reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

No wlasnie ja mialam tez pytac ktora chetna na jutrzejsza kawke u mnie?:-)zapraszam:-)
KASIA8118-jak dla mnie mozesz z tesciowa wpasc:-)a te wozki to takie sobie i patrzylam w argosie po tyle samo sa:tak:wiec zadna rewelacja:no:ja chyba wkoncu kupie ten wozek BRITAX czarny:tak:jak na razie jezdzi jeszcze starym,ledwo bo ledwo ,ale jezdzi:-D

reklama
To faktycznie Doris żadna rewelacja jak kosztowały tyle samo co w Argosie:no:.Te w Leeds były w dobrych cenach podobał mi się jeden firmy Cosatto był za 45f bardzo ładny i taniej niż w sklepie.Jeżeli mój się rozpadnie to chyba tam pojadę po wózek.Tak sobie myślę ciekawe czy ten targ w Leeds jest też tylko do pazdziernika:baffled:?Wiecie coś na ten temat:confused:?

Ja bylam na tym targowisku w lutym ,albo jakos tak wiec moze jest caly rok,ale na 100% nie wiem.Ide polozyc malego spac,bo juz zaczyna byc marudny:tak:nie,zadnej gwarancji niestety tam mi nie dal:no:

cześć dziewczynki.\jestem już w Anglii.Wszytsko co dobre szybko się kończy. Patrzać na ilość stron nastukanych przez was raczej nie nadrobie.
Monia gratulacje i spokojnej ciąży...
A teraz dobra wiadomośćl.Na mój kurs tłumacza dostały się tylko 2 osoby i ja jestem jedną z nich :).huraaaaaa
Mam nadzieje,że uda mi się z wami spotkać i że teraz będę już na bieżąco.Na razie walczę z walizkami i końca nie widać...
całuski dla was

CFCGRIL-gratuluje:-):-):-)a moglabys mi podac nr tel do tego konsulatu w Manchester.Bo ja mam jakis numer ale nikt nie odpowiada od tygodnia:wściekła/y:a musze wyrobic paszport Dawidowi:-)

Magda wróciłaś :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Pisz mi czy dostałaś list z mojego cuncilu ????
Gratki laska za kurs :-):-):-)
No a u Nas wymieniają całą łazienkę już za chwilkę, nowa wanna z prysznicem ( w końcu ), nowy zlew i kibelek i podłogi robią, zajebiście, akurat Amparowa wpadła mnie do wacky wyciągnąć i dobrze. Sesyje dzieciakom zrobiłam. Olek mi padł. Tak się cieszę z tej łazienki, nawet podłogi kazali nam wybrać, jakie chcemy :tak::-)

Ja juz tez moge spokojnie zasiasc. Maly spi a rosolek sobie dochodzi:tak:
Sylwia.m- super w sprawie samopoczucia marcelka. Szymon jeszcze na krostki ale bledsze sie wydaja. Nie goraczkuje wiec czekam do srody z lekarzem:-)
Doris78- ja niestety jutro nie przyjde bo musze do tesciow zawitac z wnusiem:dry:
Kasia8118- jak golfik, pasuje?
Cfcgirl- no to sie wybyczylas, co? Wlosy juz odrosly czy zostawiasz krotkie?

Ja dzisiaj wyciagnelam Brydke na pilki z chlopakami ( bardzo fajne za 4.50 za dwoch i w tym jest kawa, sok i ciastka:tak:) bo rano poszlam na play group a tam jakies spiewanie i tance z dziecmi za 4f :crazy:
Gdzie ja i spiewanie a jeszcze po angielsku:rofl2:;-) Musze poszukac w przyszlym tygodniu gdzie sie dokladnie miesci ta play group.
Ide sprawdzic rosol

reklama
A Ja padłam Marta na oko, cyce i co tam jeszcze, czuje się, jakbym sama świrowala w tych kulkach, cienka zawodniczka ze mnie :-(

Magda uporaj się szybko z tymi bagażami, coooooooooo:-p:-p:-p

Do góry