reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

bozenka m ten numer jest na sluzbowa komorke wiec ta z dziewczyn ktora jest na zmianie to go odbiera,pracuje sporo polek ale 60% zalogi to azjaci. Mam tam kilka znajomych,ktore sa zadowolone bo nawet jak przepracuja 3dni w tyg.to biora 190 wiec czasami na te pieniadze musisz pracowac 5dni po 8godz.

reklama
Mojadzidzia to wagowo idziemy tak samo:tak: U położnej też miałam 52kilo:-) Mój mąz twierdzi, że mam juz duuuuuuży brzuchol:-)
Pytałam wcześniej ale pewnie nie zauważyłaś:baffled: kiedy masz kolejne USG??

hej
Witam z wieczora. Wlasnie leci jeden z moich ukochanych filmow ,, Family man,,.
Kasia8118- nie musisz mnie 2 razy namawiac:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Bedziemy tak kolo 18:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Kasiaj- ty powinnas te wszystkie pomysly kuby zapisywac i za 20-30 lat go kasowac:tak:. Mi tez by sie niezla emeryturka uzbierala:-D:-D:-D
Bozenam, 4muchy- moj artur dzisiaj mowil ze potrzebuja do tego nexta z 60osob wiec raczej ta prace bedziecie mialy, moze tylko przekladaja :confused::baffled:
mojadzidzia, Sylwiam- ale wam super ze tak idziecie leb w leb i poplotkowac mozecie- pamietam ze mi tego brakowalo miec kogos na miejscu na pogaduchy;-):tak:

A ja jutro jade do miasta i licze na wyprzedaze:tak::-p

Hej witam śpiochy:-).My już z małym po śniadaniu teraz tylko czekamy na to żeby tata wstał i ruszamy na miasto w poszukiwaniu łóżka dla małego.I ogólnie zobaczymy co słychac na mieście :tak:.Ampa3 czekamy na was o 18.Jak jeszcze któraś lubi makowiec domowej roboty to też serdecznie zapraszam:tak:;-).Miłego dnia dziewczynki:-).

Witajcie laseczki, ale sobie dzisiaj pospałam;-)w nocy sobie obejrzałam dwa filmy i trzeba było odespasć;-)
ja też zaraz zmykam do miasta po mundurek szkolny dla Damiana:tak:
ampar3 wysprzedaże są najfajniejsze w tym drugim centrum,:tak: nie bardzo wiem jak to wytłumaczyć gdzie to jest, ale jest to za główną rozdzielnią poczty przy dworcu kolejowym.:tak:
kupiłysmy tam z córką parę fajnych ciuszków i buty sportowe oryginalne po bardzo śmiesznych cenech:-)

Dziewczyny mam pytanie, czy któraś się orientuje, czy wszystkie agencje powinny wyliczać urlopy w ten sam sposób, pytam bo wszyskie agencje, w których pracował mój mąz wypłaciły my urlopy od przepracowanej każdej godziny, tylko jedna mu powiedziała, że oni mają swoje zasady naliczania urlopu:crazy: ale jak sobie policzyliśmy to w/g zasad tej agencji mamy sporo kasy w plecy:-(

Ostatnia edycja:
reklama
MarzenaM są pewne agencje które do każej godziny dodają taki dodatek, że potem urlopu nie ma już wcale:baffled:
Spotkałam się z takim czymś w Heads Recruitment:baffled:

Do góry