reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
No tyle napisałyście, że musiałam nadrobić, a i dziecko uśpić chciałam, bo oczywiście u mnie już pada i chyba niepatomna się zrobiłam i dupa. Olek nie śpi.. Znów padnie o 19.00.

Amparowa, bez zmian

Kasia8118- nie mam jeszcze problemu typu ja sam. Mam za to wielki problem z myciem zebow. No nie chce myc i koniec. Chwile tylko pomietoli w buzi szczoteczke i wyrzuca a jak ja chce dokonczyc to jest atak histerii i tak non stop juz prawie od miesiaca:-(

Ja nie mogę mojego karmic bo wszystko chce robic sam.Jak kazałam dzisiaj mężowi nakarmic małego.To mały na widok łyżeczki w ręku taty dostał histerii i udawał że się dusi.Jak dał mu wszystko do ręki to mały od razu się ucieszył i przestał się dusic.

reklama
Do góry