reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
aniteczka w poniedziałek będę widziała się z tą Teresą, zapytam czy jest Wam w stanie pomóc :tak:
tylko napisz do których szkół jest zapisana i ile już czekacie ?
4muchy a jaki to rozmiar jest dla Ciebie normalny;-)
doris do mnie też ta Teresa przyjechała do domu:tak:

piszecie o dietkach i ćwiczeniach, że chyba ja się zmobilizuję, bo normalnie załamka-+6 kg przez trzy miesiące:-(

Mój kochany synek do szkoły chodzi już prawie 3 lata, a zrobił mi dzisiaj scenę jakby szedł pierwszy raz. Płakał całą drodę i mówił że chce wrócić do domu. Tylko dlatego że nie chciałam zawieść go samochodem. Normalnie chodzimy piechotą i Adaś to lubi. Przez ostatnie 3 dni jeździliśmy samochodem bo zawsze gdzieś później jechałam. Naszczęście jego nauczycielka potrafiła go uspokoić i został w szkole.

MarzenaM ja noszę góra 16 dół 18. Fajnie bybyło nosić 14. A 12 było by idealnie:-)

Hej dziewczyny.Głowa mi pęka :-(.Coś kiepsko dzisiaj spałam,ale to nic nowego w tym tygodniu:no:.I znowu jestem uwiązana bo czekam na ten cholerny materac:wściekła/y:.4muchy ty chyba przesadziłaś z tym rozmiarem:tak:.

Dzien dobry:-):-):-)
JASMINA-no to moze ja Ci podrzuce troche moich ubran:-):-):-)bo tez czekaja na uprasowanie,ach ..jak ja tego nielubie:wściekła/y:moze kiedys wymysla pralke ktora bedzie jeszcze prasowala,chetnie kupie taka:-D:-D:-D
Fajnie ze juz z Jasminka ok:tak::tak::tak:No to jeszcze Dawidek bedzie wsio:tak::tak:U mnie Dawid tez cos kaszle :tak:i gile dalej leca mu az do kolan:-:)-(
AMPRA-nO wlasnie mam zamiar wystawic dzisiaj negatywa ttej osobie:wściekła/y::wściekła/y:dzisiaj przyszly z ebaya buty co zamowilam w piatek,a kombinezonu jak nie ma,tak nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A my jedziemy 6 lutego:tak::tak::tak:hurrrrrraa
KASIA8118-wiesz ja jeszcze kladalam na podlodze koc albo koldre Kubusiwi w razie czego jakby spadl:tak:
MONIKA-a Ty jak tam sie czujesz???Jak cukier???w normie??
MARZENA-A jak dzisiaj Damian???chetnie poszedl??
KASIA.J-A WAm juz paszport przyszedl dla Maciusia?i co jedziecie do Polskie na ferie??

MUSZE Wam cos napisac bo nie moge sie powstrzymac:rofl2::rofl2::rofl2:Sylwia wlasnie do mnie dzwonila i powiedzial ze zdala prawko wkoncu:tak::tak::tak::tak::tak:
SYLWIA-GRATULACJE WIELKIE:tak::tak::tak::tak:teraz Ty nas bedziesz wozila na spotkania:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Monika, a co to za humor, aż tak strasznie się nudzisz:tak:
4muchy to nie jest tak tragicznie:-) ja też nosze roz 18 ale o 12 to już wcale nie marze:-(
jasmina to nie tylko ty jestes zakręcona dzisiaj, ja też nie moge się pozbierać;-)
doris do samej szkoły doszedł chętnie, ale na miejscu już stawiał małe opory, a to dlatego, że nie było Pani, którą sobie upodobał, ale i tak jestem zadowolona, bo to co zrobił w poniedziałek :no: to na samo wspomnienie mam ciary:tak:

Do góry