reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

4muchy - praca to w Halmarcu na BD9 > szkoda z enie na Bd4 bo maialbym 3 min a nogach:), ale wazne z ejest:-)
doris78 - dziekuje za gratulacje mama nadzijee ze troche tam zabawie a nie kilka dni:/:wściekła/y:

reklama
hej.:-)
4muchy-nie nie kupilam tej smacznie dopasowanej bo ja jestem sama sobie dietetyczka:tak: nie musze nikomu za to placic..mam juz wieloletnia praktyke:-):-):-)
stosuje po prostu 1000-1200 kcal .
bozena
-a co to jest ten Halmarc?
kasiaj.-
juz lepsza chyba nuda niz malunki kuby:szok::-D:szok:
doris-zanim ja dojde do takiego stanu zebys mnie nie poznala to juz sie spotkamy:-)
milego wieczorku:-)

kasia.j-Wow ,fajnie macie z tym kursem tanca:tak::tak::tak:fajnie sobie urozmaicacie czas:tak:a co wtedy z chlopakami??tez beda uczyc sie tanca?/:-D:-D:-D
ANITECZKA-a z tymi gumkami,to poloza mi tez mowila, ze jak chce to moge gdzies tam sie zglosic, gdzie daja za darmo:tak::tak:Wez sobie cos takiego wyobarz w Polsce:-D:-D:-D:-D

Doris - moga sie uczyc, ale w domu, zostana z niania :-) a my pierwszy raz sie wypuszczamy z mezusiem na tance tu w uk, jak wypali to moze bedziemy czesciej wychodzic i zaczniemy zyc jak ludzie

aniteczka - czekam teraz co nowego wymysli :-D

A od wczoraj drazy temat o umieraniu :szok: nie wiem skad mu sie to wzielo i kurcze wysilam sie tu jak z nim rozmawiam, bo nie chce powiedziec czegos, czego moglby sie wystraszyc.

Witam z wieczora:-).Kasia.j nie nie byłam jeszcze na tych kulkach:no:.A z tym kursem tańca to super pomysł.Doris78 tak czułam że jesteście u rodziców.Jeżeli chodzi o blokadę do łóżeczka to nie wiem czy jest sens montowac bo to łóżeczko jest już częściowo zabudowane:confused:.Zobaczymy jak to będzie:tak:.Jeszcze w nim nie spał bo czekamy na materac.4muchy a te majteczki to są takie nieprzemakalne,z licytacji czy to stała cena?

Ostatnia edycja:
Hej
A ja dzisiaj pospalam z malutkim w dzien 2 godziny:tak:
kasia8118- spoko przelozymy;-)
roksana- moj ma to samo- nocnik jest zimny- juz mu nawet na grzejniku ocieplalam:-D:-D
kasiaj- o jakim kursie mowisz? Bo jak w rawdon to moze sie spotkamy bo ja tez zamierzam isc:tak: i tez sie zaczyna w srode:tak: Ale ja sama tylko artur mi wczoraj obiecal ze mnie bedzie wozil:cool:
marzenam- podejscie do sprawy rzeczywiscie rewelacja:tak:
doris78- a wysylalas im-tym od kombinezonu jakiegos emaila? I kiedy wyjezdzacie w te gory?
4muchy- no to moze zaczniemy razem to odsiusiowywanie- ja przedwczoraj puscilam malego bez pieluchy to sie tak zawzial ze kupe na nastepny dzien trzasnal a siku wyladowalo na podlodze- ide w weekend po gaciochy:tak:
Ide poczytac

kasia8118- nie oddali i cos cienko to widze chyba trzeba zaczac interweniowac:wściekła/y:
A co do kursu to jeszcze nic nie wiem . Widzialam tylko ogloszenie ze 1 lekcja za tydzien i nabralam checi:tak: Rawdon to tez niedaleko od ciebie- moze tez jestes chetna:-p

reklama
Dziewczyny

Nie mam co robic w czwartek i wymyslilam ze ide na kulki rano tu u mnie moze ktoras ma ochote? Kosztuja 3f w tym jest kawa, ciastka i soczek. Bede okolo 11. Dla tych ktore tu jeszcze nie byly a maja ochote podaje kod: LS29 6BU

Do góry