reklama
aniteczka1981
mama Ali i Niko..
hej.:-)
4muchy-nie nie kupilam tej smacznie dopasowanej bo ja jestem sama sobie dietetyczka nie musze nikomu za to placic..mam juz wieloletnia praktyke:-):-):-)
stosuje po prostu 1000-1200 kcal .
bozena -a co to jest ten Halmarc?
kasiaj.-juz lepsza chyba nuda niz malunki kuby
doris-zanim ja dojde do takiego stanu zebys mnie nie poznala to juz sie spotkamy:-)
milego wieczorku:-)
4muchy-nie nie kupilam tej smacznie dopasowanej bo ja jestem sama sobie dietetyczka nie musze nikomu za to placic..mam juz wieloletnia praktyke:-):-):-)
stosuje po prostu 1000-1200 kcal .
bozena -a co to jest ten Halmarc?
kasiaj.-juz lepsza chyba nuda niz malunki kuby
doris-zanim ja dojde do takiego stanu zebys mnie nie poznala to juz sie spotkamy:-)
milego wieczorku:-)
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
kasia.j-Wow ,fajnie macie z tym kursem tancafajnie sobie urozmaicacie czasa co wtedy z chlopakami??tez beda uczyc sie tanca?/
ANITECZKA-a z tymi gumkami,to poloza mi tez mowila, ze jak chce to moge gdzies tam sie zglosic, gdzie daja za darmoWez sobie cos takiego wyobarz w Polsce
ANITECZKA-a z tymi gumkami,to poloza mi tez mowila, ze jak chce to moge gdzies tam sie zglosic, gdzie daja za darmoWez sobie cos takiego wyobarz w Polsce
Doris - moga sie uczyc, ale w domu, zostana z niania :-) a my pierwszy raz sie wypuszczamy z mezusiem na tance tu w uk, jak wypali to moze bedziemy czesciej wychodzic i zaczniemy zyc jak ludzie
aniteczka - czekam teraz co nowego wymysli
A od wczoraj drazy temat o umieraniu nie wiem skad mu sie to wzielo i kurcze wysilam sie tu jak z nim rozmawiam, bo nie chce powiedziec czegos, czego moglby sie wystraszyc.
aniteczka - czekam teraz co nowego wymysli
A od wczoraj drazy temat o umieraniu nie wiem skad mu sie to wzielo i kurcze wysilam sie tu jak z nim rozmawiam, bo nie chce powiedziec czegos, czego moglby sie wystraszyc.
kasia8118
Fanka BB :)
Witam z wieczora:-).Kasia.j nie nie byłam jeszcze na tych kulkach.A z tym kursem tańca to super pomysł.Doris78 tak czułam że jesteście u rodziców.Jeżeli chodzi o blokadę do łóżeczka to nie wiem czy jest sens montowac bo to łóżeczko jest już częściowo zabudowane.Zobaczymy jak to będzie.Jeszcze w nim nie spał bo czekamy na materac.4muchy a te majteczki to są takie nieprzemakalne,z licytacji czy to stała cena?
Ostatnia edycja:
ampar3
Hej
A ja dzisiaj pospalam z malutkim w dzien 2 godziny
kasia8118- spoko przelozymy;-)
roksana- moj ma to samo- nocnik jest zimny- juz mu nawet na grzejniku ocieplalam
kasiaj- o jakim kursie mowisz? Bo jak w rawdon to moze sie spotkamy bo ja tez zamierzam isc i tez sie zaczyna w srode Ale ja sama tylko artur mi wczoraj obiecal ze mnie bedzie wozil
marzenam- podejscie do sprawy rzeczywiscie rewelacja
doris78- a wysylalas im-tym od kombinezonu jakiegos emaila? I kiedy wyjezdzacie w te gory?
4muchy- no to moze zaczniemy razem to odsiusiowywanie- ja przedwczoraj puscilam malego bez pieluchy to sie tak zawzial ze kupe na nastepny dzien trzasnal a siku wyladowalo na podlodze- ide w weekend po gaciochy
Ide poczytac
A ja dzisiaj pospalam z malutkim w dzien 2 godziny
kasia8118- spoko przelozymy;-)
roksana- moj ma to samo- nocnik jest zimny- juz mu nawet na grzejniku ocieplalam
kasiaj- o jakim kursie mowisz? Bo jak w rawdon to moze sie spotkamy bo ja tez zamierzam isc i tez sie zaczyna w srode Ale ja sama tylko artur mi wczoraj obiecal ze mnie bedzie wozil
marzenam- podejscie do sprawy rzeczywiscie rewelacja
doris78- a wysylalas im-tym od kombinezonu jakiegos emaila? I kiedy wyjezdzacie w te gory?
4muchy- no to moze zaczniemy razem to odsiusiowywanie- ja przedwczoraj puscilam malego bez pieluchy to sie tak zawzial ze kupe na nastepny dzien trzasnal a siku wyladowalo na podlodze- ide w weekend po gaciochy
Ide poczytac
kasia8118
Ampar3 i Kasia j a ile kosztuje taki kurs tańca?Ampar3 oddali czy kase za prom?
ampar3
kasia8118- nie oddali i cos cienko to widze chyba trzeba zaczac interweniowac
A co do kursu to jeszcze nic nie wiem . Widzialam tylko ogloszenie ze 1 lekcja za tydzien i nabralam checi Rawdon to tez niedaleko od ciebie- moze tez jestes chetna
A co do kursu to jeszcze nic nie wiem . Widzialam tylko ogloszenie ze 1 lekcja za tydzien i nabralam checi Rawdon to tez niedaleko od ciebie- moze tez jestes chetna
reklama
ampar3
Dziewczyny
Nie mam co robic w czwartek i wymyslilam ze ide na kulki rano tu u mnie moze ktoras ma ochote? Kosztuja 3f w tym jest kawa, ciastka i soczek. Bede okolo 11. Dla tych ktore tu jeszcze nie byly a maja ochote podaje kod: LS29 6BU
Nie mam co robic w czwartek i wymyslilam ze ide na kulki rano tu u mnie moze ktoras ma ochote? Kosztuja 3f w tym jest kawa, ciastka i soczek. Bede okolo 11. Dla tych ktore tu jeszcze nie byly a maja ochote podaje kod: LS29 6BU
Podziel się: