reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

hej dziwuszki poodpisuję kiedy indziej bo znowu miałyście produkcję:-D:rofl2::-D:rofl2:
moja nowa fryzurka:
meeee.jpg

nie wiem czy działa?:baffled:
95819129.jpg
sorki za gary:happy::happy::happy:
i co jak da się przezyć???:baffled:

reklama
czesc wzystkim!
4muchy witaj po urlopie,widze ze udanym ;-)
aniteczka1981 wedlug mnie wygladasz rewelacyjnie,pasuje ci ten kolorek wysmienicie :tak:
sylwiam ja jeszcze nic nie mam dla Nadii :baffled: za kilka tygodni umowie sie prywatnie na scan i wtedy zaczne buszowanko po sklepach,a tymczasem dzisiaj kupilam kilka ciazowych bluzek dla siebie :-) na sadzenie kwiatkow i ja bym sie pisala,uwielbiam spedzac czs w ogrodzie-moglabym sie grzebac w ziemi godzinami,strasznie mnie to relaksuje.Wychowywalam sie u dziadkow na wsi i teraz mi teskno za tamtymi czasami :sorry2:
doris78 klawiatury nie dalo sie naprawic ale kupilam dzisisj nowa w argosie
tak troszke nie mialam czasu z wami pisac ale przeczytalam wszystkie posty,ten tydzien pewnie troszke odpuszcze bo S ma urlop no i chcielismy troszke pojezdzic i sie zrelaksowac poki jeszcze mam sile na dluzsze spacery :-D:-D

No proszę ile chętnych na sadzenie kwiatków u mnie:-D Ciekawe czy nie jesteście takie chętne tylko w gadce:-p:-D:rofl2:
Ja właśnie skończyłam prasowanie. Ale jestem zmęczona:-:)-( Ciągle chce mi się jesc:szok: Zjadłam już zielony groszek, rożka waniliowego, michałki, babeczkę i na dokładkę mam jeszcze lizaka:-p:-D

Aniteczka wydaje mi sie, że dużej różnicy nie ma, ale nadal wyglądasz super:tak:

sylwiam.- a ja mam wprawę w prowadzeniu działki więc chętnie pomogę...:tak::tak::tak:
aleeee Ci dobrze możesz sobie pojeść..mmm;-);-);-)rożki jakieś waniliowe i michałki:dry:babeczki:szok::szok::szok:taka to pożyje:-D:-D:-D
mojadzidzia i sylwiam.-a jak tam dzidzie kopia chyba juz porządnie co?
monika-a Ty dalej nie rozpakowana biedactwo...:rofl2:jeszcze trochę i będziemy dzidzi następne witać na forum;-):-):-):-):-)

aniteczka1981 moje malenstwo daje mi popalic przewanie przed snem,czasami juz prawie zasypiam jak zaczyna sie taniec mojej kruszynki no i nic tylko cierpliwie czekam az skonczy,oczywiscie budze S,a co niech i on sie pobawi :-D:-D

Sylwia - prosze, ile Ci chetnych zglosilo do roboty w ogrodku :tak::-D

Aniteczka - myslalam, ze ciemniejsze bedziesz miec, ale fajny kolor i swietnie wygladasz :-D

Ulcia - z dentysta Ci nie pomoge, bo moje dzieci nie sa tu zapisane, ale zglosilam im, ze chodza do dentysty w PL i ze wszystko jest w porzadku; co do edukacji to napewno tu cos znajdziesz Inspection Reports - Ofsted

reklama
aniteczka1981 moje malenstwo daje mi popalic przewanie przed snem,czasami juz prawie zasypiam jak zaczyna sie taniec mojej kruszynki no i nic tylko cierpliwie czekam az skonczy,oczywiscie budze S,a co niech i on sie pobawi :-D:-D
To cie pociesz ze bedziesz miala spokojne dziecie i bedzie w nocy ladnie spalo:-D:-Dmoj Kuba tak wlasnie wieczorem zawsze kopal,w dzien malo a wieczorem dawala czadu:-)sIE smialam ze bedzie jakis nocny marek a tutaj na odwrot bylo,grzeczniutki byl i kochany:-D:-D
SYLWIA-oj widzisz ile masz chetnych:-)mowilam zrob inadkszyn:-D:-D:-Dalbo kup kwiatki i zapros wszystkie na kawe ddo ogrodu:-D:-D:-D

Do góry