reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Monika Marcel nadal tak samo:-( Temperaturę miał około południa i wieczorem znów:-( Teraz śpi, mam nadzieję, że nie będzie się co chwila budził bo już kilka razy musiałam do niego latac:sorry2:
Oczywiście oprócz biszkopcika, jogurtu, kawałeczka banana nie zjadł nic konkretnego:-(
W poniedziałek pójdę do przychodni z nim

A Ty jak się czujesz??? Dolegliwości ciążowe masz??

aż tak tragicznych to nie mam ,i tak inaczej tę ciążę odbieram ,bo z Kubą byłam na lekach i większość czasu przeleżałam więc nie byłam zmęczona ani śpiąca a teraz bywa że z chęcią bym głowę na podusię w ciągu dnia położyła ,ale jestem bardziej nerwowa :wściekła/y:,może też dlatego że mam tu wszystko na głowie i muszę radzić sobie sama .ale jeszcze chwilka ,ostatnia wizyta u doktorka i lecimy :tak::-)
a jesli chodzi o mojego Kubę to zawsze polegałam na czopkach przeciwgorączkowych i nurofenie

Ja czopki zawsze jak dawałam to po kilku minutach była pielucha pełna i nigdy nie wiedziałam czy coś mu dostało się z tego czopka czy całego oddał więc wolę syrop

Hej dziewczyny a gdzie wy jestescie!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:ale tutaj cichutko:tak:
Ja Dawidkowi daje czopki i nic sie potem nie dzieje:no:ale wiadomo kazde dziecko jest inne i inaczej reaguje:tak:
kasia8118-jak tam kawka u AMPAR?NIC nie piszecie:no:

Hej dziewczyny ja już po kawce u Ampar:-).Było sympatycznie chłopaki się trochę wyszaleli:tak:.Dzisiaj miałam trochę zajęty dzień.Rano szkoła pózniej szybko na obiad,zakupy i spotkanie u Ampar.I tak dzionek zleciał.Ale pogoda dzisiaj to normalnie rewelacja:-):-):-).Oby i jutro tak było:tak:.

Ja wlasnie uspilam zboja
Doris78- Kasia byla i sie zmyla tak okolo 20:-D Bylo bardzo fajnie chociaz na koniec moj malutki juz niewytrzymywal bo mial bardzo ciezka noc. Zarzygal sie w nocy az prawie sie dusil dobrze ze mialam nianke podlaczona.

Sylwia.m- to jakas szajba jest z tym szpitalem:no: Glaby do nie wiem ktorej potegi:no:
Monika1213- spotkalismy dzisiaj twojego slubnego. Pogratulowalismy mu- ja oczywiscie na poczatku nie wiedzialam z kim mam przyjemnosc:zawstydzona/y:

Cicho tu rzeczywiscie bylo dzisiaj ale wcale sie nie dziwie- pogoda nas rozpieszcza. Oby do konca..............................................................................pazdziernika;-)

reklama
Dobry wieczor :-D

No pogoda rewelacyjna. Pojechalismy sobie do Blackpool dzis na plaze :-) Super dzien, oby takich wiecej. Od razu lepsze nastroje.

Sylwia - czytam, ze Marcelkowi nic nie przechodzi, smutne wiesci :-(

Doris - ja bym sie chciala wybrac, ale marna szansa, ze sie wyrobie, musze jutro z rana dzieci pokapac :-(

Monika - calkowicie Cie rozumiem z tym zmeczeniem, ile razy to chcialam sie przespac w ciagu dnia, a tu trzeba bylo Kubusia pilnowac, bawic sie z nim, albo isc na spacer, czekalam z wytesknieniem na meza, az wroci z pracy, przydaloby Ci sie poslac Kubusia na jakies krotkie zajecia, myslalas o takich? sa playgrupy, gdzie zostawia sie dzieci same na 2 godzinki i one sie tam bawia

I od razu mowie dobranoc, bo to juz pozno sie zrobilo.

Do góry