Monika - no ja bym na Waszym miejscu szukala w takich dzielnicach, gdzie sa dobre szkoly, ktore sa dobre to mozna sprawdzac na tej stronce co podala chyba Doris, tam sa takie raporty z kontroli i im wiecej 1 i 2 tym lepsza szkola, najlepsza jest w Brighouse, katolicka, ale tam sie trzeba duuuuuuzo wczesniej zapisac, no i rozumiem, ze plany sie pozmienialy i zastajecie, a jak z porodem? tu czy w Polsce?
tak nie piszesz nic o Kubusiu, a jak on przezyl ta Twoja chorobe?
Acha i ja Ci moge polecic BD17 :-) fajna szkola, sprawdzona :-) okolica "bialutka", a jak sa kolorowi, to raczej dobrze sytuowani
Doris - moze ten ktos wyjechal i zapomnial wyslac, czasem sie zdarza (moj maz tak raz zrobil
), a duzo dalas za ten kombinezon? a tensprzedawca ma jakies recenzje? dobre, zle?
Sylwia - jeszcze Ci brzucho urosnie ;-) pewnego ranka sie obudzisz i bedziesz miala wielka pilke przed soba :-)
Ampar - mam to samo, piore i piore i konca nie widac
BozenaM, 4 muchy - napewno w koncu zaczniecie, troche po nowym roku trzeba odczekac zanim na nowo rozkreci sie ta maszyna
A u nas dzien minal normalnie, ale tylko do wieczora. Kubus napsocil troszeczke. Wrzucil do pralki nowy tatusia telefon, a ja nie zauwazylam i wlaczylam pralke. Sie wypral. Teraz sie suszy. Ciekawe czy zadziala
I postanowilam uczyc Macka w koncu spac w lozeczku. Po godzinie wrzasku zasnal.
A w poniedzialek idziemy ogladac kolejny domek.