reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

4muchy - jeszcze gorsze zmainy niz ja mialam mieć.
1-wszy tydzien od 6-14 od pon -pt a od soboty do srody róznie od 15 -22 a niedziel i soboty od 6 - 16.30:no::wściekła/y:
A wogóle mnie wkurzyli:angry:w pon ide szukac cos nowego nie bede czekała az racza nas wziasc do pracy
:/:angry::no::wściekła/y:

reklama
hej dziewczynki;jezeli SZUKACIE PRACY to podam numer telefonu,nie wiem czy slyszalyscie o piekarni speedibake na bd4,praktycznie juz koncowka 4ki Zmiany sa po 12godz od 6-18 albo od 18-6 mozna pracowac tylko na noc, tylko na dzien albo 2tyg.noc i 2tyg.dzien niby od pon-pt ale tak naprawde nie ma pracy kazdego dnia.Nie ma problemu zeby sobie wziac dzien wolnu czy urlop,agencja miesci sie przy piekarni pracuja tam dwie polki wiec nie ma problemu jak slabo mowicie po angielsku Jakbyscie mialy wiecej pytan to piszcie
07766911085

Monika - no ja bym na Waszym miejscu szukala w takich dzielnicach, gdzie sa dobre szkoly, ktore sa dobre to mozna sprawdzac na tej stronce co podala chyba Doris, tam sa takie raporty z kontroli i im wiecej 1 i 2 tym lepsza szkola, najlepsza jest w Brighouse, katolicka, ale tam sie trzeba duuuuuuzo wczesniej zapisac, no i rozumiem, ze plany sie pozmienialy i zastajecie, a jak z porodem? tu czy w Polsce?
tak nie piszesz nic o Kubusiu, a jak on przezyl ta Twoja chorobe?
Acha i ja Ci moge polecic BD17 :-) fajna szkola, sprawdzona :-) okolica "bialutka", a jak sa kolorowi, to raczej dobrze sytuowani

Doris - moze ten ktos wyjechal i zapomnial wyslac, czasem sie zdarza (moj maz tak raz zrobil :crazy:), a duzo dalas za ten kombinezon? a tensprzedawca ma jakies recenzje? dobre, zle?

Sylwia - jeszcze Ci brzucho urosnie ;-) pewnego ranka sie obudzisz i bedziesz miala wielka pilke przed soba :-)

Ampar - mam to samo, piore i piore i konca nie widac :wściekła/y:

BozenaM, 4 muchy - napewno w koncu zaczniecie, troche po nowym roku trzeba odczekac zanim na nowo rozkreci sie ta maszyna

A u nas dzien minal normalnie, ale tylko do wieczora. Kubus napsocil troszeczke. Wrzucil do pralki nowy tatusia telefon, a ja nie zauwazylam i wlaczylam pralke. Sie wypral. Teraz sie suszy. Ciekawe czy zadziala :confused:
I postanowilam uczyc Macka w koncu spac w lozeczku. Po godzinie wrzasku zasnal.
A w poniedzialek idziemy ogladac kolejny domek.

doris78 milo ze pytasz :-) chyba na razie wszystko ok,dalej mam dziwne obawy i nie moge sie doczekac kolejnego usg a to jeszcze ponad miesiac:baffled: dopiero jak zobacze bijace serduszko mojej dzidzi to sie uspokoje (ale tylko na kilka dni,tak bylo po tym usg) panikuje strasznie ale to dlatego ze tak bardzo chce poczuc smak macierzynstwa,pierwsza ciaza poroniona no i wiem jak bardzo to boli :hmm::hmm:

Kasia.j z wieczora zawsze mi wyskoczy taka piłeczka, że każdy by się zorientował:-D:-D

Mojadzidzia a Tobie już Brzuszek wyskoczył?? Kiedy masz to USG??

mojadzidzia - a tam pracuje ktos z twoich znajomych? troche te zmiany nieciekawe wogole bym Marcela nie widziala? ale w osatecznosci jak nic sie nie znajdzie to kto wie...wrazie czego zadzwonie? a do kogo ten nr?:-)
4muchy - ja nie maialm wyboru:wściekła/y:dali mi takie zmiany albo wogóle:/:-)

Ale pociesza mnie to, że Marcelek ma miejsce w przedszkolu i 23 idzie pierwszy dzien:D:-)

brzuszek juz sie pojawil i to calkiem niemaly i nie moge sie doczekac kiedy bedzie wielki jak pilka plazowa :-):-):-):-):-):-):-)
przed ciaza wazylam 49-50 a teraz juz 52 troche winy jest w tym ze przestalam palic no i glod nikotynowy musialam zaspkoic w inny sposob,wiec polowa mojego brzucha to pewnie z tego sie wziela :-D

reklama
ale jak piszecie o tych brzuszkach to Wam zazdroszcze:-Dbo mi rosnie ale nie z powodu baby:zawstydzona/y:chyba jednak zaplanuje przynajmniej bedze szczesliwa ze rosneeeeee:-):-)

Do góry