reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Wczoraj poranny spacer o 8.oo udany, dziś też, dziecię dotlenione, gluty łapałam w biegu. Wczoraj wieczór spędzony w mieście obok udany, weekend uważam za udany:tak: zapowiada się zajęty tydzień i wizyty w dalszych miastach, ale dobrze.... Olek kaszle, więc nadal działam, ale przynajmniej powietrza łyknął.
Monik ostatnia wizyta i nie ma opcji, wracasz :tak::-D

reklama
Dzien dobry:-)dziewczyny co sie z Wami dzieje.nikt nie pisze:szok::szok:zapomnialayscie o forum czy co?:confused:Ja niedawno wrocilam z carboot i troche nakupowalam rzeczy:-)ale najbardziej jestem zadowolona z parkingu dla Kubusia,mialam mu kupic na urodziny za 50f taki drewniany :szok:a tu prosze za cale 4 funty udalo mi sie kupic:-Dwiec jestem bardzo zadowolona:-Dide na kawke a potem na spacerek bo znowu zapowiada sie ladnie wiec trzeba korzystac:tak::-)

Czesc dziewczyny ja też się melduję że jestem już po zakupach.Byliśmy dzisiaj na tym targowisku w Leeds.bardzo mi się tam podobało.Zakupy zrobiliśmy małe,ale myślę że jeszcze tam pojedziemy.Jeżeli chodzi o wózki to jestem w szoku bo bardzo są tanie.Jeden mam już upatrzony :tak:.Teraz zjemy obiadek i dalej ruszamy;-).

Jeśli praca Kamyka by tego wymagała to tak Doris :tak:Generalnie na razie nie wiemy czy w Leeds nadal czy dalej, ale jeśli tak, to bankowo....

Piękna pogoda, więc chyba farma... nie wiem czy go nie przepocę cholera, ale się zobaczy. A u mnie Doris i tak jest co zwiedzać kierując się dalej :-)

czesc dziewczyny

Sylwia- widze ze z Marcelkiem ciagle to samo:-( Biedaczek
Kasia8118- bylas na tym sajdenmarkecie? Bo ja bylam i ogolnie to same pierdolki kupilam.
A ty wozek kupilas?

Szymek zasnol mi przed 3 , ma pierwsza drzemkie, chyba sie przestawil na jedna drzemkie:tak::-). My korzystamy ze slonecznej pogody wiec nie mam czasu dla was. SORKI

reklama
Hej
Ja dzisiaj po powrocie z Leeds mialam ciezki dzien w szpitalu w Bradford. Pojechalam z szymciem bo dostal wysypki na calym ciele i nie wiedzielismy co jest po tych wymiotach przedwczoraj. Mysleli ze to alergia dali jakies przeciwcos ale nie zeszlo i stwierdzili ze wirusowe przeziebienie bo gardlo bardzo zaczerwienione kaszle i katarzy:-:)no:

Z gieldy jestem bardzo zadowolona bo dokonalismy super zakupu- listwy podlogowe 1f za sztuke a w sklepie sa za 5.49 wiec jestem 80f do przodu. Juuuuuuuuuuuupi:-):tak:

Niunka- co za pierdulki nabylas?:-p
Kasia8118- a mi kwiatek rozkwita:-D;-) Gdzie byliscie, w ktorym parku?
Kasiaj- zazdraszczam Blackpool w taka pogode. Na pewno bylo cudownie:tak:
Sylwia.m- jak tam Marcel? Ja dzis bylam nieugieta w szpitalu. Jutro jeszcze ide z ta wysypka tu u mnie do lekarza:crazy:
Doris78- ja tu widze ze ty tez jestes jakies 46f do przodu dzisiaj:-D
Brydka- gdzie tak pozno sie wloczycie? Widzialam z okna:-p:laugh2:;-)

Ale sie rozpisalam. A tu pusto faktycznie. A ja mam od jutra tesciow. Tzn spia w Wetherby u Artura siostry u nas dopiero od soboty no ale juz we wtorek jade z wnusiem.
To pa

Do góry