reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

aniteczka1981 tak myslalam,ze skoro nie mozesz na razie znalezc pracy to moze chociaz na kilka godzin w tygodniu na sprzatanie,nie jest to rozwojowa praca ale zawsze jakies pieniazki no i z domu mozna sie wyrwac,ja tez o tym mysle Sporo takich ogloszen na job center plus:sorry2:

reklama
MarzenaM- no to chyba dobre rozwiązanie i dla Damiana i dla Ciebie.Przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz i co wrazie czego zrobić jak sie sytuacja powtórzy!.W Polsce penie odesaliby Cie do psychologa z dzieckiem i twierdzili, że z nim cos jest nie tak!
3mam kciuki!
Jupiii jutro wreszcie do pracy!
No i dzisija 9 dnień ćwiczen:)!:-D:-)

witka ponownie:-)
jezeli chodzi o moja motywacje do dietki to dzieki portalowi vitalia.pl.:tak::tak::tak:
jak sobie poczytam kilka dziennie pamietnikow to mi sie caly czas chce byc na diecie zeby miec takie efekty jak te dziewczyny:-D:-D:-D
ja tez niedlugo chyba tam zamieszcze swoje przed i po z roznica 20 kiloskow mysle:eek:bo mam nadzieje ze wytrwam w swoim postanowieniu.:tak:najlepszego kopa to dostaje jak mi waga spada...ehh juz to przerabialam ale teraz bedzie inaczej.DOSC:wściekła/y:
pozdrowka i milego wieczorku:-D:-D:-D.

kasia8118 4,50 za dwie pary, białe.

Bozena.M jaką znalazłaś pracę, pochwal się

aniteczka dzięki za adres, później jak dzieciaki pójdą spać to sobie poczytam

roksana Julka też nie za bardzo się kwapi. Ale tak myślę że jak będzie miała mokro w majtkach to szybciej dojrzeje do nocnika.

Hej hej:-):-)
KASIA8118-tak tak ,a my znowu u rodzicow:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja jak Kuba zaczal spac w swoim lozku to walsnie kuila taka oslonke na lozko,ona kosztuje 20f nowa:tak::tak:napewno pomoze zeby Krystian nie spadl:tak:Ale wiesz co,Kuba juz dlugo spi bez tej oslonki a jeszcze czasem porafi z lozka spasc:-:)-:)-(
4MUCHY-a gdzie kupilas te majteczki??bo sa tanie:tak::tak:
BOZENA M-gratuluje pracy:-):-):-):-)
MARZENA M-oni tu maja do dzieci inne podejscie:tak::tak:jak ja Kube zapislam do pzredszkola to one najpierw do domu przyjechaly zeby poznac Kube:szok::szok::szok:troche sie z Nim pobawily,porozmawialy no i przy okazjii jakies dokumenty sie wypisalo:tak::tak:
ROKSANA-Ty sie nie martw kochana ze jeszcze nie umie:tak:nauczy sie wkoncu raz dwa zobaczysz;-)
ANITECZKA-To jak bedzie jakies spotkanie to Cie nie poznam:-D:-D:-Dtak sie za dietke wzielas:-)
MOJA DZIDZIA-wiesz co,jak czekam na kombinezon na zime dla Dawidka z ebaya juz od 21 grudnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i sie doczekac nie moge:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
U mnie dzis normalny dzien. Nic sie ciekawego nie wydarzylo, Kuba nic nie zmalowal, Maciek grzecznie zasnal w swoim lozeczku bez placzu. NUDA!

Tak czytam, ze Wy tu wszystkie sie odchudzacie, to moze i ja zaczne :confused: No i zapisalismy sie z mezem na kurs tanca, zaczynamy od salsy w przyszla srode. :-) Mam nadzieje, ze do tego czasu uformuje sie grupa i nie rozwiaza kursu :no:

Do góry