reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Doris Ty paplaro:wściekła/y::wściekła/y::-D
Wlasnie mialam sie pochwalic a tu zonk:-D bo wszytskie wiedzą:-D:-D
Strasznie się stresowałam dlatego nie pisałam nic wcześniej, zeby się jeszcze bardziej nie nakręciac:-)
No ale z głowy:tak::tak::tak::tak: Hurrrrraaaaaaaaaaaaa:-):-):-)

Teraz idę czytac co napisałyście przez te dwa dni:-)

Sylwia ogromne gratulacje:-):tak::-D
Doris niby już w miarę sobie radzę z cukrem ,ale naczczo mam trochę za wysoki , zmieniłam serek i niestety od razu miałam rano złe wyniki po sniadaniu :-(
Marzena no nudy,pada więc nie ma gdzie wyjść by się młody wyszalał ,wczoraj posprzątałam więc się nudzę

Sylwia- ja to ze szczescia napisalam ze Ci sie udalo:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Monika-Kurcze to nawet zmiana serka na to wplywa:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:oj bidulko musisz bardzo uwazac:-:)-:)-(
No u mnie tez zapowiada sie nudny dzien,myslalam ze wyjde z Dawidem na dwor jak sie wyspi a ttaj zaczelo lac:wściekła/y::wściekła/y:

sylwia gratuluję:-)
napisz czy tu się łatwo zdaje, pytam bo moja córka się szykuje na kurs:tak:

Monika ja teraz to juz wogóle wiem, co to są nudy:-(
Jarek i Monika w pracy, młody w szkole, w domu juz mam posprzątane, poprane, obiad ugotowany i nie wiem co dalej:-( ja chyba tak długo nie wytrzymam, nie nadaję sie do siedzenia w domu a do pracy nie mam szansy pójść, bo musze na 9:00 zaprowadzić Damiana a o 15:15 muszę go odebrać, tak że żadna zmiana mi nie pasuje:-(Jak ja bardzo chce iść do pracy:-(

Sylwia.m ja czułam że ten brak twojej aktywności na forum ma jakiś związek z robieniem prawka.A tu proszę jaka niespodzianka:tak:.No to gratuluje :tak:.To co kiedy wpadniesz na kawkę?4muchy miałam na myśli że nie wyglądasz jakbyś nosiła r 18 dała bym Ci miejszy rozmiar.A materaca cały czas nie widac:no:.Monika a ty tu do lekarza chodzisz sama czy z jakimś tłumaczem?

Ostatnia edycja:
hej laseczki:-)
ja juz po 2 kawkach teraz obiadek gotuje:tak:
sylwia-po prostu GRATULACJE!!! nie ma sie co rozpisywac..tutaj bez samochodu jak bez reki:-D:-D:-D
marzena,4muchy-ja tez mam 16 ale daze do 12..:-):-):-) tu przynajmniej fajne ciuchy mozna kupic w tym rozmiarze 16,18 bo w Polsce to porazka:eek::eek::eek:.
marzena- moja kasia juz mi napisala odwolanie i mi przesle a pozniej bedziemy razem na tej komisji od odwolan stawac:eek: takze ma mi pomoc...wczoraj dzwonila.ale dzieki jak cos:-)
a tak wogole to ide na aerobik jutro z roksana:szok: :szok::szok:oj beda zakwasy beda:tak::tak::tak:.pozdrowka

Kasia chodzi ze mną moja koleżanka ,zna b.dobrze angielski i tez jest w ciąży ,czasami nam sie udaje do położnej razem na ten sam czas iść ,ale do lekarza ja tylko dostałam skierowanie wiec Ona chodzi ze mna :tak:za co jestem jej baaaardzo wdzięczna:tak:

Wy sie nudzicie a mowilam przyjechac na kulki. Ja sie wybawilam, pozjezdzalam, poganialam w pilkach maly padniety i spi:-)
Sylwiam- gratulacje i powodzenia w jezdzie solo;-)To juz teraz wiem co robisz w czwartek;-)
Doris78- domyslam sie jak sie cieszysz z wyjazdu. a na kombinezon to juz rzeczywiscie niezle czekasz:szok:
kasia8118- a jak cie nie ma to chyba zostawiaja jakis swistek do odbioru na poczcie czy nie? Ja jutro czekam na kurtyny pod prysznic:tak:
Kasiaj- pamietasz ten tapczan woz strazacki co kiedys wklejalas z wysuwanym dolem? On byl za 399 a teraz jest w promocji za 180f jeszcze przez 3 dni:tak: jak jestes zainteresowana. Bo mnie kusi strasznie ale on taki wielki jest:szok:
Aniteczka- no wylaszczysz sie ze hej- dietka, aerobik fiu fiu;-)

A co do spotkania w przyszlym tygodniu to ja jestem chetna na jakies kulki:tak::cool2:

reklama
Ampar3 ten materac to raczej nie przyślą pocztą :no:.I coś mi się wydaje że dzisiaj też go nie dostane:-(.Ale jestem zła mieli go przaysłac w ciągu 3dni a dzisiaj już 4dzień i go nie widac.

Do góry