reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

doris - jak nie zalozylas, to oni po jakims czasie sami zaloza, tak nam zrobili z Kubusiem i pewnie z Mackiem tez zrobia, bo jakos sie jeszcze za to nie zabralismy :baffled:

reklama
MarzenaM my też nie mogliśmy się zebrać z założeniem tych kont i pojakimś czasie przysłali że sami założyli. Co do zmiany szkoły a właściwie jej braku to masz rację. Ja ponad pół roku dowoziłam Adasia do szkoły żeby zmiany nie były zbyt częste. Wiosna na nas też chyba podziałała i zaczeliśmy rozglądać się za nowym lokum. :-)

MarzenaM- ja np otworzylam konto w Asdzie i dostalam voucher na 20 albo 30f na ciuchy dla malego:tak: rzy kasach leza broszury i tam znajdziesz informacje
Nefretete- no wlasnie a ty gdzie? 14 aktualny i potem 15 na obiad?

Ja dzisiaj jeździłam po Bradford w poszukiwaniu grabii:baffled: Ale wreszcie dostałam i razem z Marcelem zagrabiliśmy liście które zalegały w naszym ogrodzie jeszcze od jesieni:szok::-p:rofl2: Tzn ja grabiłam a Marcel rozwalał ale jakoś dałam radę:-D
Chciałabym jakieś kwiatuszki posadzic ale się kurde kompletnie na tym nie znam:-( Chyba siostrę zatrudnię do tego:-p;-)

Marzena ja też dostałam voucher ale podobnie jak większosc nic z nim nie zrobiłam jak narazie:zawstydzona/y::baffled:

4muchy helołłłłl, Łelkom bak:-D

Ampar tak, zmieniliśmy:tak: Na wielką kolumbrynę:-D Ale już musiałam bo w toyocie ciasno było:-p

Aaaaa, zapomniałam się pochwalic....dzisiaj kupiłam kolejną bluzeczkę dla Olivii. Taka biała z kwiatuszkami, śliczna:-) No nie mogłam się oprzec:-p

reklama
Do góry