reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Sylwia.m nie wiem czy to będzie komplement,ale bardziej podobasz mi się w ciąży.Na tym zdjęciu wyglądasz bardzo ładnie i na twarzy jakoś tak inaczej.Może powinnaś przytyc bo jak jesteś okrąglejsza na twarzy to lepiej wyglądasz.Takie jest moje zdanie,bez obrazy.Fotka super.

Kasia łatwo powiedziac przytyj:crazy::rofl2: Ja od wielu lat waże tyle samo i chocbym nie wiem co robiła to nie przytyję, no chyba że bym chodziła w ciąży na okrągło:-p

sylwia no no slicznie :tak: tak jak u mnie tylko watrobe wysadzilo haha
ampar- caly tydzien siedze w domku, wiec w weekend szaleja... i tak wczesnie wrocilismy bo juz o 4 bylam po kapieli w lozeczku :-D

KASIA tobie chyba skacze ciągle z 52 na 53kg:tak::rofl2:

A ja juz się przyzwyczaiłam do tego, że wszyscy mowią mi że mam przytyc:tak: Taka moja natura i nie będę z nią walczyc. Wolę miec niedowagę niż nadwagę:-)

Nefretete101 jeżeli chodzi o akcje to mi pomogła,ale może powodem było to że akcja była po długim nie robieniu nic.Bo mąż był w Anglii a ja w Polsce.Po akcji dostałam bóle i na drugi dzień urodziłam:-).

reklama
Do góry