reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Brydka ty sie tym nocnikiem tak nie przejmuj bo Aga jeszcze teraz pyta gdzie jest nocnik:confused:, mysle ze jest im wygodnie siedziec na nocniku przed telewizorem, ogladaja baje i wala....:laugh2::laugh2:

reklama
No dokładnie :-D Szpar nie ma ( choć jak sama chciałam kłaść to by były :-D ), więc jak coś się trafi.... :-)
Nie no spoko, na razie jest Ok ::-) Uczę, mam nadzieję, że wyuczę ;)

Hej dziewczynki!
Dzieki za zyczonka;-) i porady w sprawi Abi mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej z jej siusianiem.
Niunka super zdjatka !Widac ze imprezka sie udala:tak:
Ja dzis z druga dzidzia ide na skan nie moge sie doczekac:happy:

hej dziewczyny :)
witam was juz z Anglii :-)
narazie jestem lekko zakrecona bo nie moge dojsc do siebie po weselu, poprawinach i podrozy ciagle walcze z przygnebieniem ;/ bo tesknie jak cholera za Polska :-:)zawstydzona/y: ciagle namawiam mojego meza na powrot ale on narazie jest nieugiety chociaz widze ze tez jest mu smutno.
ale co tam musze byc dzielna za tydzien wszytsko wroci do normy - mam taka nadzieje;-):rofl2:
Mam maly problem z małym bo nic mi nie je :crazy: juz w Polsce zaczelo sie od tego ze mleka ni cholery nie wzial do ust ale jadl chlebek obiadki itp a teraz nic nie chce wsadzic do ust. zeby mu ida te tylnie i mysle ze to przez to no ale ile mozna nie jesc. nie wiem juz co robic :confused:
Postram sie teraz byc na biezaco z postami, widze ze grono sie nam caly czas powieksza :)
Dziewczyny ktore dolaczyly jak ja mialam dluuugi urlop w Polsce WITAM, mam nadzieje ze uda mi sie wszytstko nadrobic
pozdrawiam

reklama
To Kasiek będziesz troszkę miała do czytania ;-) Cześć .
Mój młody też miał takie akcje, ale przeszło, więc chyba nie masz się co przejmować, a w zamian podsuwaj owoce, lub coś mlecznego, jakieś kaszki. To pobudza ponoć apetyt, więc jak dla mnie nie masz co się przejmować.
Ja za Polską nie tęsknię. Może rok to za wcześnie, ale w sumie tylko za dziadkiem.
Jakoś teraz nie ;-):-)

Do góry