reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Wczoraj poranny spacer o 8.oo udany, dziś też, dziecię dotlenione, gluty łapałam w biegu. Wczoraj wieczór spędzony w mieście obok udany, weekend uważam za udany:tak: zapowiada się zajęty tydzień i wizyty w dalszych miastach, ale dobrze.... Olek kaszle, więc nadal działam, ale przynajmniej powietrza łyknął.
Monik ostatnia wizyta i nie ma opcji, wracasz :tak::-D

reklama
Dzien dobry:-)dziewczyny co sie z Wami dzieje.nikt nie pisze:szok::szok:zapomnialayscie o forum czy co?:confused:Ja niedawno wrocilam z carboot i troche nakupowalam rzeczy:-)ale najbardziej jestem zadowolona z parkingu dla Kubusia,mialam mu kupic na urodziny za 50f taki drewniany :szok:a tu prosze za cale 4 funty udalo mi sie kupic:-Dwiec jestem bardzo zadowolona:-Dide na kawke a potem na spacerek bo znowu zapowiada sie ladnie wiec trzeba korzystac:tak::-)

Czesc dziewczyny ja też się melduję że jestem już po zakupach.Byliśmy dzisiaj na tym targowisku w Leeds.bardzo mi się tam podobało.Zakupy zrobiliśmy małe,ale myślę że jeszcze tam pojedziemy.Jeżeli chodzi o wózki to jestem w szoku bo bardzo są tanie.Jeden mam już upatrzony :tak:.Teraz zjemy obiadek i dalej ruszamy;-).

Jeśli praca Kamyka by tego wymagała to tak Doris :tak:Generalnie na razie nie wiemy czy w Leeds nadal czy dalej, ale jeśli tak, to bankowo....

Piękna pogoda, więc chyba farma... nie wiem czy go nie przepocę cholera, ale się zobaczy. A u mnie Doris i tak jest co zwiedzać kierując się dalej :-)

czesc dziewczyny

Sylwia- widze ze z Marcelkiem ciagle to samo:-( Biedaczek
Kasia8118- bylas na tym sajdenmarkecie? Bo ja bylam i ogolnie to same pierdolki kupilam.
A ty wozek kupilas?

Szymek zasnol mi przed 3 , ma pierwsza drzemkie, chyba sie przestawil na jedna drzemkie:tak::-). My korzystamy ze slonecznej pogody wiec nie mam czasu dla was. SORKI

reklama
Hej
Ja dzisiaj po powrocie z Leeds mialam ciezki dzien w szpitalu w Bradford. Pojechalam z szymciem bo dostal wysypki na calym ciele i nie wiedzielismy co jest po tych wymiotach przedwczoraj. Mysleli ze to alergia dali jakies przeciwcos ale nie zeszlo i stwierdzili ze wirusowe przeziebienie bo gardlo bardzo zaczerwienione kaszle i katarzy:-:)no:

Z gieldy jestem bardzo zadowolona bo dokonalismy super zakupu- listwy podlogowe 1f za sztuke a w sklepie sa za 5.49 wiec jestem 80f do przodu. Juuuuuuuuuuuupi:-):tak:

Niunka- co za pierdulki nabylas?:-p
Kasia8118- a mi kwiatek rozkwita:-D;-) Gdzie byliscie, w ktorym parku?
Kasiaj- zazdraszczam Blackpool w taka pogode. Na pewno bylo cudownie:tak:
Sylwia.m- jak tam Marcel? Ja dzis bylam nieugieta w szpitalu. Jutro jeszcze ide z ta wysypka tu u mnie do lekarza:crazy:
Doris78- ja tu widze ze ty tez jestes jakies 46f do przodu dzisiaj:-D
Brydka- gdzie tak pozno sie wloczycie? Widzialam z okna:-p:laugh2:;-)

Ale sie rozpisalam. A tu pusto faktycznie. A ja mam od jutra tesciow. Tzn spia w Wetherby u Artura siostry u nas dopiero od soboty no ale juz we wtorek jade z wnusiem.
To pa

Do góry