reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

4muchy -witaj Kuba wlasnie mi mowil,ze wczoraj Adasia nie bylo i mu nudno w szkole bylo:-D:-D:-D:-Doj ja tez z prania dwa dni nie mogalm wyjsc:tak::tak:
O spotaknie sie nie matrw beda nastepne:-D:-D

reklama
Ja jak zwykle ostatnia. Dzisiaj niestety znowu przez ucho szymona:-( od kataru. Juz lepiej niz wczoraj, poczekam wiec do jutra z lekarzem
4muchy- witam na obczyznie. Mnie tez ominelo spotkanko bo siostra byla wiec teraz razem nadrobimy:tak: Nie opedza sie od nas:-D:-D:-D
Doris78- a gdzie sprzedawalas rzeczy? Na gieldzie? Mi z ostatniej sprzedazy na rowerek starczylo i jakies bajery. Teraz ide tu u mnie za tydzien w zlobku jest gielda rzeczy dla dzieci moze znowu na cos uzbieram:-D:-D:-D
Aniteczka- wrzuc zdjecia jak wygladasz. I co po wysuszeniu zadowolona jestes?
Kasiaj- Arturowi chrapki zrobilas na watrobke:tak: Dawaj namiary gdzie to moze zjesc bo ja sie za watrobke nie zabiore:-p Szkoda ze cie nie bylo dzisiaj
Kasia8118- dzieki za popoludnie ;-) Jak krystian? Mam nadzieje ze nic go nie chwycilo:no:
BozenaM- ja mialam taka sytuacje przed wczasami- chcialam szybko schudnac i udalo mi sie 5kg w 3 tygodnie- nie wiem czy to szybko i duzo ale jak chcesz to wysle ci namiary co jadlam a czego nie. Z tym ze efekt jojo murowany- taka dieta na krotka chwile i niezdrowa:-)

A my dzisiaj spedzilismy przedpoludnie w Otley nad rzeka a potem na kulkach w shipley z kasia i jeszcze 2 parkami. Spotkalismy Monike 1213- fajnie wyglada:tak:.

doris78- ja bym z checia przyjela ciuszki od 10-14 miesiecy:tak:;-)kryzys idzie trzeba oszczedzac, a ja juz bezrobotna od czwartku bede:tak:a malutki spal w wozku dopuki nie dojechalismy pod dom, jak zatrzymalam wozek to sie obudzil i zaczal plakac glodny ale sobie poradzilam:-)
bozenaM- na schudniecie kochana polecam cos co probowalam sama, ciezko dostepne, tylko w Polsce bo z Anglii wycofali. Lek nazywa sie Meridia w Anglii byl to Reductil proponuje zaczac odrazu od 15mg, jedna na dzien, 10mg sa za slabe, trzeba wiecej czasu a czasem nie dzialaja wcale, fakt iz 15mg jest szokiem dla organizmu na ogol stosuje sie je dopiero po tym jak 10mg nie zadziala ale efekt jest, ja w 8 miesiecy nie moglam schudnac dietami cud, a po meridi 15 schudlam w 3 tygodnie prawie 10kg:-):-) I czuje sie rewelacyjnie:-)
aniteczka81- TAK ja ostatnio oferowalam pomoc, chetnie pomoge, nie jestem pewna ale numer chyba wyslalam ci na priva jak nie zapomnialam go dopisac:-D

a z pchlim targiem sie pogubialm, wy tam kupujecie czy sprzedajecie czy jedno i drugie??? ja jestem zakupoholiczka kocham targi rynki i tym podobne, wezcie mnie ze soba next time:tak:PLEASE!!!!!

UlciaC- tam raczej jezdzimy kupowac. Ja raz stanelam z wyprawka szymonka i oleska tez wystawiala swoje rzeczy.

Ulcia C. Meridia jest faktycznie skutecznym środkiem, ale niestety nie każdy może:no: co do efektów masz rację efekt szybki murowany(sprawdzałam) ja stosowałm 10 kiedyś, w dwa miesiące -15kg:tak:ale niedawno próbowałm 15 , podchodziłam 3 razy i niestety nie mogę:no: 3 razy i 3 noce nie przespane:no:
to fakt że po M nie wie się co znaczy uczucie głodu ale nie każdy może:no:
10 bym chętnie kupiła bo mogłam ją brać ale teraz nie mam szansy bo pewnie tutaj jest tak samo jak w Polsce na recepte:-(

Hej babki:-):-)

Ulcia tą stronę dała anm kiedyś Monika1213. Tam są te targi:tak:
Yorkshire Car Boot Sales

Ja chyba zaraz pojadę na halę po ogórki kiszone bo mi się ogórkowej zachciało:-D
A później to chyba pojadę do ikei, i to dwa razy:szok::szok::-D:rofl2: Durna jestem bo wczoraj zatankowałam samochód do pełna a mam nim jeździc tylko do czwartku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Skleroza nie boli, teraz trzeba wyjeździc:-p

Witam z rana:-).A ja wczoraj zrobiłam sobie wolne od forum co raz nie zawsze :tak::-D.Nie wiem co mam pisac bo w sumie to wszystko już wiecie :tak:.Byliśmy wczoraj w tym kulkolandzie w Shipley fajny,ale faktycznie większą frajdę mają tam starsze dzieci niż te maluszki:tak:.Ale ciekawe miejsce polecam:tak:.Mój mały miał wczoraj kiepski humorek i nie bardzo chciał się bawic:baffled:.Troche go wczoraj przeczyściło to może dlatego:confused:.Po kulkolandzie skoczyliśmy obok na jedno piwko i grzecznie do domu bo mały był już zmęczony.Sylwia.m jak masz za dużo paliwa to zapraszam w moje strony :tak:.Może skoczysz zemną na pobliskie kuleczki w połowie tygodnia:confused:?

reklama
MarzenaM - jesli chodzi o meridie na terenie Anglii zostala wycofana ze 3 lata temu tyle ze tutaj wystepowala pod inna nazwa REDUCTIL tak czy inaczej zaden lekarz nie wypisze ci tutaj leku o podobnym dzialaniu bo to jest dla pulchniutkich wazacych 150kg w zwyz. moglabym spytac siostry ona mi zalatwiala z polski ale lek o wiele wiecej by kosztowal bo trzeba by bylo oplacic wizyte u prywatnego lekarza i przesylke, wiec koszt 10 - 15 funtow wiecej .

sylwiaM- dzieki za link wieczorkiem zerkne

aniteczka- dalas rade z tlumaczeniem??jakby co dzwon numer masz na privie

Do góry