reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czesc kobitki
U mnie bez zmian pieluszki karmienie ....hehe zarwane nocki ale mam moja mame przy sobie wiec moge sobie odsypiac:tak:
Moja Abi ma dzis goraczke 38 st ale nie ma kataru ani kaszlu czy to mozliwe ze to zeby?Apetyt tez kiepski i teraz padla i spi:-(
Mam do was pytanko jak wyrabialyscie paszport dla swoich dzieci to ile wam to zajelo?Bo ja wlasnie wyslalam emaila zeby mi wyznaczyli termin na spotkanie.

reklama
Sylwia -wielkie gratulacje :-) ciekawe jak Marcel zareaguje na mame kierowce, ja jak zaczelam jezdzic to Kubus strasznie sie buntowal i nie pozwalal mi prowadzic, pokazywal, ze mam siedziec na miejscu pasazera, a Bartek ma kierowac, ile bylo placzu, zanim to zaakceptowal, ale byl troche starszy

Ampar - my sie zapisalismy na kurs w klubie tenisowym, mamy za plotem, wiec czemu nieskorzystac, a marzy sie nam nauczyc tango :-) co do tapczanu, to na razie nie mam go gdzie wsadzic, bo sypialnia Kuby jest za mala, myslalam,ze szybiej znajdziemy nowy domek, a tu lipa :-(

Kasia8118 - my placimy 6f za glowe

Doris - paszport jeszcze nie przyszedl :-( i raczej nie przyjdzie, pisalamm ostatnio maila to napisali mi, ze 4 miesiace trzeba czekac, musze napisac kolejnego, bo mi sie nie usmiechatyle tu siedziec :wściekła/y: a Bartek chyba sam pojedzie z Kubusiem na narty :-(

MarzenaM - prawko zdaje sie latwo, ale trzeba sie pouczyc :-)

aniteczka - gdzie idziecie? moze bym sie skusila.....

Oleska - a moze jakis wirus ja atakuje?

Ja dzis na kulki nie moglam, bo mi mezus autko rano podprowadzil jak sie kapalam :wściekła/y: Ale jutro chetnie. Tylko ja tak z rana moge na 10. Moze ktos chetny?

Aniteczka - halmarc to fabryka któa zajmuje sie kartkami wszystkimi od zywkłych po dzien matki i siwteczne itp....
- ale dzisiaj pierszy dzien dostałysmy z kumpela po tyłkach:/ nawet nie chche wyobrazac soebie co bd jutro!

4muchy ja tak dla checy wpisuje się do homehuntera:-p Jak będzie coś fajnego to sie pomyśli nad wyprowaddzką z wyke a jak nie to też się nie obrażę:-D I tak docelowo mamy zamiar kupic:tak: Ale to jeszcze troche potrwa:-D

MarzenaM tak jak Kasia.j napisała wystarczy nauczyc się jeździc:tak: Egzaminatorzy są bardzo mili i nie oblewają bo maja taki kaprys:-) Nie to co w Polsce, że umiesz już dobrze jeździc a oni i tak Cie udupią:wściekła/y:
Przed egzaminem byłam bardzo zestresowana ale jak egzaminator spokojnie, grzecznie do mnie mówił że cały stres odpuścił i poszło jak z płatka:tak:

Kasia.j my z Dorotą umawiałysmy się na jutro na szaleństwo sklepowe ale może będzie chciała przełożyc i spotkac się z Tobą na kulkach:confused: Ja się dostosuję:tak:

hej laseczki
sylwia gratuje prawka:-)
kasia.j też chciałam sie zapisać na jakieś lekcje tańca... ale moj kochany stwierdził, że nie ma mowy ale za to zaproponował ajkido (jak to sie pisze?):-D:eek::sorry2:
ampar3 w takim razie czekam w sobote:-D:-)

ja to dzis miałam zakręcony dzień... Dominik zaspał do pracy:-p po jego wyjsciu wziełam Alexa do wyrka, żeby jeszcze troszke poleżeć. największym szokiem było dla mnie to, że obudziliśmy sie o 12.30:szok: Kochane to moje dziecko:tak::-D:-)
zjadłam "śniadanko" i poszliśmy na przeciwko do sąsiadki na pogaduchy. Alexa zabawiał starszy syn sąsiadki Mateuszek (4latka), więc miałyśmy święty spokoj;-):tak: ocknełam sie dopiero koło 18, że Dominik już z pracy powinnien dawno wrócić, a obiadu nie ma:-D:szok::-D

a tak wogole to mam dylemat... chce młodemu kupić inny wózek bo ten co mam ma mały koszyczek pod spodem i nic mi sie tam w zasadzie nie miesci... spodobał mi sie jeden fajny z metalowym dużym koszykiem pod siedziskiem ( na dduuuuże zakupy:-)) tylko jest jeden szczegół kołka sie nie skręcają:wściekła/y: chyba nie będzie taki zbyt wygodny do prowadzenia... jak myślicie?

NEFRETETE-Ty to niezla gadula jestes:-D:-Da i jeszcze niezly spioch:-D:-D:-D
Ja raczej juz bym takiego wozka z nieskretnymi kolokami nie kupila ,bo ciezko sie prowadzi:tak::tak:Moj pierwszy wozek dla Kubusia mila takie kola i jka potem kupila ze skretnymi to ulga byla niesamowita:tak:
KASIA8118-Nic nie mow o czekaniu:wściekła/y::wściekła/y:ty czekasz 4 dni a ja miesiac prawie:wściekła/y::wściekła/y:ale chyba juz nie przysla mi tego:wściekła/y:wiec bede zmuszona do kupna w Polsce,bo tutaj juz raczej nie dostane:no:
KASIA.J-Ja jutro wyebieram sie z Dawidem do lekarza,bo zaczal brzydko kaszlec:-(wiec chyba jutro nie dam rady na te kulki:no:
ANITECZKA,ROKSANA-JAK tam po aerobiku??zyjecie???

Ale ja dzisiaj mialam awanture z Kuba,oj az do tej pory mnie trzesie ze zlosci.

Ostatnia edycja:
kasiaj- ja tez odpuszcze ten tapczanik chociaz jest suuuuuuper ale za duzy. Namierzylam, nakombinowalam ale nic z tego:no:
Nefretete- a masz jakies plany na sobote? Bo ja bym ci dala znac jutro wieczorem czy damy rade tak na 2czy 3 godzinki podjechac.

Ide konczyc gotowe na wszystko

doris78 wiesz lubie sobie czasem pogadać:-D przewaznie siedze calymi dniami sama w domu, a jak sie gdzies wyrwe do znajomych to mi troche czas za szybko leci:-D:szok::-D
dzieki za rade apropo wozka;-)

ampar jak narazie planów na sobote nie mam;-):-D

reklama
Witam z rana:-).My już no nogach dawno po śniadanku.Mały ogląda bajki a ja mam chwilkę dla siebie.Nefretete jeżeli mogę Co doradzic w sprawie wózka to ja tak samo jak Doris odradzam Ci wózek z nieskretntmi kołkami.Strasznie można się umęczyc jak przy każdym skręcaniu trzeba podnosic wózek a z dnia na dzień będzie coraz tro cięższy :-D:-D.Pisze to z własnego doswiadczenia bo miałam taki około 5miesięcy:tak:.Sylwia.m a mi to nawet wczoraj nie odpisałaś kiedy wpadniesz na kawe :zawstydzona/y::-(.Mały obudził się dzisiaj o 4.30 z dużą kupą przesikany i głodny .Ale on ma godziny na robienie kup i śniadanie:cool:.

Do góry