reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czesc Kasiek. Fajnie, ze wrocilas :-) Jak przygotowania do imprezki Michalka?

Ja tez tesknie bardzo. Pod koniec wrzesnia rodzinka meza ma zjad w gorach, beda cioteczki, kuzyni, dzieciaki, mnostwo ludzi. Zabawa po pachy, ognisko, impreza przebierana - co roku inny temat, wspolne wedrowki. W tym roku nie jedziemy, bo Kuba do szkoly, a na weekend to jednak za daleka wyprawa :-(
Duzo rzeczy nas tu omija :-(

reklama
hejka
Agus- ja to kupowalam wszytskie ozdoby gotowe w Matalanie.
Kasiu.j- no bedzie ksiedzem ,a le bogatym bo najpierw wyciagnol pieniezek a potem odrazu wziol rozaniec:-D
Kasiu83- witamy . Jak to szybko zlecialo. Nie wiem co ci popowiedziec z tym, bo sama mam niejadka. No troszkie sie poprawilo , ale obiadkow zpraktycznie zero.
A moze to przez zabki.:confused:
Lece bo maly sie budzi

Podły mam dzisiaj humor.Mały wylał mi cifa na wykładzinę i ostro mu się oberwało:wściekła/y:.Szok co on ma za pomysły.Kasiu.j napisz coś więcej o tych dziewczynach z Leeds.Ile płacą za salę?Skąd mają zabawki i ile ich było na spotkaniu?Jak często się spotykają i ile trwa spotkanie?

witam
troszke sie nie odzywalam. jakos czasu mi brakuje ostatnio. w poniedziaek wzieam sie za sprzatanie zeszlo mi sie 2 dni :szok::-D dzis kupilam niebieska farbe do drewna i stwierdziam ze pomaluje dzidzi lozeczko co by w pokoiku kolorowo bylo :-) zaraz zabieram sie za rozkrecanie i pedzel w dlon:-)
przez ta pogode jestem jakas taka przytloczona, ze z lozka to sie zwlekam najwczesniej kolo 12 w poludnie- masakra... juz bym chciala urodzic i tulic malenstwo, a tu cisza... tylko mnie z glowki po wnetrznosciach trzaska ze z kibelka bym najlepiej nie zchodzila. moze macie jakis pomysl jak by tu przyspieszyc? akcje nie pomagaja hahaha:-D

Nefretete mi tez nic nie pomagało. Do ostatniego dnia po schodach z odkurzaczem biegałam, podłogi na kolanach myłam a Marcel urodził się 4 dni po terminie:-)
Życzę Ci dużo cierpliwości bo te ostatnie dni to sie dłuuuuuuużą że hej:crazy::rofl2:

Jak kiedys mieszkalam w Barnsley to przy kaplicy koscielnej byla taka sala gimnastyczna i tam wlasnie organizowali takie spotkania dla mam z dziecmi, zabawki, kawa, herbata itd wszytsko organizowal kosciól:tak:. Bylo jeszcze kilka miejsc gdzie chodzilam z Aga i bylo tak jak piszecie ze przy wejsciu placilo sie 50p i dzieci bawily sie nie tylko same, ale byly tez przedszkolanki, które organizowaly czas np: byly zajecia plastyczne czy muzyczne. W bibliotece raz w tygodniu tez byly spotkania dla dzieci i czytanie ksiazek. Informacje o tym gdzie mozna pójsc z dzieckiem to wogóle dostalam w przychodni. Nie wiem czy kazda przychodnia ma takie informacje ale u mnie jakos tak byli zorganizowani, ze wspolpracowali ze soba:-). Nie wiem moze warto zapytac...

Niunka dzieki za informacje, na pewno tam zajde:tak:

reklama
Kasia8118 - ksiadz im sale za free udostepnia, spotykaja sie raz w tygodniu na 2,5h godzinki, maja do dyspozycji czajnik bezprzewodowy, zeby sobie kawe, herbate zrobic, zabawki poprzynosily same, zwlaszcza te mamy ze starszymi dziecmi daly, ostatnio bylo ich ok 12
Kasia ciesz sie, ze masz tak pomyslowego synka. Inaczej bys sie zanudzila na smierc :-) Moj Kuba wzial dzis szczoteczke do zebow Maciusia wybabral w kleju, a potem "wymalowal" stol :baffled: A jaki byl dumny z siebie.

Agus - sa takie zajecia, mnostwo ich jest, warto zapytac swoja HV to da telefon gdzie mozna je namierzyc, albo przez ta stronke, wpisujesz swoj kod pocztowy i wyszukuje najblizsze zabawy w Twojej okolicy: ChildcareLink For National and Local Childcare information

Do góry