reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny:-):-):-)
JASMINA-Ja z Toba wypije kawe:-)lwasnie tez sobie zrobilam:tak::tak:Dawid spi i chwila czasu jest:-)
KASIA.J-Oj broi Ci Kuba oj broi:-D:-D:-DAle wiesz co ,wczoraj Dawid mi schowal telefon do video:angry::angry: jak znalazlam to powiedzialam ,to dobre ze do video a nie do pralki,bo wczoraj tez pranie robilam:-D:-D
MOJADZIDZIA-oj JA wiem ze sie martwisz,ja tez pierwsz ciaze poronilam,z druga tez mialam problemy(jeszcze wtedy w Polsce bylam ).Trzeba byc dobrej mysli,zreszta mowia ze najbardziej zagrozony jest 1 trymestr,a Ty go chyba juz skonczylas,nie???bedzie ok:tak::tak::tak:
Monika-Kasia.j-MA racje,ja tez bym najpirw zaczela od szkoly,zeby potem nie zalowac i nie zmieniac.Ja teraz proboje Kubie zmienic szkole i nie jest to latwe,jak bym sie gdzies przeprowadzila to ok,ale tak to musze czekac:-:)-:)-(

reklama
Dziendobry

A ja sie dzis troche wyspalam. Mlody przespal prawie cala noc w lozeczku. :szok: Nad ranem wzielam go jak sie obudzil na przytulanko i jeszcze sobie dospalismy razem :-)
Telefon zadzialal. Niesamowite. Moj maz to ma szczescie. Teraz chlopaki pojechali zalatwiac z autkiem z sprawy, mlody spi, a ja domkiem sie zajme w koncu :crazy:

Cos ostatnio Nefretete sie nie odzywa. Czyzby sie juz przeprowadzala?

Doris - Maciek tez zaczyna broic, szybko sie uczy od Kubusia :-( Dorwal sie do granatowego pisaczka i wysmarowal siebie, krzeslo i podloge. Dobrze, ze te pisaczki latwo sie zmywaja.
To juz od razu zapisz Dawidka do szkoly. Ja Kube zapisalam jak mial roczek do tej w Baildon, gdzie teraz chodzi. Przy najblizszej okazji tez pewnie zapiszemy juz Macka.

Jasmina - to wspolczuje takiego samotnego siedzenia w domu, i zdrowka Wam zycze

sylwia m no to pewnie nawet sie nie miniemy w przejsciu w BRI ja mam na 8 rano,wogole to juz zaczelam notowac daty tych wszystkich wizyt bo pogubic sie mozna :tak:mi dochodza jeszcze wizyty zwiazane z podwyzszona prolaktyna
A no wlasnie,moja znajoma powiedziala ze prawdopodobnie nie bede mogla przez to karmic piersia,troche mnie to zmartwilo,dopiero w marcu mam wizyte u endokrynologa :-( do tego czasu postaram sie o tym nie myslec
Dopiero jak przyznalam sie moim kolezankom ze poronilam pierwsza ciaze to dowiedzialam sie ze 3z nich tez przez to przeszly.Nie jest to pocieszajace ale one maja juz dzieciaczki wiec ja sobie mysle ze tym razem to musi byc wszystko ok.:happy2:

my juz po zakupach:-) mundurek do szkoły kupiony:tak:

sylwia no heads tak właśnie kiedyś robił, teraz sami bez proszenia wypłacili nam urlopy przy dwóch ostatnich wypłatach, Mój kolega nawet za 12 godzin pracy dostał urlopowe i mój mąż tak we wszyskich agencjach dostał urlopowe oprócz jednej,:no: oni sie tłumaczą, że u nich jest inny wymiar urlopowy i chodzi mi o to czy to na pewno jest zgodne z prawem, nie mogę znaleść nigdzie takiego przepisu:no:

MarzenaM ja nie wiem niestety czy to zgodne z prawem:baffled: Ale możecie pójsc do Citizen Advice Bereau tam za darmo takich porad udzielają:tak:

Mojadzidzia na tej stronie jak wpiszesz datę OM to wyliczy Ci kiedy drugi trymestr się zaczyna Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko

Kasia.j ja też ostatnio wymiękam przy moim dziecku:szok: Nie wiem skąd się tego nauczył ale normalnie odstawia takie histerie że szok:szok::szok: I to zupełnie bez powodu. Staram się nie reagowac ale czasami aż głowa pęka:wściekła/y:

Doris idziesz ze mną w poniedziałek dom z Homehuntera oglądac??? Na st marys crescent?? o 11:-)

Sylwia - do kupienia? czy wynajecia? Chetnie bym z Toba poszla, ale o 12 swoj bede ogladac ;-)A moj Maciek tez histerie odwala, jak tylko cos nie jest po jego mysli od razu rzut na ziemie na plecy i wrzask :szok: A jak mu czego zabronie, przyjmuje pozycje "padl pies", czyli lezy na brzuszku na ziemi i placze ale tak zalosnie.

Zaraz przede mna usypianie mlodego. Ciekawe jak mi dzis pojdzie i ile zajmie zanim zasnie w lozeczku :confused:
A jutro Kubus idzie na urodziny do kolezanki z klasy na farme.

Kasia.j to taki coucilowski ale u nas w wyku. Byłam chyba na 12 miejscu:baffled: i myślałam, że nic z tego ale dostałam list, że robią w poniedziałek dzień otwarty i wtedy jak mi się spooba to składam aplikację. Jakoś specjalnie sie nie nastawiam że się uda ale co mi szkodzi sprawdzic jak to rzut beretem jest:-D:-D

Powodzenia w usypianiu:-) Pewnie nie będzie łatwo ale warto:tak: ja najbardziej to jestem szczęśliwa z tego że Marcel sam zasypia. Może broic cały dzień ale wieczorem dobranoc, słodkich snów i ja mam wolneeeeeeee:-D:-D:-D:-D

reklama
KASIA.J-no to super ze Macius spi w lozeczku:tak:pewnie wkoncu sie wyspalas:-):-):-)Mi Dawid tez na ranem sie budzi i biore go do siebie i dalej spi,ostatnio tak spalismy do 8.30:szok::szok::szok:
SYLWIA-tak moge isc z Toba:-)moze tez zloze aplikacje i z przed nosa Ci go zabiore:-D:-D:-p:-p;-);-);-)zarcik oczewiscie;-)
NEFRETETE-WLASNEI a Ty gdzie sie podziewasz??
MARZENA-A Ty juz nie pracujesz???

Do góry