reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hej dziewczynki... jestem, żyje i wszystko jest oki... ostatnio mam mały kocioł w domu. znajomi powoli wprowadzają sie do naszego domku aby przejąć po nas chate:-D było troche przemeblowań,itp itd
Alex juz wymaga większej uwagi, a ja za tym wszystkim nie moge nadązyc:szok: co dopiero mówić o tym żeby wejść na neta:wściekła/y:
bylismy dzisiaj w huddersfield popatrzec co jak i gdzie. spodobalo mi sie to miasto i juz za jakis miesiac bedziemy szukac tam chatki:-)

oki koncze bo malego trzeba kłasc spac
pozdrowionka

reklama
Hej dziewczynki my już po odwiedzinach Amparowj rodziny było miło.Byliśmy dzisiaj w mieście i co do łóżek dla małego to lipa:wściekła/y:.Chyba jutro zamówimy na ebay.Ok.uciekam na film;-).A po filmie mam akcje więc już mnie tu dzisiaj nie będzie:-D.

Hej
Kasia8118- dzieki za winko i makowiec. Widze ze twoj jednak cie dzisiaj dopadl:-D:-D:-D:-p
Sylwiam- ja trzymam kciuki za domek. Jaki wybieralas? 2 sypialnie czy 3? A ten wasz kuzyn jeszcze u ciebie pomieszkuje?
kasiaj- gratulacje za wytrwalosc:tak: ja chyba nigdy nie dam rady byc twardzielka:no:
marzenaM- o to przy dworcu to chyba o foster squere ci chodzilo, tak? Nie udalo mi sie dzisiaj sprobuje w przyszly weekend:tak: A co do agencji to moj maz mowil ze niektore placa wiecej na godzine i nie placa wtedy za urlop bo jakby jest wliczony w stawke:baffled:
Nefretete- jeszcze troche i przejdziesz do porzadku dziennego nad swoim malym. Mnie to juz nic nie zdziwi:-D:-D:-D Hudersfield- to juz bliziutko:tak:;-)

maz mnie wlasnie wybudzil po usypianiu malego i jestem wybita z rytmu. Ide dospac............... do rana:-D:-D

teraz to juz wogole sie pogubilam z tym tygodniem ciazy bo wyszlo na to ze jeszcze mi sie nie skonczyl pierwszy trymestr,a na usg ktore mialam 18.12 powiedzieli ze to 11ty tc.:szok: komu wierzyc?

Mojadzidzia pierwszy trymestr trwa chyba z 13,5 tygodnia:-)

Ampar trzymaj, może się przydadzą:-p ja nawet nie pamiętam ile sypialni tam było:zawstydzona/y: i nie wiem czy się zdecyduję jakby co. Narazie to z ciekawości tam idziemy oblukac:tak:

Moje dziecko dzisiaj zdobyło nową umiejętnosc:sorry2: wspiął się po kanapie na okno:szok: Jak stał na parapecie to nogi podnosił jakby chciał jeszcze wyżej wejsc:baffled: Człowiek mucha, niedługo na suficie go znajdę:-D:-D:rofl2:

kasia.j ciemno granatowe spodnie, bordowe bluzy i niebieskie koszulki.
doris pracowałam do końca roku, z resztą razem z BożenąM , na razie za specjalnie o pracę się nie starałam, bo nie za bardzo miałam co zrobić z Damianem, ale chyba zacznę coś teraz już szukać.:tak:
ampar tak, chodziło mi o foster squere :tak:
a co do tej agencji, to nie płaciła więcej na godzine, tylko poprostu nie zapłacili za połowę urlopu tłumacząc się, że u nich za miesiąc pracy jest jeden dzień urlopu a nie dwa i ciekawi mnie czy faktycznie mogą naliczać urlop w/g swoich ustalonych praw?/ juz nie chodzi mi o tą kasę tylko o to czy jest to zgodne z prawem:baffled:

MarzenaM oczywiscie,ze jest to niezgodne z prawem Tak samo jak i w polsce tak i tutaj istnieje prawo pracy,ktore reguluje wszystko nie masz nikogo w zwiazkach zawodowych??

reklama
Czesc

My juz po urodzinach. Kubus sie wyszalal i nawet sam zostal. :-) Za to ja mam znow jakis nieziemski bol glowy :-(

Ampar - pewnego dnia tez bedziesz miala dosc usypiania Szymka i przy okazji siebie i staniesz sie twardzielka.

mojadzidzia - najlepiej liczyc od ostatniego okresu i tego sie trzymac

Do góry