reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
mialam wziasc sie za malowanie... ale jakos sie zebrac nie moge. jak kochany wroci to bedzie musial lozeczko rozkrecic- sruby tak poskrecane, ze szok, a narzedzia w robocie....
sylwia.m to podobnie jak ja (po za dniem dzisiejszym-len). w sobote nawet na dyskoteke potanczyc poszlismy :-D

Oj, jak was dużo :-D
Ja zaraz mykam z Olkowym jak mi wyschnie. Miał pierwszą lekcję pływania, we wannie. Świetnie mu poszło, bo tylko z litr poszedł za wannę...
No i oczywiście nurkowanie ma wyuczone, od niemowlaka, więc teraz trze oczka, jak po basenie

Czesc
Ja juz spowrotem, imprezka byla udana. moj maz padl o 12 a ja siedzialam do 4:szok:
Niunka- bardzo fajne zdjecia. A to twoja tesciowa ta w krotkich blond?
Brydka - jak tam sprawy?
Nefretete- dyskoteka?Wooooooooooooooooooooow:szok:
Asiunia- super ze zadowolona jestes z pracy.
Moje chlopaki spia a ja jakos probuje zebrac sie do porzadkow ale ciezko mi idzie:zawstydzona/y:
Powoli znajduja sie szymonka zabawki ale sa w takim staniie ze plakac sie chce:-(
Kasia8118- widze ze mozemy sie przeganiac z pomyslami. Ja ostatnio nalalam sobie wody do wanny, patrze a moj skarbek wcisnal mi pol tubki zelu do wlosow:tak::-D

Kasia ciąża posuwa się do przodu;-) Chyba nie tyję, bo po ciuchach jeszcze nie czuję a nie mam wagi w domu. A chudnąc też nie, bo nie wymiotuję:-D:laugh2: Nie mam wogóle mdłości ani nic w tym stylu:-D:laugh2: A tak pozatym to czekam na list od położnej i oglądam w sklepach sukieneczki;-):-D:-p

reklama
Do góry