reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Cześć dziewczyny widzę że buszujecie po forum. Jesteście jeszcze? Ja rano usiadłam ale nie mogłam się jakoś zebrać. Więc witam z wieczora. Cześć 4muchy widzę, tzn piszesz tak, że urlop udany. Super. Witam z powrotem.
Dzięki dziewczyny za miły spacer. Chociaż mam baaaardzo daleko, chętnie przyjdę innym razem też. Ulcia nikogo nie zamęczyłaś gadaniem, gorzej jest jak nieraz trzeba z kimś na siłę podtrzymywać konwersację.
Aniteczka strasznie jestem ciekawa tych Twoich włosów. Jutro Cię zobaczę :-):-):-). Co Cie tknęło? Nudzi Ci się w domu?
Ampar strasznie współczuję. Skąd się biorą takie zapalenia ucha? Z tego co zauważyłam to ten Twój ma już któryś raz z kolei.
MarzenaM my też dostaliśmy dla Mati i załozylismy konto. Coś teraz do nas przyszło nawet, ale sie nie zagłebiałam, może powinnam.

Sylwia ja chyba tez Ci nie pomogę w grabieniu :-D:-D:-D:-D, bo co jak co ale grabić to ja nie znoszę!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co innego sadzić kwiatki, tyle że się nie znam:-:)-:)-:)-(

Widac, ze wiosna idzie. Co poniektore juz za ogrodki sie biora :-) Sylwia, a nie lepiej jakiegos milego, przystojnego, opalonego, dobrze zbudowanego ogrodnika zatrudnic :confused:;-) A kupilas juz nowa szafe dla Olivki? :-)

My dzis na szczepieniu z Maciejka bylismy. Troche placzu bylo, ale juz o wszystkim zapomnial. Teraz czeka mnie szczepienie Kubusia, a on mi juz zapowiedzial, ze nigdzie nie pojdzie. Chyba tutaj tatusia wynajme.... :baffled: No i powolutku zaczynam sie pakowac. :-)

dziękuję dziewczyny za odpowiedź:tak:
roksanna właśnie się dowiedziałm, że jeśli tu planujesz zostać warto się zagłębić bo w końcu jest to kasa za free dla naszych dzieci;-)a właśnie znajoma spod szkoły Damiana mi powiedziała, ze jej córka juz trzecią taka wpłatę dostała na swoje konto z racji niskich dochodów w rodzinie:tak:
dziewczyny już sie biorą za ogródki:baffled:fajnie macie, uwielbiam "grzebać "się w ogrodzie ale wkońcu to mój wyuczony zawód:tak::-)

Kasia.j za ogrodnika chyba nie warto bulic bo następne lato to marzy mi się we własnym:baffled::zawstydzona/y:
Szafy dla Olivki nie kupuję bo i tak nie mam gdzie jej wstawic ale powywalam pare rzeczy tatusia i od razu zrobi się miejsce:-D

Czyli Maciek tez już ma z głowy szczepienia aż do 4 lat?:-) Suuuper:-)

Sylwia - tak, nadgonilismy wszystkie :-) a co na to tatus? na wszystko sie zgadza, juz jest coreczka tatusia i moze mu na glowe wlazic? ;-)

KasiaJ jakie mieliście szczepienie? My w środę idziemy też na trzecią dawkę pneumokoki, i to jest chyba jedyna szczepionka po której moje dziecko faktycznie źle się czuje. Inne jakoś przechodziło bez skutków ubocznych. Po tej boli ja noga ze dwa dni. I jest taka płaczliwa, inna.
Sylwia no to jesteśmy umówione :-D:-D:-D:-D, pomogę. Też lubię zabawę w ogródku (oprócz grabienia rzecz jasna).
MarzenaM ja chyba planuję tu zostać. Nic pewnego oczywiście, ale 2 lata temu nei planowałam nawet z Polski wyjeżdżać, a tu proszę. My założyliśmy już to konto, tylko chyba mamy z opcja wpłaty 10 funtów w miesiącu. Limit 1200 rocznie i jeszcze nic nei wpłacaliśmy i tym właśnie się chyba muszę zainteresować. Przyszło pismo i ja jak zwykle w kąt.

reklama
ampar3- a co chcesz sprzedac? moze bylabym zainteresowana?

roksanna1- no to fajnie ze nie zanudzilam, choc fakt masz racje byloby chyba mniej przyjemniej jakbym z racji tego ze jestem nowa prawie sie nie odzywala i trzeba by bylo za jezyk mnie ciagnac:tak:a tak problem z glowy zagadalam was obie:-Da tak na serio to jak bede kiedys z gadulstwem przesadzac daj znac:-)nie mam umiaru gadam i gadam i nigdy szczeka mnie nie boli, to rodzinne:-Da co do spacerkow to z tego co kojarze masz do mnie daleko, ale jesli bys chciala sie jeszcze kiedys gdzies wybrac to mozemy isc razem:tak:zaczyna coraz czesciej swiecic slonko;-)

doris78- dzieki ze zatrzymasz dla mnie ciut ciuszkow i nie przejmuj sie mi brakuje takich domowych ubranek niz na wyjscie, bo na wyjscie to kupowalam na przecenach w grudniu i styczniu i szkoda mi tych ciuszkow by wycieral kolana i brudzil owocami wiec do takich calow najlepsze sa juz uzywane ktorych nie zal tak bardzo a w primarku rozmiar 12-18 ciezko dostac bynajmniej u nas, musze sie do leeds przejechac moze tam bedzie wiecej:tak:

a teraz do wszystkich health visitor powiedziala ze mam znalezc malemu dentyste ale nie wszyscy sa z darmo albo nie maja miejsc, czy wy wiecie gdzie jest jakis dentysta dzieciecy za free??? acha potrzebuje tez link do szkol early years ale taki gdzie moze bedzie napisane cos wiecej niz sam adres z telefonem;-)

Ostatnia edycja:
Do góry