reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Ampar - bylo super, ale wieczorem juz wymieklam. Dobil mnie wszedzie otaczajacy nas smrod frytek i octu. Prawie zwymiotowalam na parkingu :-( A z malym tez mialas nie zaciekawie. Moze to jakas zakazna choroba, skoro ta wysypka?

A dzis bylismy w Buckden. mala wioseczka jakich tu w Yorkshire wiele i stamtad wybralismy sie na kilkugodzinny spacerek po pagorkach, obiadek w lokalnym pubie, mnostwo owieczek i krowek, piekne widoczki, wspinaczki po murkach, skakanie przez potoczki, Kuba zaliczyl krowie kupsko :wściekła/y:Maciek wniebowziety w nosidle, wszystkim sie podobalo, no i pogoda znow dopisala :-)

A Wy sie obkupilyscie :-D

Niunka - to o ktorej Ci teraz Szymek chodzi spac?

reklama
Ampar tylko co ja miałam tam zrobic jak Marcel akurat wtedy był w świetnym humorze i po paracetamolu, który dałam mu w domu temperatura mu spadła.

Ampar nie mam się czym chwalic wylądowałam w Lister Parku.Po tej nie przespanej nocy nie miałam humoru ani siły żeby jechac gdzieś dalej.Może za tydzień gdzieś ruszymy;-).A jak ten sprzęt dla Szymona,działa?Muzyka gra:-D?Dużo zdrówka:tak:.

Kasiaj- ja tez myslalam ze to odra albo ospa. Ospe wykluczyli bo sa podobno inne kropki a odre tez bo jak sie naciska kropke to znika:szok:
Sylwia.m- ja cie rozumiem bo ja dzisiaj zrobilam z mojego umarlaka bo spal. Dali mnie na intensywna a on sie obudzil i zaczal wariowac i przeniesli mnie na oddzial dla dzieci. ;-) Trafilam moze akurat na jakis chetnych do pracy:dry:

W weekend mam zwyczaj zabierać Olka przed 8.oo na poranny spacer na pół godzinki godzinka, a wieczorami staramy się codziennie zrobić duże koło spacerowe, więc wyłazimy.

przykro mi z powodu Szymka strasznie...:-( Olek znów gorączka wieczorem, nie wiem co jest z tą popieprzoną Anglia, nie mogę powiedzieć, że dziecko pzyzwyczajone do Polskiej pogody, bo to tylko chwilka w polsce, już rok tutaj....

kasia.j zazdroszczę blacpool, tyle razy się wybieram i nici.....

Sylwia.M. Jak Marcel ?

Dzien dobry:-)
NIUNKA-moj Dawid tez zaczal cos ostatnio spac raz dziennie:tak:ale zasypisa o 11tej czasami wczesniej:tak:i spi roznie czasto to tylko 1 godzine albo1,5 godziny:wściekła/y:a ja nic nie moge zrobic:no:
A twoj Szymek to o ktorej wstaje ze dopiero o 15tej ma drzemke?wytrzymaly jest

A my wczoraj rodzinnie bylismy w Chinskiej :-)i nasz tata wyszedl glodny:-DDla mnie tez jedzienie takie sobie:-)ale cos tam zjadlam:tak:a potem chlopaki oczewiscie na gokarty sie wybrali:tak:

KASIA8118-n a carboot byly wozki i jeden facet to wogole mial nowe,ale jak dla mnie mialy maly koszyk pod wozkiem:tak:a jeden facet mial ten nasz wozek i sie zastanawialm moze wziasc:-D
Lece z Kuba do szkoly a potem na spacerek.pa

Dzień dobry:-).Doris 78 ja w Leeds na tym targu widziałam taki jak nasze wózek tylko w kratkę nie zupełnie nowy ,ale prawie za 15f i mój mnie namawiał żeby go kupic,ale się nie zgodziłam.A te nowe to fajne i po ile?

Czesc i czołem:-):-):-)

U nas chyba choróbsko odpuszcza bo w nocy nie było gorączki i dzięki temu Marcel spał od 19 do 9 rano:szok::szok::szok: Śniadania zjadł mało ale zawsze coś, teraz wcina sobie winogronka:tak: i za pół godziny idziemy do przychodni.
No i ja od razu szczęśliwsza:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Ampar i jak Szymon?? Krostki zniknęły???
Brydka a jak Olek się czuje??

Powiedzcie czy Wy wkońcu spotykacie się jutro u Doroty??? Bo ja nie wiem co mam zrobic:baffled: Rafał ma jutro do 14 wolne i nie wiem kogo wybrac, was czy jego:-p

reklama
Sylwia jeżeli chodzi o mnie to mnie nie będzie chyba na żadnym spotkaniu aż do wyjazdu teściowej:no:.Trudno trochę sobie odpoczniecie od mojej osoby:tak:.Dobrze że z Marcelem już lepiej:-).Ale pogoda:baffled:szkoda gadac:crazy:.

Do góry