reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

No wlasnie ja mialam tez pytac ktora chetna na jutrzejsza kawke u mnie?:-)zapraszam:-)
KASIA8118-jak dla mnie mozesz z tesciowa wpasc:-)a te wozki to takie sobie i patrzylam w argosie po tyle samo sa:tak:wiec zadna rewelacja:no:ja chyba wkoncu kupie ten wozek BRITAX czarny:tak:jak na razie jezdzi jeszcze starym,ledwo bo ledwo ,ale jezdzi:-D

reklama
To faktycznie Doris żadna rewelacja jak kosztowały tyle samo co w Argosie:no:.Te w Leeds były w dobrych cenach podobał mi się jeden firmy Cosatto był za 45f bardzo ładny i taniej niż w sklepie.Jeżeli mój się rozpadnie to chyba tam pojadę po wózek.Tak sobie myślę ciekawe czy ten targ w Leeds jest też tylko do pazdziernika:baffled:?Wiecie coś na ten temat:confused:?

Ja bylam na tym targowisku w lutym ,albo jakos tak wiec moze jest caly rok,ale na 100% nie wiem.Ide polozyc malego spac,bo juz zaczyna byc marudny:tak:nie,zadnej gwarancji niestety tam mi nie dal:no:

cześć dziewczynki.\jestem już w Anglii.Wszytsko co dobre szybko się kończy. Patrzać na ilość stron nastukanych przez was raczej nie nadrobie.
Monia gratulacje i spokojnej ciąży...
A teraz dobra wiadomośćl.Na mój kurs tłumacza dostały się tylko 2 osoby i ja jestem jedną z nich :).huraaaaaa
Mam nadzieje,że uda mi się z wami spotkać i że teraz będę już na bieżąco.Na razie walczę z walizkami i końca nie widać...
całuski dla was

CFCGRIL-gratuluje:-):-):-)a moglabys mi podac nr tel do tego konsulatu w Manchester.Bo ja mam jakis numer ale nikt nie odpowiada od tygodnia:wściekła/y:a musze wyrobic paszport Dawidowi:-)

Magda wróciłaś :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Pisz mi czy dostałaś list z mojego cuncilu ????
Gratki laska za kurs :-):-):-)
No a u Nas wymieniają całą łazienkę już za chwilkę, nowa wanna z prysznicem ( w końcu ), nowy zlew i kibelek i podłogi robią, zajebiście, akurat Amparowa wpadła mnie do wacky wyciągnąć i dobrze. Sesyje dzieciakom zrobiłam. Olek mi padł. Tak się cieszę z tej łazienki, nawet podłogi kazali nam wybrać, jakie chcemy :tak::-)

Ja juz tez moge spokojnie zasiasc. Maly spi a rosolek sobie dochodzi:tak:
Sylwia.m- super w sprawie samopoczucia marcelka. Szymon jeszcze na krostki ale bledsze sie wydaja. Nie goraczkuje wiec czekam do srody z lekarzem:-)
Doris78- ja niestety jutro nie przyjde bo musze do tesciow zawitac z wnusiem:dry:
Kasia8118- jak golfik, pasuje?
Cfcgirl- no to sie wybyczylas, co? Wlosy juz odrosly czy zostawiasz krotkie?

Ja dzisiaj wyciagnelam Brydke na pilki z chlopakami ( bardzo fajne za 4.50 za dwoch i w tym jest kawa, sok i ciastka:tak:) bo rano poszlam na play group a tam jakies spiewanie i tance z dziecmi za 4f :crazy:
Gdzie ja i spiewanie a jeszcze po angielsku:rofl2:;-) Musze poszukac w przyszlym tygodniu gdzie sie dokladnie miesci ta play group.
Ide sprawdzic rosol

reklama
A Ja padłam Marta na oko, cyce i co tam jeszcze, czuje się, jakbym sama świrowala w tych kulkach, cienka zawodniczka ze mnie :-(

Magda uporaj się szybko z tymi bagażami, coooooooooo:-p:-p:-p

Do góry