M
reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Monika Marcel nadal tak samo:-( Temperaturę miał około południa i wieczorem znów:-( Teraz śpi, mam nadzieję, że nie będzie się co chwila budził bo już kilka razy musiałam do niego latac
Oczywiście oprócz biszkopcika, jogurtu, kawałeczka banana nie zjadł nic konkretnego:-(
W poniedziałek pójdę do przychodni z nim
A Ty jak się czujesz??? Dolegliwości ciążowe masz??
Oczywiście oprócz biszkopcika, jogurtu, kawałeczka banana nie zjadł nic konkretnego:-(
W poniedziałek pójdę do przychodni z nim
A Ty jak się czujesz??? Dolegliwości ciążowe masz??
M
Monika1213
Gość
aż tak tragicznych to nie mam ,i tak inaczej tę ciążę odbieram ,bo z Kubą byłam na lekach i większość czasu przeleżałam więc nie byłam zmęczona ani śpiąca a teraz bywa że z chęcią bym głowę na podusię w ciągu dnia położyła ,ale jestem bardziej nerwowa ,może też dlatego że mam tu wszystko na głowie i muszę radzić sobie sama .ale jeszcze chwilka ,ostatnia wizyta u doktorka i lecimy :-)
a jesli chodzi o mojego Kubę to zawsze polegałam na czopkach przeciwgorączkowych i nurofenie
a jesli chodzi o mojego Kubę to zawsze polegałam na czopkach przeciwgorączkowych i nurofenie
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ja czopki zawsze jak dawałam to po kilku minutach była pielucha pełna i nigdy nie wiedziałam czy coś mu dostało się z tego czopka czy całego oddał więc wolę syrop
M
Monika1213
Gość
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Hej dziewczyny a gdzie wy jestescie!!!!!!!!!!ale tutaj cichutko
Ja Dawidkowi daje czopki i nic sie potem nie dziejeale wiadomo kazde dziecko jest inne i inaczej reaguje
kasia8118-jak tam kawka u AMPAR?NIC nie piszecie
Ja Dawidkowi daje czopki i nic sie potem nie dziejeale wiadomo kazde dziecko jest inne i inaczej reaguje
kasia8118-jak tam kawka u AMPAR?NIC nie piszecie
kasia8118
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja już po kawce u Ampar:-).Było sympatycznie chłopaki się trochę wyszaleli.Dzisiaj miałam trochę zajęty dzień.Rano szkoła pózniej szybko na obiad,zakupy i spotkanie u Ampar.I tak dzionek zleciał.Ale pogoda dzisiaj to normalnie rewelacja:-):-):-).Oby i jutro tak było.
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
No pogoda rewelacjaoby byla jak najdluzej
A jedzie ktoras jutro na carboot?bo ja sie wybieramo ile deszcz nie spadnie
A jedzie ktoras jutro na carboot?bo ja sie wybieramo ile deszcz nie spadnie
ampar3
Fanka BB :)
Ja wlasnie uspilam zboja
Doris78- Kasia byla i sie zmyla tak okolo 20 Bylo bardzo fajnie chociaz na koniec moj malutki juz niewytrzymywal bo mial bardzo ciezka noc. Zarzygal sie w nocy az prawie sie dusil dobrze ze mialam nianke podlaczona.
Sylwia.m- to jakas szajba jest z tym szpitalem Glaby do nie wiem ktorej potegi
Monika1213- spotkalismy dzisiaj twojego slubnego. Pogratulowalismy mu- ja oczywiscie na poczatku nie wiedzialam z kim mam przyjemnosc
Cicho tu rzeczywiscie bylo dzisiaj ale wcale sie nie dziwie- pogoda nas rozpieszcza. Oby do konca..............................................................................pazdziernika;-)
Doris78- Kasia byla i sie zmyla tak okolo 20 Bylo bardzo fajnie chociaz na koniec moj malutki juz niewytrzymywal bo mial bardzo ciezka noc. Zarzygal sie w nocy az prawie sie dusil dobrze ze mialam nianke podlaczona.
Sylwia.m- to jakas szajba jest z tym szpitalem Glaby do nie wiem ktorej potegi
Monika1213- spotkalismy dzisiaj twojego slubnego. Pogratulowalismy mu- ja oczywiscie na poczatku nie wiedzialam z kim mam przyjemnosc
Cicho tu rzeczywiscie bylo dzisiaj ale wcale sie nie dziwie- pogoda nas rozpieszcza. Oby do konca..............................................................................pazdziernika;-)
reklama
Dobry wieczor
No pogoda rewelacyjna. Pojechalismy sobie do Blackpool dzis na plaze :-) Super dzien, oby takich wiecej. Od razu lepsze nastroje.
Sylwia - czytam, ze Marcelkowi nic nie przechodzi, smutne wiesci :-(
Doris - ja bym sie chciala wybrac, ale marna szansa, ze sie wyrobie, musze jutro z rana dzieci pokapac :-(
Monika - calkowicie Cie rozumiem z tym zmeczeniem, ile razy to chcialam sie przespac w ciagu dnia, a tu trzeba bylo Kubusia pilnowac, bawic sie z nim, albo isc na spacer, czekalam z wytesknieniem na meza, az wroci z pracy, przydaloby Ci sie poslac Kubusia na jakies krotkie zajecia, myslalas o takich? sa playgrupy, gdzie zostawia sie dzieci same na 2 godzinki i one sie tam bawia
I od razu mowie dobranoc, bo to juz pozno sie zrobilo.
No pogoda rewelacyjna. Pojechalismy sobie do Blackpool dzis na plaze :-) Super dzien, oby takich wiecej. Od razu lepsze nastroje.
Sylwia - czytam, ze Marcelkowi nic nie przechodzi, smutne wiesci :-(
Doris - ja bym sie chciala wybrac, ale marna szansa, ze sie wyrobie, musze jutro z rana dzieci pokapac :-(
Monika - calkowicie Cie rozumiem z tym zmeczeniem, ile razy to chcialam sie przespac w ciagu dnia, a tu trzeba bylo Kubusia pilnowac, bawic sie z nim, albo isc na spacer, czekalam z wytesknieniem na meza, az wroci z pracy, przydaloby Ci sie poslac Kubusia na jakies krotkie zajecia, myslalas o takich? sa playgrupy, gdzie zostawia sie dzieci same na 2 godzinki i one sie tam bawia
I od razu mowie dobranoc, bo to juz pozno sie zrobilo.
Podziel się: