reklama
4muchy
Fanka BB :)
MarzenaM my też nie mogliśmy się zebrać z założeniem tych kont i pojakimś czasie przysłali że sami założyli. Co do zmiany szkoły a właściwie jej braku to masz rację. Ja ponad pół roku dowoziłam Adasia do szkoły żeby zmiany nie były zbyt częste. Wiosna na nas też chyba podziałała i zaczeliśmy rozglądać się za nowym lokum. :-)
cfcgirl
Mamusia Marysi
:-)witam
Sylwia podrzucę ci książeczkę jak chuśtawkę ci podrzucę, oki??
pozdrawiam
Sylwia podrzucę ci książeczkę jak chuśtawkę ci podrzucę, oki??
pozdrawiam
kasia8118
A my już po spacerku.Pogoda taka sobie .Doris78 R może mi przywalił ale chyba przez sen bo nie pamiętam kiedy to było.Ampar3 kupiłam prezent dla mojego brata małej;-).
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ja dzisiaj jeździłam po Bradford w poszukiwaniu grabii Ale wreszcie dostałam i razem z Marcelem zagrabiliśmy liście które zalegały w naszym ogrodzie jeszcze od jesieni Tzn ja grabiłam a Marcel rozwalał ale jakoś dałam radę
Chciałabym jakieś kwiatuszki posadzic ale się kurde kompletnie na tym nie znam:-( Chyba siostrę zatrudnię do tego;-)
Marzena ja też dostałam voucher ale podobnie jak większosc nic z nim nie zrobiłam jak narazie
4muchy helołłłłl, Łelkom bak
Ampar tak, zmieniliśmy Na wielką kolumbrynę Ale już musiałam bo w toyocie ciasno było
Aaaaa, zapomniałam się pochwalic....dzisiaj kupiłam kolejną bluzeczkę dla Olivii. Taka biała z kwiatuszkami, śliczna:-) No nie mogłam się oprzec
Chciałabym jakieś kwiatuszki posadzic ale się kurde kompletnie na tym nie znam:-( Chyba siostrę zatrudnię do tego;-)
Marzena ja też dostałam voucher ale podobnie jak większosc nic z nim nie zrobiłam jak narazie
4muchy helołłłłl, Łelkom bak
Ampar tak, zmieniliśmy Na wielką kolumbrynę Ale już musiałam bo w toyocie ciasno było
Aaaaa, zapomniałam się pochwalic....dzisiaj kupiłam kolejną bluzeczkę dla Olivii. Taka biała z kwiatuszkami, śliczna:-) No nie mogłam się oprzec
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Sylwia-A ILE placisz??bo w iesz ja to droga jestem
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
w naturze ci zapłacę no dobra w zamian za to zaprosze cie na kawkę w ogródku wśród pięknych kwiatków
kasia8118
Sylwia.m wiesz kryzys idzie więc jak dobrze zapłacisz to i ja mogę pobawic się w ogrodniczkę .
reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
SYLWIA-musisz indakszyn zrobic na OGRODNICZKE bo ma wzieciea w naturze ,nie dziekuje
Podziel się: