:-D
ANITECZKA-ale dzisiaj accent to nr 1 w rozmowach:-D:-Dwlasnie na ten temat z Roksana rozmawialam:tak:
Ja tez mam mieszkanie z ACCENTU i faktycznie,kto sie do nich zglosil zraz dostal,z moich znajomych wiec polecam:-):-):-)

reklama
Do góry