Monika1213 - ja płace 500/miesiecznie i u mnaie akurat nie mozna bo mój dom jest zaledwie roczny ale sasedzi maja i te domki wczesnie juz ponoc mozna miec.ALe ja naprawde jestem bardzo zadowolona z miejdca itp blisko ASDA zielono w koło koniki itp
reklama
M
Monika1213
Gość
Monika1213 - Ja mieszkam an BD4 6FL to nowa ulica nie weisz czyz najdziecie a ogólnie domki sa na Bierley to jest naprzeciwko ASDY na BD4.
Niedaleko jest MC Bride, Halmarc i tam an poczatku sa o ile sie nie mysle 2 domki i ja mieszkam w głwbi i tez widizalm 1 pożniej wroci mój mąż to podam ci ULice bo on wie ja niee:-)
Niedaleko jest MC Bride, Halmarc i tam an poczatku sa o ile sie nie mysle 2 domki i ja mieszkam w głwbi i tez widizalm 1 pożniej wroci mój mąż to podam ci ULice bo on wie ja niee:-)
ampar3
Fanka BB :)
Hej
Doris78- ty sie ze mnie nie smiej bo naprawde tak jest ze siedze i podziwiam a jeszcze tapety nie polozone Wreszcie mam prysznic i az milo bylo wczoraj sie wykapac. Reczniki dostalam juz w Polsce od mikolaja a wieczorem sleczalam nad pierdolkami na ebayu glupi ten czlowiek- mala rzecz a cieszy;-)
Roksanna- ja wlasnie tez myslalam o tym wyrywaniu zebow na sile i tak sie smialam jak to napisalas- bo wiesz za 10f to kto wie co moze do glowy przyjsc
Sylwiam- brzuszek to ty juz mialas przed moim wyjazdem wiec teraz to na pewno grubsza sprawa- no tym bardziej ze juz az kilo
Monika1213- cos wiem na temat tej diety bo mi kiedys artura nastraszyli cukrzyca i musialam mu diete zrobic a ja sie meczylam razem z nim. Ale pare fajnych przepisow sie znajdzie jak dobrze poszukasz tylko te regularne posilki - pamietam ze bardzo pracochlonne to bylo
Kasia8118- a moze jak bedziecie jutro w miescie to mielibyscie ochote na chinczyka tak o 13.30 podskoczyc? Obiadu nie trzeba by robic?
Moze ktos jeszcze chetny pojsc jutro na bufecik?
Nawet sprzatac mi sie nie chce bo wiem ze przyjda jeszcze w przyszlym tygodniu, z prania sie nie wygrzebie chyba nigdy bo mi wode wylaczali a ja z Polski 3 torby brudow przywiozlam Ciezki ten los kur domowych
Doris78- ty sie ze mnie nie smiej bo naprawde tak jest ze siedze i podziwiam a jeszcze tapety nie polozone Wreszcie mam prysznic i az milo bylo wczoraj sie wykapac. Reczniki dostalam juz w Polsce od mikolaja a wieczorem sleczalam nad pierdolkami na ebayu glupi ten czlowiek- mala rzecz a cieszy;-)
Roksanna- ja wlasnie tez myslalam o tym wyrywaniu zebow na sile i tak sie smialam jak to napisalas- bo wiesz za 10f to kto wie co moze do glowy przyjsc
Sylwiam- brzuszek to ty juz mialas przed moim wyjazdem wiec teraz to na pewno grubsza sprawa- no tym bardziej ze juz az kilo
Monika1213- cos wiem na temat tej diety bo mi kiedys artura nastraszyli cukrzyca i musialam mu diete zrobic a ja sie meczylam razem z nim. Ale pare fajnych przepisow sie znajdzie jak dobrze poszukasz tylko te regularne posilki - pamietam ze bardzo pracochlonne to bylo
Kasia8118- a moze jak bedziecie jutro w miescie to mielibyscie ochote na chinczyka tak o 13.30 podskoczyc? Obiadu nie trzeba by robic?
Moze ktos jeszcze chetny pojsc jutro na bufecik?
Nawet sprzatac mi sie nie chce bo wiem ze przyjda jeszcze w przyszlym tygodniu, z prania sie nie wygrzebie chyba nigdy bo mi wode wylaczali a ja z Polski 3 torby brudow przywiozlam Ciezki ten los kur domowych
ja włąsnie znowu zrozpaczona mialam zaczac prace w pon w Nexcie i znowu lipa odwolali i nie wiadomo kiedy bedzie:/
Normalnie popadam w jkas depresje:
Nie słysząłyscie o ajkies pracy? bo własnie obdzwonialm wszystkie Agencje i lipaaaaaaa
Normalnie popadam w jkas depresje:
Nie słysząłyscie o ajkies pracy? bo własnie obdzwonialm wszystkie Agencje i lipaaaaaaa
kasia8118
No to i ja się dzisiaj przywitam bo widzę że Doris i Sylwia się stęskniły za moim marudzeniem:-).Nic u nas ciekawego nie słychac jakoś czasu mi ostatnio brakuje na siedzenie przy komputerze.Mały wiecznie tylko mnie woła i chce żebym była blisko niego:-(.I tak siedzę na sofie w dużym pokoju i patrze na niego jak się bawi.A opona na brzuchu rośnie.Dzisiaj jak ubierałam się na spacer z małym to się zdziwiłam bo ledwo spodnie dopięłam.Muszę wziąsc się za siebie w tym miesiącu.Ampar3 na tego chińczyka to się jutro nie piszę bo muszę w pierwszej kolejności zjesc to co przywiozłam z Polski a troche tego jest.Ale wpadnijcie na kawe o 17 mam twój ulubiony makowiec.
4muchy
BozenaM do mnie jeszcze nie zdzwonili ale pewnie w poniedziałek zadzwonią. A ja już opiekunkę na niedzielę sobie znalazłam
reklama
4muchy
No tak, tylko zmiana od czwartku do niedzieli
Podziel się: